Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес?-6

• 21 309
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
 За обяд пънени чушки / с  ориз  и  кайма / sohappy а  сега кюфтета  от  тиквички  lalalala .
 А за десерт -  плод / череши/  newsm18 newsm74

# 76
Днес - пилешко-зеленчукова крем супа
Утре - пикантни карначета със задушени пресни картофки с копър и чесън

# 77
Днес свинска кавърма, но стана много и утре ще дояждаме.

# 78
днес -прясно зеле с пиле
утре на гости  Laughing

# 79
днес -  оризова салата!  Peace

дай рецепта.у нас ориза е на голяма почит и всичко с ориз ме вълнува.ако не друго то мъжоще остане доволен. eat

# 80
Днес картофена супа, шопска салата и череши

Как ме е яд че съм изтървала 4 страници. Какви ли вкусотии сте наготвили без мен!? ама сега нямам време да изчета всичко.

# 81
тиквички с ориз и пилешко и череши

# 82
Днес пълнени чушки с кайма и за десерт череши, нали е черешова Задушница!

# 83
Как се правех яйцата по панагюрски ще ме подсети ли някой?  Hug Peace

# 84
  • Sofia
Лурдес, ето.

Ние снощи вечеряхме при свеки страхотна вкусотия - нещо като несбъднати пълнени тиквички със сос - кис. мляко с чесън и копър....десерта беше от нас - тортата мюсли на Хапчицата Heart Eyes !
Днес за закуска - калоферските милинки на Дивиана, обяд май някъде навън, за вечеря Родопското вдъхновение на Б.А.(Бон Апети),за десерт черешов сладкиш с галета.

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 23:50 от Morena

# 85
  • варненка от София

Аз лично не ги варя яйцата във вода, ами си ги пържа в повечко масълце на очи и поръсвам обилно с чер пипер. Отделно разбивам ного хубаво една кофичка кисело мляко, 1-2 скилидки пресован чесън слагам в млякото и чер пипер. Посолявам на вкус. Върху този сос слагам яйцата и отсипвам по малко от маслото. Понякога поръсвам яйцата и със сминдух, но това вече е по желание и по вкус.

# 86
  • все тук
Днес - чушки бюрек, прясно зеле с крилца на фурна, Шарлота с Крем карамел.

# 87
за тази вечр ще хапваме ориз с гъби на фурна + останалите от снощи пилешки шишчета с розмарин и за десерт черешов сладкиш

# 88
В една тенджерща пълниш вода, като добавиш 1 с.л оцет и сол на вкус. Когато водата започне да завира /но не да бълбука, а само едри мехурчета да се изкачват на повърхността/ внимателно добавяш яйцата /аз ги чуквам едно по едно в черпак и така ги потапям/ След 4-5 минути са готови.
Сервират се върху кисело мляко /ако искаш може малко чесън да му добавиш/, малко натошено сирене и отгоре яйцата. Заливаш със запържено с червен пипер масло.

Ние днес хапваме - рибни дюнери, готвен зелен фасул и мюсли-тортата.

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 15:11 от irinii

# 89
Снощи доядохме чушките и сармите.
Днес на обяд омлет, салата и ягоди с кисело мляко. На вечеря скара, пресни картофи (още не съм решила как) и салата.
Утре  newsm78 , може един винен кебап да врътна ... ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт