Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 313
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Скрит текст:
Докато сме на тема Dove, душ геловете и дезодорантите са ми любимци. Единствено дезодорантите на Dove ме спасяват от аромати и петна. Което не мога да кажа за ролоните им. (Купих си инцидентно от гръцко един ролон - disaster...). На душгеловете точно плътността и усещането на кожата след тях много ми харесва. Един шампоан обаче ми докара зловещ пърхут.
Здраве на мен нещо не ми понася хич.
Вчера пробвах пиниза с повторното намокряне на лентичката за нос за премахване на черните точки. Значи с тези със зелен чай на Beauty Formulas не работи - при повторното намокряне зеленият чай започна да излиза отгоре. Лентичката стана мазна, тази мазнотия остана докато изсъхна и за капак нищо не махна после. Бастисах лентичката, но ми е останала една на Victoria Beauty, може с нея да се пробвам.
Когато описвах номера с намокрянето, имах предвид съвсем конкретни ленти, дала съм линк към тях – http://bg-mam.ma/p/1045015/37047231

# 361
Мхм, Чукча писател, не читател Smile Шегата настрана, не съм разбрала (peace!). Май имам едно такова черничко вкъщи из шкафовете, трябва да пробвам. Иначе на мъжо тези лепенки много добре му почистват, но трябва да го гоня из апартамента и хиляди увещания да ги използва.

# 362
Много ми харесват маските на 7th Heavent , поръчвам си цяло кашонче вътре с около 12 маски и получавам подаръче към тях .Доволна съм от почистващият гел за грим на Mixa,,ползвам мицеларна вода на гарниер ...
Напълно подкрепям това мнение,маските им са жестоки,лицето ми светва след тях.Имам в момента две техни,пробвах маската им за лице с кал от мароканско арганово масло и антиоксидантите,които се съдържат в плода Akai Berries.Почистваща е и е страхотно усещането след нея,в Елитис имаше последен брой точно от тази и я взех,бих я купувала отново и отново!Купих си маска на Freeman, пробвала съм няколко и са също много добри и харесвани,моята е анти стрес маска  с минерали от Мъртво море,лавандула и бергамот,още не съм я пробвала,нямам търпение.Други маски от които съм доволна са тези на Апивита,но те вече са малко по-скъпи.Two Hearts

В първия момент не зацепих за кои маски става въпрос... Бях си купила 2-3 от тях и пробвах една жълта peel off. Нямаше такова дърпане, имаха гадна миризва и никакъв ефект преди и след. Най-доволна съм от Ейвънските маски - преди ползвах черна на ClearSkin за черните точки, сега се прехвърлих пак от същата серия, само че с екстракт от лайка + peel off маска с екстракт от чаено дърво & краставица. Купих си няколко на Балеа, но за сега не са нещо кой знае какво. Харесва ми една синя sheet маска. Купих черната за проба и някакви нови май - Glamour  up - пишеше на тях.

# 363
  • Бургас
За шампоаните:
Много ми допада този:
Взех го повторно от намалението в ДМ.Прави ми много плътна косата.Взех и този с кокосова вода, но ще видим как ще е.Най-вече заради липсата на силикони,понеже взех да си къносвам косата и трябва да се избягват силиконите преди къносване.
От показаните шампоани на Балеа ползвах с кокосова вода,също са без силикони и са много хубави.Имам и с лимон и мента,чака си реда.
От Wash and go също съм доволна,също и от Мил Мил.
Общо взето ползвам евтини шампоани,имала съм професионални и нищо особено не са.На Макадамия и Афоджи съм купувала, още някакви,не помня марките.Същата работа.
На мен маската с маслина на Агива ми харесва повече от реконструктора на Афоджи.Още се търкаля в банята и от време на време го ползвам (пени се не пени...пари съм давала за него).
За шампоан ми е безмислено да давам много пари,бързо ми свършват,че се мия през ден и слагам по два пъти шампоан,иначе не си чувствам косата чиста.

От душ геловете обичам синия душ крем на Нивеа и душ крема на Палмолив с маслина.На Палмолив също беше намален в ДМ и съм се запасила с две опаковки от 500 мл.На промоция е около 4 лв,а ми е уникален като усещане и мекота и свежест след баня.
Всеки  ден се къпя с него и е доста икономичен,а го ползвам и вместо гел/ пяна за бръснене.

