Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 828
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Не знам, аз не споделям възторга от серумите на Делия, имам хиалуроновия/синия(той май е повече колагенов) и със стволовите клетки/розовия, почти ги привърших.Ами те много малко като количество и уж се слагало по капка-две, да, да, капка-две, аз и целия да го сложа пак ще ми е недостатъчен. Не знам, кожата ми ли ги изпива, но не ми стигат и това е. А и ефект не виждам от тях. Розовия повече ми допада и по хубаво ми мирише, но и двата са ми чиста гевезия, да си въобразявам, че се мажа ужким с нещо. А с такъв мерак си ги купих.

Не слагаш ли крем върху серума? По принцип серумите се водят като концентрат на активни съставки, но не се използват самостоятелно, тъй като наистина е нужно да попият, за да подействат, и трябва да се нанесе отгоре крем, като бариера, която да задържи влагата и вече нанесените съставки в кожата. Поне корейските серуми са на този принцип.

# 151
О, да, да, слагам крем задължително. Просто в момента в който слагам серума, капка-две в никой случай не ми стигат и докато разнеса по лицето той взел, че попил. С една дума изразходих двата за светкавично време, хем не ги слагах всеки ден, то, ако беше всеки ден, нямаше да ми постигнат финансите само за техните серуми. И ги поставям на почистена, добре напоена и леко влажна кожа. Имам за по още едно намазване, ама нещо изгубих интерес и сега отлежават в чекмеджето. Поне ще оползотворя шишенцата, че са с пипетки. Виж аква серума на Балеа ми е добре, даже след него може и крем да не сложа.

# 152
  • оттам, откъдето започва България
Купих си този крем: https://www.nivea.bg/shop/dneven-krem-urban-skin-defence-90058002916970168.html, тъй като по принцип ми харесват кремовете на Нивеа.
Със сигурност втори път няма да има. Имам чувството, че се мажа с лепило. Никога не съм ползвала такъв лепкав крем. Astonished

# 153
Какъв е този Аква серум на Балеа?
Пак ли е с капкомер?

# 154
Не, той е във флаконче с помпичка. Четох, че някои момичета не го харесват, но пък други-да. Аз съм от харесващите го. Добре хидратира, бързо попива, не ми лепне и сега лятото мога да го ползвам и без крем. Сутрин, под слънцезащитата поставям него и така крема не ми мазнее, а кожата е хидратирана. Има и крем от същата серия, лек, гел-крем, приятен е, но в състава му на предно място има алкохол и ме е яд, че не четох състава, а го грабнах доволна от серума. За проклетия, като всяко нещо, което харесам серума изчезна от асортимента на близкия ми ДМ. В момента не го откривам там.

# 155
  • Deutschland
Това ли е аква серума на Балеа?

# 156
  • Бургас
Мисля,че го замениха с гел крема с алое, защото и в нашия ДМ го няма вече аква серумът.Аз съм доволна от кремовете на Балеа,много харесвам и гел крема с алое и исках и аква серума да пробвам,но го няма.

# 157
Предложете някой шампоан, срещу бързо омазняване, моля. Тия професионалните направо ми съсипаха косата...

# 158
Фрау, да това е аква серума.

Мария, дано не са го заместили с алое гела, защото върху моята кожа аква серума и алое гела имат различно действие. Серума ми е една идея по лек и не ми дразни, докато с алое гела по трудно се спогодих, в началото ми пареше и бях на крачка да го изоставя, но му дадох шанс и сега се държи прилично и нямам дискомфорт при употребата му. Аква серума обаче ми е по комфортен.

# 159
Предложете някой шампоан, срещу бързо омазняване, моля. Тия професионалните направо ми съсипаха косата...
Много е индивидуално за шампоаните, но все пак пробвайте някой, който е за честа употреба, те обикновено са по-леки. Или такива, които се водят хидратиращи. Използвах много време на Garnier Ultra Doux този с алое, сега са ги спрели и търся нещо подобно пак. Те май са с някакви нови опаковки, но не знам точно кои са, както и дали само опаковката е различна или и шампоаните.
Моята коса се омазнява бързо, но с шампоани за мазна коса беше дори по-зле и от години не си купувам такива, премиват ми я. Поне аз не съм открила шампоан който да работи срещу омазняването, по-скоро трябва да се балансира положението, доколкото може. Слагам шампоан само в корените, останалата част се измива достатъчно и без да втривам шампоана там, така не се премива, че моята мокра стига почти до кръста ми. Освен това, ако ви е навик да си пипате и оправяте косата често, това също води до повече омазняване, аз свикнах да я оставям намира и определено има разлика.

# 160
  • в огледалото на живота
Mного съм доволна от бюджетния  шампоан на Милва с хума.Изобщо цялата серия с техни продукти ми действат изключитено добре за косата.

Този с женшен е също деликатен и почистващ добре скалпа.
http://www.milvacosmetics.com/bg/products/shampoos

# 161
  • Пловдив
Някой да е ползвал козметика за коса ба Saphir?

# 162
  • Пловдив
Маската за коса с маслина на Агива беше много хвалена в темата, затова да знаете, че ще е 3 лв. в Кауфланд другата седмица. Също и другата маска с рози.

# 163
  • Пловдив
Аз я купих предния път,но нищо уау не е...

# 164
  • Пловдив
Аз я купих предния път,но нищо уау не е...
Тук имаше много доволни от маската, затова споделих. А и никой не е твърдял, че е "уау".

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 15:23 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт