МБАЛ Св. София (частна клиника на д-р. Мазнейкова) - Тема 2

• 69 663
  • 404
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, дали знаете ако съм в самостоятелна стая дали таткото може да идва при нас с бебето?

# 391
Да, може.
Разбира се, ако няма промяна.

# 392
Здравейте , ако някоя мама скоро е раждала , може ли да сподели колко и излезна самото раждане както и мнение за самата болница, аз съм се насочила към нея , само заради проследяващия ме АГ.

# 393
  • София
Секцио 2350лв. И аз раждах там заради моя лекар и като цяло всичко е ок. Малко им куца комуникацията по отделенията, но не съм срещнала към мен или друга майка лошо отношение.

# 394
Здравейте отново въпрос , аз в петък съм на преглед но за родилното какъв багаж ви беше необходим?

# 395
  • София
Здравейте,
може ли да ме насочите към някой гинеколог в Св.София, който да разбира от миоми?
Благодаря предварително!

# 396
Здравейте!
Някоя мама скоро раждала при Илияна мазнейкова? Мнение и за неонатологията?

# 397
Здравейте, бях с направление за проследяване днес и въпреки това ми поискаха 600лв, отделно раждането струвало 2100лв по ЗК? Чудя се изобщо защо ми е необходимо направление като там се плаща..?

# 398
  • София
Защото иначе ще трябва да платите 2100+сумата, която поема здравната каса и ще стане към 4000лв
Здравейте, бях с направление за проследяване днес и въпреки това ми поискаха 600лв, отделно раждането струвало 2100лв по ЗК? Чудя се изобщо защо ми е необходимо направление като там се плаща..?

# 399

Тези 600 лв за какво са?

# 400

Тези 600 лв за какво са?

Водят го като санитарни грижи и вип стая ,а в същото време си с още някоя мама м стая.И мен ме изненадаха така естествено раждане юли платих 2500

# 401
Имам лош опит с тази болница.Преди три месеца родих там,бебето беше със счупена ключица,която фрактура установиха на седмия ден след раждането и то след забележка от моя страна,а през това време е трябвало ръката да е обездвижена.Иначе "преглеждат"бебетата всяка сутрин.7 дена блъскаха бебето с антибиотици заради високо ЦРП,което "не знаели от какво е",след това се оказа от фрактурата и накрая платих 800 лв за престоя си заради дългото "лечение" с антибиотик.Междувременно имаше бебе с дихателна недостатъчност,което трябваше да бъде преместено в Токуда и думите на едната сестра бяха"то трябваше по-рано ама.."Надявам се бебето да е не е пострадало от ненавременната им реакция.Млади лекари,които са много мили,но при голяма натовареност или спешност не могат да реагират адекватно.
Освен всичко това правиха две рентгенови снимки на счупената ключица,защото така бил препоръчал ортопедът,който дори не дойде да прегледа бебето,а говореха с него по телефона!След това разбрах,че снимки изобщо не се правят при такова счупване защото зараства бързо и нищо не се прави,но отново заради некомпетентност облъчваха бебето 2 пъти през 10 дни
.Ако трябва да избирате не ходете в тази болница!

# 402
Имам лош опит с тази болница.Преди три месеца родих там,бебето беше със счупена ключица,която фрактура установиха на
седмия ден след раждането и то след забележка от моя страна,а през това време е трябвало ръката да е обездвижена.Иначе "преглеждат"бебетата всяка сутрин.7 дена блъскаха бебето с антибиотици заради високо ЦРП,което "не знаели от какво е",след това се оказа от фрактурата и накрая платих 800 лв за престоя си заради дългото "лечение" с антибиотик.Междувременно имаше бебе с дихателна недостатъчност,което трябваше да бъде преместено в Токуда и думите на едната сестра бяха"то трябваше по-рано ама.."Надявам се бебето да е не е пострадало от ненавременната им реакция.Млади лекари,които са много мили,но при голяма натовареност или спешност не могат да реагират адекватно.
Освен всичко това правиха две рентгенови снимки на счупената ключица,защото така бил препоръчал ортопедът,който дори не дойде да прегледа бебето,а говореха с него по телефона!След това разбрах,че снимки изобщо не се правят при такова счупване защото зараства бързо и нищо не се прави,но отново заради некомпетентност облъчваха бебето 2 пъти през 10 дни
.Ако трябва да избирате не ходете в тази болница!

Аз също не съм доволна на единия ден ЦРП и беше 6.8 на следващия 0,6 , изписаха ни след една седмица вдигна температура и после лежа 20 дни в Иван Митев до я чистят от бактерия която и вътрешно болнична .Накрая се оказа че мен са ме заразили и аз чрез кърмата съм я предала на детето,в началото не искаха да ме лекуват но след мое настояване започнаха да ми вливат антибиотик.

# 403
Аз в момента се следя там, дадох си 600те лева, но мисля да родя в Майчин Дом като дойде момента. Лежах в МД три пъти заради загубени бременности и просто не мога да се доверя на друга болница. Също така предпочитам тези 2000лв да ги дам за нуждите на детето като се роди.

# 404
Цитат на: Evangelista
link=topic=1050805.msg50154918#msg50154918 date=1756796251
Аз в момента се следя там, дадох си 600те лева, но мисля да родя в Майчин Дом като дойде момента. Лежах в МД три пъти заради загубени бременности и просто не мога да се доверя на друга болница. Също така предпочитам тези 2000лв да ги дам за нуждите на детето като се роди.

Мисля че няма да сгрешиш с Майчин дом

Общи условия

Активация на акаунт