МБАЛ Св. София (частна клиника на д-р. Мазнейкова) - Тема 2

• 69 812
  • 404
  •   1
Отговори
# 330
2070 лв платихме преди 1 седмица Simple Smile

Честито! Желая здраво бебче и много здраво семейство!
Може ли да споделите вашите впечатления от грижите и отношението към вас и към бебчето?

# 331
Юли месец при мен всичко излезе около 2100лв
А, присъствието на бащата помня, че и то ди заплащаше?

Заплаща се, но не знам колко. Бях сама. Знам,че е възможно срещу заплащане, но само ако имат свободни стаи. Не гарантират, но като цяло се стараят да ви угодят.

# 332
  • София
Да остане бащата струва към 1000лв отгоре
Юли месец при мен всичко излезе около 2100лв
А, присъствието на бащата помня, че и то ди заплащаше?

# 333
  • София
Мен за самото раждане да присъства ме интересува.

# 334

При извършване на секцио в операционната не допускат бащата. Информацията ми е прясна от септември. За нормалното раждане обаче не знам, там може и да има изключение.

# 335

Може таткото да присъства на нормално раждане. Hug Ако се наложат шевове вече ще го изведат отвън. Не се заплаща допълнително мисля освен ако не остане да отседне с теб за престоя.

# 336
  • София
2070 лв платихме преди 1 седмица Simple Smile

Честито! Желая здраво бебче и много здраво семейство!
Може ли да споделите вашите впечатления от грижите и отношението към вас и към бебчето?
Доволна съм от грижите и отношението! Преди 5 години раждах в тази болница и мога да кажа,че много неща са подобрени и разликата е огромна! Не съжалявам за избора си!

# 337
На същото мнение съм.
Преди 6 години раждах там и персонала ми отровиха престоя, хем частна болница, хем исках да избягам.
Сега родих второто си дете там, ами все едно бях на хотел- мили, любезни, млади лекари и сестри!Цената отговаря на обслужването.
Не мога да кажа същото обаче, за определени лекари, които преди години обожавах, заради отношение и всичко, а сега.... претупват.

# 338
На същото мнение съм.
Преди 6 години раждах там и персонала ми отровиха престоя, хем частна болница, хем исках да избягам.
Сега родих второто си дете там, ами все едно бях на хотел- мили, любезни, млади лекари и сестри!Цената отговаря на обслужването.
Не мога да кажа същото обаче, за определени лекари, които преди години обожавах, заради отношение и всичко, а сега.... претупват.

Може ли да споделите кои лекари визирате?

# 339
Ами... конкретно за един, но не бих искала да споделям.

# 340
Някой раждал ли е в МБАЛ Св. София при Анастасия Аврамова? Може ли да разкажете

# 341
На същото мнение съм.

А защо след първото раждане, когато престоят е бил кофти, сте избрали пак да раждат там? От любопитство питам.
Моето раждане там беше кошмар, никога не бих отишла пак там.

# 342
Защото се следих при същия лекар, а и бях прочела мнения и видях с очите си, че персонала в отделението е сменен.
А при Вас, какви бяха проблемите и кога сте раждала там?

# 343
Здравейте, момичета. Интересувам се от проследяване на бременност в Св. София. Някоя от вас може ли да обобщи на каква сума излиза проследяването - по здравна каса + допълнителните прегледи и изледвания, които се заплащат?

Второто ми питане е при кой специалист бихте ме насоличи за проследяване, съответно за раждане?

Искам да преценя дали има смисъл от ЗК или пренасочване към пакетно проследяване - изцяло частно? Благодаря Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 09:51 от Dimana Gancheva 770816

# 344
Здравейте, момичета. Интересувам се от проследяване на бременност в Св. София. Някоя от вас може ли да обобщи на каква сума излиза проследяването - по здравна каса + допълнителните прегледи и изледвания, които се заплащат?

Второто ми питане е при кой специалист бихте ме насоличи за проследяване, съответно за раждане?

Искам да преценя дали има смисъл от ЗК или пренасочване към пакетно проследяване - изцяло частно? Благодаря Simple Smile

Аз се водя по ЗК, като досега не съм давала допълнителни пари за прегледи и изследвания. Където се налагаше, ми издаваха направления за други специалисти. Единствено платих болничен престой, защото ми се наложи да постъпя. Чувала съм много добри отзиви за много от следящите АГ. Аз съм при д-р Вълчева и съм изключително доволна - информативна, мила, хладнокръвна, винаги на разположение, много внимателна ☺😍 Нямам опит с частното проследяване в болницата, но за сега по ЗК ме устройва напълно

Общи условия

Активация на акаунт