Нещо просто, което обичате да похапвате

• 53 290
  • 628
  •   1
Отговори
# 465
Тази плячка е много вкусна с масло и пармезан. С всякакъв настърган кашкавал, всъщност.

# 466
  • В градината...
Не е за ядене, но... Тъкмо намачках 3 кофи грозде. Сокът му с лимон е мечта.

# 467
Aз тъкмо хапнах хлебче с херинга  маринована, лук и марула ...

# 468
  • софия
ааа не те е срам!

# 469
Току-що изядох неусетно половин литър гръцко кисело мляко.
10% масленост, пустите му гърци! Не стига, че са го откраднали от нас, ами са му сложили и сметана в изобилие, за да не може да спре човек да яде.
Обаче дотук беше за днес вечерта. Стоп.
Утре пак.

# 470
не ме е срам Simple Smile при две момчета маниаци на тема снимане на птици не може да пропуснем
прелитането на жеравите над Балтийско море. А тук се хапва солена или пу6ена или маринована рибка ... ако не искам рибена солянка. Само това ядем. Рибата по холандски, по датски, по мекленбургски ...

# 471
Ще прозвучи тъпо, ама пържен хамбургски салам и печени кренвирши с кашкавал на парти грила Simple Smile

Аз обичам и камчия на скара Simple Smile

# 472
  • София
ММ ни прави понякога пържен салам - хамбургски или Камчия.

Вариации на салата Цезар - айсберг, дребни рибки от консерва, крутони, сос с майонеза, горчица и пр.

# 473
Скоро не съм правила, но е много вкусно.
Истинска домашна солена  сланина се нарязва на жулиени. Посипват се с червен пипер и ситно смлени черен пипер, кимион и чубрица. Обърква се добре. Така подправени, сланинените парченца се подреждат  във фолио. Оформя се като салам и се слага в хладилника да стегне. После с препечен хляб и чесън.   Ах!!!

# 474
Сланинка с лют червен пипер и пресен бял хляб ! - класика

# 475
  • Варна
Вчера пробвах нещо, което ми отне 3-4 мин общо-кексче в чаша.
Та..в средна по големина чаша забърках 4 с.л.брашно,2 с.л.захар,2 с.л.какао,1/2 ч.л. бакпулвер, шипка сол, 2 ч.л. олио и около 40 мл прясно мляко. Накрая реших да добавя 1-2 орехчета. После пъхнах в микровълновата за около 2 мин. и накрая поръсих с малко пудра захар. Стана мнооого вкусно и засищащо. Animal Heart Eyes Cat

# 476
  • На брега на реката
Онзи ден правих скоунс. Много лесни за правене, без старание и красиво оформяне. Но вкусът им е божествен, хрупкави отвън, меки отвътре. И мисля, че с това масло окончателно се побърках. Много вървеше със скоунс, а вече и на прясно изпечена пица Joy

# 477
зест, моля дай точната си рецепта. Благодаря Grinning

# 478
  • На брега на реката
От тук, но без стафидите.

# 479
  • В градината...
Скоро не съм правила, но е много вкусно.
Истинска домашна солена  сланина се нарязва на жулиени. Посипват се с червен пипер и ситно смлени черен пипер, кимион и чубрица. Обърква се добре. Така подправени, сланинените парченца се подреждат  във фолио. Оформя се като салам и се слага в хладилника да стегне. После с препечен хляб и чесън.   Ах!!!
Аз слагам и чесън в сместа. Става ......

Общи условия

Активация на акаунт