Звездни компромати - 372

• 77 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Извинявам се, че нахлувам в темата, няма какво да пусна, но ме гложди едно нещо-Инстаграм е новия фейсбук ли?
Гледам оттам са всички снимки почти,родните  "звезди" не ползват ли вече фейс?

# 121
Не сте ли на море в това зимно лято? Laughing
Като за четвъртък:
получавам сърцетуп
Скрит текст:

# 122
  • Countryside
Пели, добър опит Mr. Green ,  обаче с риск да ти докарам още един сърцетуп: Скот Истууд щял да идва в София. Revolving Hearts

# 123
  • София
Деса (Цонева) на море

Скрит текст:

Димо Алексиев чакал бебе.

Скрит текст:

# 124
  • София-Младост
Хохохо втората снимка на Деси Ц...чак морето се е изкривило от изтегляне и вталяване Simple Smile)))

# 125
Много се радвам за Димо Simple Smile

# 126
Хохохо втората снимка на Деси Ц...чак морето се е изкривило от изтегляне и вталяване Simple Smile)))
Деса си е слаба.

# 127
Че е слаба , слаба е но въжетата на "парапета' на яхтата от ФШ са огънати Mr. Green ..виж

# 128
Че е слаба , слаба е но въжетата на "парапета' на яхтата от ФШ са огънати Mr. Green ..виж
Точно така трябва да стоят въжетата.

# 129
  • Вече в моята си приказка...
Извинявам се, че нахлувам в темата, няма какво да пусна, но ме гложди едно нещо-Инстаграм е новия фейсбук ли?
Гледам оттам са всички снимки почти,родните  "звезди" не ползват ли вече фейс?

Ъхъм, за мен Инстраграм е новият Фейсбук, да. Спрях да отварям фейса от близо три-четири месеца. А като си спомня колко бях редовна с публикациите си във фейса...Innocent

# 130
Деса си е слаба.
Слаба е. Удължавала е крачета. То си е очевидно и като се сравнят пропорциите с първата снимка.
Абсолютно ненужно и неестествено. Никога не съм разбирала манията по непропорионално дълги крака, стои неестествено...

# 131
  • На брега на реката
Нищо не разбираш! Това са вълни, а вятър подухва въжетата Joy

# 132
На мен този път ми харесват ноктите на Антония Петрова, много са свежарски. Не бих си ги турила, че няма кой да ми чисти, мие и трака по клавиатурата, но ей така да ги гледам на снимка са ок.

# 133
  • До морето
Интернет е пълен с динени нокти, които са супер свежарски и готини. Това тука е върл руски кич!!! Как се изтърваха с Альошата, ееееех! Двамата с калпаците, с кожите и с белите чехлички - истински soul mates 😂😂😂

# 134
Е сигурно има, ама аз като не гледам ноктЯ, а следя само тази тема, се впечатлявам Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт