МБАЛ Св. София (частна клиника на д-р. Мазнейкова) - Тема 2

• 69 730
  • 404
  •   1
Отговори
# 315
Включвам се и аз, за да споделя нашето преживяване. Родих началото на септември по спешност с изтекли води. Следящият ми лекар нямаше възможност да присъства, но за сметка на това се свърза със заместващият го лекар и още с пристигането ни очакваха. Изключително мил персонал - лекари, анастезиолози, акушери, санитари.. не срещнах нито една кисела физиономия. Моят престои беше 4 дни (родих секцио, но за щастие се възстанових бързо и ни изписаха.) През тези 4 дни престоят ни беше във ВИП стая - ВИП я прави единствено възможността да си придружен от мъжа ти в нея. Не беше нищо особено, но не сме и имали очаквания - все пак това е болница, а не ол инклузив. Отново ще спомена, че персоналът беше изключително дружелюбен и винаги готов да съдейства, благодарение на тях раждането ми беше приказка - без болки, без неразположения и с добро настроение. Бебчето беше при мен на следващия ден, когато вече се движих и ставах. Храната беше вкусна ( а аз съм доста капризна на тема ядене), захранваха ни с пасирани супи, които си бяха доста вкусни като за храна в болница. Имах възможност по всяко едно време да разчитам на неонатологията и при нужда да съдействат за бебчето. Ако тръгна да раждам - без колебание бих се доверила на страхотният им екип отново. Влезнах в операционната със сълзи, вътре вече се смеех, въобще не очаквах, че обстановката може да бъде всъщност доста забавна. Падаха страшни бъзици, говорих си с лекарите, а на излизане от залата целият екип излезна заедно с мен и поздрави мъжа и майка ми. Страшна емоция!

# 316
Аз също съм доволна от болницата. Бях с екипа на Зебрите - те имат собствен консултант по кърмене. Момичето не успя да ми помогне, въпреки старанието, но аз бях сложен случай. Мисля, че консултантката по кърмене на Зебрите работи само с техни пациенти, но все пак може да попитате. Получих достатъчно внимание от Зебрите. Иначе сутрин и вечер има стандартни визитации. За съжаление се наложи секцио заради седалищно предлежание.
ВИП стаята е ОК, само дето няма хладилник. И леглата не се вдигат автоматично (това не знам дали го има някъде изобщо), което е кофти когато си секцио. Може да имаш придружител през цялото време във ВИП стая. Както и бебето може да е при теб през цялото време. Нямам забележки към неонатологията, само една сестра беше малко по-дръпната.
Храната беше кетъринг без право на избор. Аз получих ужасно разстройство след операцията и за съжаление не ми предложиха алтернатива, а продължаваха да ми носят стандартния кетъринг, което не беше ОК. И не ми дадоха нищо за разстройството..

Като цяло персоналът беше любезен и адекватен. Имаше 2 телефонни номера - на неонатология и на АГ отделение - при нужда винаги можеш да звъннеш, да поискаш обезболяващо или нещо друго.

Не съжалявам за избора на болница.

# 317
Каква е цената на ВИП стаята?

# 318
Каква е цената на ВИП стаята?

900лв.

# 319

ВИП стаите са резервирани за раждащи с екипа на Зебрите, поне на мен така ми казаха. Ако случайно има свободни, може и да ви дадат без да сте със Зебрите.

# 320

ВИП стаите са резервирани за раждащи с екипа на Зебрите, поне на мен така ми казаха. Ако случайно има свободни, може и да ви дадат без да сте със Зебрите.
Здравейте, ако е планирано секцио, може да си запазите Вип стая ( без Зебрите), както направих аз. Два пъти съм раждала там през 2019г и 2023г.

# 321
Момичета, при безпроблемно раждане в болницата дават ли ви по-рано мъничетата да ги кърмите? Тоест насърчават ли кърменето като цяло, дават ли напътствия?

# 322
Момичета, при безпроблемно раждане в болницата дават ли ви по-рано мъничетата да ги кърмите? Тоест насърчават ли кърменето като цяло, дават ли напътствия?

Ако вдичко е безпроблемно дават. Но те в началото ги взимат оправят ги, изследват ги, затоплят ги и там си ги наблюдават. При мен го взеха и ми го дадоха чак следобяд след всички процедури и след това бебето си стоя само при мен.

# 323
Предполагам практикуват и контакта кожа в кожа между майка и бебе веднага след раждането?

# 324
Предполагам практикуват и контакта кожа в кожа между майка и бебе веднага след раждането?

Ако всичко е наред с раждането, мисля че да.

# 325
Може би не съвсем по темата.Не ползвайте услугите на неврохирургията в тази болница.Неврохирургия силно казано,двама неврохирурзи от които единият Хаят който осакати мъжа ми.Направи му ендоскопска операция и му засегна нерва като захлупи като маншон хернията върху нерва(това го пише в новия ЯМР) поради което той получи пареза.По принцип всичко се плаща.За 7000лв. го осакатиха.Влезе в болницата с болки и излезе с адски болки и бастун.До колкото виждам неврохирурга Хаят продължава да оперира за това обаче има вина Мазнейков.

# 326
  • София
Здравейте. Някой има ли прясна информация в момента каква е цената на секциото?

# 327
Юли месец при мен всичко излезе около 2100лв

# 328
  • София
Юли месец при мен всичко излезе около 2100лв
А, присъствието на бащата помня, че и то ди заплащаше?

# 329
  • София
2070 лв платихме преди 1 седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт