Звездни компромати - 372

• 77 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мернах някъде, че Емилия се омъжва днес. Дано да щастливи!

# 316
Мернах някъде, че Емилия се омъжва днес. Дано да щастливи!
Току що Пипи Дикова им честити. Есента да очакваме разкази от Емилия в предаването.

# 317
  • София
И снимки http://pik.bg/ексклузивно-и-само-в-пик-първи-снимки-на-булката-емилия-фолк-звездата-стана-г-жа-башур-виж-news767315.html

# 318
Какво? Емилия се омъжва няма и 2 месеца след смъртта на сина на мъжа си? Ще си спестя коментарите

Само се убеждавам, че за много мъже децата не са това, което са за жените. Моля, не ми обяснявайте как живота продължава... това е ясно! Но сватба след погребението - не са минали и 2 месеца?? Дори да е бременна Емилия, пак не е оправдание за мен.

# 319
Хубава булка е Емилия, поне от снимките, които видях.

# 320
Точно и аз това си помислих... ами прекалено е рано!

Колкото и да е скромна сватбата, си е тържество все пак, радостен повод. 

Да си бяха спретнали по-тайна церемония, поне да не ги снимат.
Да им е честито, иначе. Наистина е хубава Емилия, но за мен е странно да се женят толкова бързо. 

# 321
То и за Плевнелиев така коментираха потребителки, макар че там мина доста повече време. Не знам каква е мотовацията на Емилия и съпруг да се оженят толкова скоро, но за съжаление в крайна сметка от сватбата им не зависи дали момчето ще се върне или не.

# 322
Желая им много да са щастливи.
Ако беше след година какво, нищо не би върнало момчето. Времето не лекува болката, така, че аз не се наемам да съм им съдник.

# 323
На Плевенлиев сина почина преди много повече време. Баща му не се е заженил на следващия месец, колкото и да е ходил да разправя, че е щастлив с нова жена по медиите, и то пак след години.

Просто няма и смисъл от коментари.

# 324
И на мен ми е странна постъпката, не на Емилия, а на младоженеца. А и чак сватба newsm78 да бяха се подписали там тихомълком поне. Тя с Коко май не прави сватба, при все че 2 деца му роди.

# 325
Едно голямо НЕ!
Емилия така си обърка живота,че не е истина.
Грозно,много.
А беше на върха до преди 10г.!

# 326
И аз не схващам защо е това бързане? Живеят си, заедно са, нека се подкрепят, ОК. Но защо сватба и купон веднага? Емилия наистина така и не вдигна сватба с Коко, дето имат две деца, а точно сега юруш, много е важно.

Разбира се, хората са различни.

# 327
И аз съм възмутена! За Емилия говоря! Не коментирам повече!

# 328
Емилия пък на какъв връх е била? Посредствена певица.

# 329
Емилия пък на какъв връх е била? Посредствена певица.
Точно! Ако не бяха и техните многоъгълници Емилия отдавна да не я помни никой.

Общи условия

Активация на акаунт