ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 14

• 23 016
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Хора Марио вярно щял да е с рога новия сезон.
Зорница му ги е купила за коледното парти.А пък той нали си е чехльо се съгласил и сега Тони го стиска за носа и му се подиграва.
Ексклузивни кадри
Скрит текст:

# 541
Хора Марио вярно щял да е с рога новия сезон.
Зорница му ги е купила за коледното парти.А пък той нали си е чехльо се съгласил и сега Тони го стиска за носа и му се подиграва.
Ексклузивни кадри
Скрит текст:
ХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ ааааа, на земята съм от смях!!!!!! Рогоносец такъв!
A, да, Вергов може да полегне в краката ти  Laughing за Mитето ще пукнеш от срам  Laughing
Не ми разбира на мен главата...

# 542
Задължително искаме снимки и ти с него да се снимаш и на представлението и изобщо всякак!

# 543
Данониноо, официално заявявам, че имаш ли възможност да се снимаш с Митака и не го направиш ЩЕ СЕ ОТРЕКА ОТ ТЕБ ТРИ ПЪТИ Joy, а Хъмбъл ще те банне от темата. Така че се подготвяй до представлението.

# 544
Задължително искаме снимки и ти с него да се снимаш и на представлението и изобщо всякак!
Е представлението да снимам няма да е много възпитано уж.... А аз с него - знаеш колко съм срамежлива. Макар че....май има познат на познат на приятелката ми.....нали разбираш....
Данониноо, официално заявявам, че имаш ли възможност да се снимаш с Митака и не го направиш ЩЕ СЕ ОТРЕКАОТ ТЕБЕ ТРИ ПЪТИ Joy
По-добре се отричай отсега
Добре бе, кажи ми - какво значение има една снимка? Не е кой знае какво. А и - ама може ли снимка? За какво ми е?  Само ще се изложа от притеснение

# 545
Ооо да, задължително снимка с Митака, че то и без това неговите са такъв дефицит. Дона, на теб разчитаме : D

# 546
Баси каква случайност значи. На терасата в квартирата наистина имам еленски рога. Joy Ето го доказателството. Малко е страшничко. Joy
Скрит текст:

Това са рогата на Ева, Банков се е постарал добре, големички са. Joy

# 547
Дона, не ми се оправдавай, взимай с тебе някой нахакан дето не го е срам и готово. Няма нужда да му казваш нещо, само снимка и толкоз, пък ако обелиш някоя дума, браво Joy

# 548
Дона, не ми се оправдавай, взимай с тебе някой нахакан дето не го е срам и готово.
Оххх, приятелката ми, с която ще ходя, е "с връзки", ама е по-срамежлива от мен Joy Ще видим. Нека да дойде сряда Simple Smile

Ще обеля дума - ааааа, ъъъъъъ, аааааа, много Ви харесвам!

# 549
Хъмбъл къде си да и дадеш съвет на тази клета душа при подобни обстоятелства. Joy

Дона, аз благодарение на братовчедка ми се снимах с някои от най-добрите волейболисти в света, нищо не им казах, хилех се като идиот, но те са свикнали хората да им реагират така Joy

# 550
Ми Яни вземи ги сложи на някой тея рога. Joy
 Пак се разстроих и вече си самозабранявам по всякакъв повод да се опитвам да разбирам едни определени личности от фенките на Вергов.Не можело да си фенка и на Вергов и на Велислав.Освен да взема да се гръмна тогава.Както казваше Зорница очаквам да се определиш.Бай дъ уей това е приятелката на Хъмбъл.И понеже за мен това е върха на простотията давам официален обет да не ги чета никога вече.Сериозно. Close
Някои да пусне нещо вдигащо ендорфина.

# 551
Доне, приятно изкарване! Стискаме палци да събереш кураж за снимка! Кажи си- веднъж се живее, отивам! Joy
Но и да не успееш не мисли, че ще се сърдим, поне ще разказваш впечатления Hug
Зайко, харесвам ти обета! Ето за ендорфина Heart Eyes

# 552
Зайко, за теб Kissing Heart

# 553
Дона и Митака - щото се разлигавих Simple Smile
(обичам я Дженката бе!!)

# 554
Доне, приятно изкарване! Стискаме палци да събереш кураж за снимка! Кажи си- веднъж се живее, отивам! Joy
Но и да не успееш не мисли, че ще се сърдим, поне ще разказваш впечатления Hug
Зайко, харесвам ти обета! Ето за ендорфина Heart Eyes

Въх !
Ето на този кадър припадам от раз !
Тук Велислав ми е нещо средно между Хавиер Бардем, Григор Димитров и Дейвид Бекъм !

Общи условия

Активация на акаунт