# 364
Много ми харесват маските на 7th Heavent , поръчвам си цяло кашонче вътре с около 12 маски и получавам подаръче към тях .Доволна съм от почистващият гел за грим на Mixa,,ползвам мицеларна вода на гарниер ...
Напълно подкрепям това мнение,маските им са жестоки,лицето ми светва след тях.Имам в момента две техни,пробвах маската им за лице с кал от мароканско арганово масло и антиоксидантите,които се съдържат в плода Akai Berries.Почистваща е и е страхотно усещането след нея,в Елитис имаше последен брой точно от тази и я взех,бих я купувала отново и отново!Купих си маска на Freeman, пробвала съм няколко и са също много добри и харесвани,моята е анти стрес маска  с минерали от Мъртво море,лавандула и бергамот,още не съм я пробвала,нямам търпение.Други маски от които съм доволна са тези на Апивита,но те вече са малко по-скъпи.Two Hearts

В първия момент не зацепих за кои маски става въпрос... Бях си купила 2-3 от тях и пробвах една жълта peel off. Нямаше такова дърпане, имаха гадна миризва и никакъв ефект преди и след. Най-доволна съм от Ейвънските маски - преди ползвах черна на ClearSkin за черните точки, сега се прехвърлих пак от същата серия, само че с екстракт от лайка + peel off маска с екстракт от чаено дърво & краставица. Купих си няколко на Балеа, но за сега не са нещо кой знае какво. Харесва ми една синя sheet маска. Купих черната за проба и някакви нови май - Glamour  up - пишеше на тях.

Много се радвам че открих човек на който и на него да му харесват ,толкова са ми хубави ,че не искам да ги изпозвам даже хихихи Hug

# 365
В Елитис са пуснали някаква неизвестна за мен серия, пише произведено в Швейцария. В момента има шампоан за боядисана коса, шампоан с плодове и още нещо, душ-крем сензитив - 300мл. и мъжки продукти има от серията, всички на цена от 2лв. Грабнах един душ крем, ама разума надделя и го върнах, нямам къде да ги складирам вече.

# 366
Ох, аз пък си търся нещо което да я направи плътна и жилива, защото моята коса е с тънък косъм, много, но тънък и една такава мекичка/поради тази причина балсами и маски за коса не ползвам/, а аз искам плътност и жилавост. Дали има такъв продукт.

От маските и балсамите ми става една такава лигава, още по мека и губи от обема си.
[/quote
Моята е абсолютно същата - перушина. Искам лъскав, жилав, плътен косъм. Ако някой знае за такова чудо, да сподели.

# 367
  • Deutschland
Ползвали ли сте ампулите за коса на Линеа Био? Взех два броя - за косопад и за суха коса, пък да видим. Ако ми харесат, ще взема още

# 368
Не, но ще се радвам да чуя отзиви за тях.

# 369
От кой сайт поръчвате тези маски?

# 370
Ползвали ли сте ампулите за коса на Линеа Био? Взех два броя - за косопад и за суха коса, пък да видим. Ако ми харесат, ще взема още

Ползвала съм тези против косопад в светлосиня кутия. Доволна съм. Не са супер силни, но вършат работа.

На Сери Thera Cure против косопад също са хубави, както и шампоана.

# 371
Ох, аз пък си търся нещо което да я направи плътна и жилива, защото моята коса е с тънък косъм, много, но тънък и една такава мекичка/поради тази причина балсами и маски за коса не ползвам/, а аз искам плътност и жилавост. Дали има такъв продукт.

От маските и балсамите ми става една такава лигава, още по мека и губи от обема си.
[/quote
Моята е абсолютно същата - перушина. Искам лъскав, жилав, плътен косъм. Ако някой знае за такова чудо, да сподели.

Обикновено като се боядиса косата, поизгаря малко и от това става доста по-плътна и лесна за оформяне.

# 372
А, боядисването е ясно. Споделих за него, че съживява косата. Спор няма.

# 373
Аз след боядисването нали ви се оплаках, че се омазняваше.
Сега смених марката, минах на Престиж и положението е много по- добре.
Много гъста и лъскава стои косата. По- бавно се омазнява

# 374
Ще взема да ги пробвам тези душ гелове на Дав, аз им се обидих откакто преди време спряха лилавия шампоан за обем, страхотен беше. Даже им писах да ги питам защо и представяте ли си, не ми отговориха :Д Все едно имат мултибрандова компания и никакво време Grinning
Здравето го пробвай- чудесен е

Общи условия

Активация на акаунт