Любители на кучета - 82

• 36 362
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Още един глас за Шкорпиловци. Бяхме там на бунгало и нямаше проблеми с кучо. Всъщност имаше доста кучета, всякакви размери. На плажа също. Не беше лудница. А водата беше кристално чиста. Останахме много доволни.

# 706
На кои бунгала,че в темата за Шкорпиловци са пълна скръб всичките.

# 707
  • София
Гледах Шкорпиловци, но бунгалата нещо не ме развълнуваха. Поне тези, които гледах, бяха като боднати на брега, нито дървета, нито нищо.
И понеже бяхме на Камчия миналото лято и плажът много ми хареса, сега открих там някакъв комплекс Романтика с бунгала на брега. Самите бунгала са няколко вида, а всеки вид има подкатегория, тоест има по-скапани и по-хубавки, които са що-годе прилични. И разбира се, най-важното, кучетата са добре дошли.

# 708
За някои от бунгалата има много лоши отзиви в темата,само от лични препоръки бих се замислила. Евентуално.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 13:14 от Трапезица

# 709
  • sf
Ние бяхме в "Джордаш" - Шкорпиловци.
Нямам забележки, освен ,че щеше да ми е по-комфоррно ако имаше оградка на верандата, за да не се притеснявам за Нейо, докато си подремвам 🤣 Нямахме тв и интернет, но на мен не ми е проблем.

# 710
Чистотата как е? Тези към СБХ ли са,или в другата посока. Извинете,че не е баш по темата,но може и на друг да е полезно

# 711
  • sf
Не ги знам тия СБХ. Има един разклон, селото е надясно, а тия бунгала са наляво. Чистотата си беше наред, матраците нови, чаршафите чисти, теракот, хладилник, но няма кърпи, сапун , тоалерна хартия, то може и по принцип да не слагат в бунгалата, забравила съм как е. Има и ресторантче с обедно меню, но в него не може куче, та аз ядях за 20 мин 😣

# 712
Благодаря,а от тази година ли са ти впечатленията?

# 713
  • sf
Да, на 2ри август се прибрахме оттам.

# 714
Видях им цените. Над 100 лв. за бунгало за четирима,би трябвало да е доста чисто. На тази цена и в Гърция има,а плажа е несравним,била съм и на двете места.
За жалост си съсипахме хубавата природа и ще се преориентираме към чужбина.

Благодаря за мненията!

Ред. Грешката е моя,за цени съм гледала фамилни къщи. Наистина е 60 лв бунгалото.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 16:21 от Трапезица

# 715
На кои бунгала,че в темата за Шкорпиловци са пълна скръб всичките.

На СБХ. Но наистина на някого не биха се харесали. Няма телевизор и климатик. Ние не сме особено претенциозни, харесва ни и на палатка. Отишли се да почиваме на дивотия, като искам екстри - заминавам на спа в Банско или Велинград. Единственият проблем за мен беше влагата, тъкмо беше преминал дъждовния сезон и си се усещаше.

# 716
  • sf
Как 100? Аз платих 60лв за четворка, без климатик. +5 лв на вечер за кучето. Пак ми се видя скъпо, ама ...

# 717
Здравейте! Притеснена съм и затова пиша, докато се прибера от работа, за да отидем на ветеринар.
Имаме две болонки, майка и дъщеря. Майката е вече доста възрастна, дъщерята е на 4 години и сега за пръв път ще става мама. Чакаме я всеки момент да роди, но тъй като поведението и е много по-различно от на майка и, се чудим дали всичко е наред. Та бъдещата мама е на двора, изкопала си е една дупка и не мърда от там. Явно се подготвя за раждането, но защо там, от снощи  е станала цялата в пръст. А ние и подготвихме къщичката с легло вътре, меко и пухено. Майка и не правеше така. Притеснена съм дали с бебетата всичко е наред. Успях на обед да я погаля по коремчето и ми се стори твърдо. Искам мнение дали това поведение е нормално?

# 718
  • о`майна лунна нощ е
Не се притеснявай за това. Според мен си е напълно нормално поведение за животното - копае си леговище, скубе козина, за да постеле мястото ... Ние хората се побъркваме с тая мания за чистота, бяла манта и дезинфекция и я прехвърляме към животните. Ако не беше домашно куче, кой щеше да й подготви мястото за раждане?
Всичко ще е наред.

# 719
Имате право, замисляйки се върху това, което казвате. Има вече инстинкт на защита, защото от снощи ни ръмжи когато се приближаваме до нея. А тя е най-милото и кротко същество. Милата ми тя..., дано всичко е наред и се родят здрави кученца, а най-важно ми е тя да е добре. Ще се похваля с резултата. Бащата е малтийска болонка, а нашата мама е класическа болонка. Тя е по-едра от таткото и затова се надявам да роди лесно/просто си умувам/

Общи условия

Активация на акаунт