Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 83 793
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Аз съм от много доволните от маската на Агива, благодаря,че споделихте.

# 166
Аз също съм много доволна от маската, поставена на суха коса преди къпане за около половин час - много подхранва и придава блясък.

# 167
Някой да е ползвал козметика за коса ба Saphir?
Да, шампоана за мазна коса. Не съм очарована. Ползвах го 6-7 пъти и така си стои недоизразходен...Ето този е:

# 168
  • Пловдив
М да...и аз май дадох 10кинта на вяръра! Купих подхранващ спрей за впръскване на измита коса...като за първи път нищо особено.

# 169
Аз също съм много доволна от маската, поставена на суха коса преди къпане за около половин час - много подхранва и придава блясък.

Коя от всичките на Агива?

# 170
Някакви предложения за розова вода спрей?

# 171
Днес си купих този крем от Елитис
https://www.maxlife.bg/revuele-bg/dneven-krem-protiv-brachki-s-k … are-50-ml-revuele
Стори ми се интересен и беше за 3,60 лв.
И околоочния
https://www.maxlife.bg/revuele-bg/okoloochen-gel-filar-hydralift … ml-revuele?page=2

Някой с мнение за тези продукти?

Имаше и комплекти, но липсваха етикети с цените. В Елитис е голям хаус   откъм продукти и цени

# 172
Поразгледай няколко странички по назад из темите. Говорехме за марката и продуктите. Лично аз голяма хвалба им ударих, но и аз още ги тествам, в смисъл искам да добия наистина дългосрочни впечатления. Като цяло съм доволна от всичко, което съм ползвала на марката и  околните ми, на които съм ги препоръчала-също. С една дума-фенка съм. Но, има едно но, за мен са добри, за друг обаче не гарантирам. Всичко е до нужда и съвместимост и всеки трябва да прецени за себе си.

# 173
Аз ползвам околоочния. За мен е най-добрият продукт в съотношение цена - качество!

# 174
  • Пловдив
Я кажете спрей или кристали дето не омазняват,ами правят лесна за разресване косата и предпазват от сешиар и преса?
Ония спрейове на Глис не струват,нали?

# 175

Тази, на която пише течно злато с маслина, пропуснах да уточня, благодаря ти.

# 176
  • Deutschland
Мистик, кристалите на Българска роза не омазняват, правят косата лесна за разресване и имат уникален аромат. От спрейовете на Глис препоръчвам лилавия, този с маслата ( златисто жълто) и този за лятна грижа, с uv защита. На Дав също не са лоши. Не знам каква е цената им в България, но тук са евтини и купувам редовно.

# 177
Конкретен продукт от дрогерията не мога да назова, но просто гледай  в състава да има само силикони или поне по- малко масла.

# 178

Тази, на която пише течно злато с маслина, пропуснах да уточня, благодаря ти.

И аз благодаря

# 179
Да бе, хората се мъчат да избягват силиконите, тук препоръки за козметика, целенасочено бъкана със силикони се дават.

Общи условия

Активация на акаунт