Пазаруване от Amazon - тема №77

• 71 272
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
pavlo_deni благодаря за превода, не е по различно съдържанието на гръцкия текст от английския. Продължавам да се чудя обаче какъв ще да е този среден размер. То така написано отивам си с раницата ако са на кеф ме пуска ако не са ме таксуват още един чекиран багаж на летището Sad  Можеха да посочат някакви по-точни размери.

За раницата на Dakine 25л ли питаш?
Сина ми има такава/марка и големина/. Пътува с нея вместо ръчен багаж т.е. като по-малкия багаж, този за който аз ползвам дамската си чанта. Има доста полети с нея последните 3 години, като се замисля с 3 нискотарифни авиокомпании и на никое летище не е имало проблем. Моите наблюдения относно багажа на други пътници като пътувам са същите. Стига разбира се раницата да не е наистина претъпкана с багаж.
Рамерите и са на стандартна раница за училище, и моето по-малкото и приятелски деца ги ползват за това. Нямат изтъркване и скъсване при стандартна употреба.
Мисля, че ще си доволна от твоята и няма да имаш проблеми при пътуване с нея.

п.п. забравих да благодаря на дамата която пусна линк към куфарчетата на American Tourister. Розовия беше намален когато аз погледнах и си поръчах един за мен.
Благоодарности и за сешоара. Дъщеря ми отдавна искаше личен и по-мощен от моя. Е, купих и. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 17:25 от Flash*

# 61
  • България
Благодаря! Вече им писах, че очаквам да ми възстановят по-голяма сума, защото обувките са много умалени, а са с безплатно връщане.
Карам по добре познатия начин Simple Smile.

# 62
Flash* да точно за 25 л. питам, супер благодаря за инфото. Значи аз съм готова с багажа раница и куфар Simple Smile Ще изчакам да дойде да я видим колко е голяма и дали мъжът ми ще я хареса, за да поръчам и на него.
Тази раница е намалена и подходяща за мъже, обаче е 33 л. но той така или иначе ще я ползва като основен ръчен багаж.
https://www.amazon.de/gp/product/B00RZU6F84/ref=ox_sc_sfl_title_ … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 63
  • ВАРНА
Ако са повече от 1 нещо и са тежки - връщаш със Спиди ( ДПД) - до 5кг са 32лв, 5 - 10кг са 36лв

# 64
# 65
Някой ползвал ли е тази марка? За първи път е срещам, а търся фраер.
Цената е супер, но това 3.2л вместимостта ли е?

# 66
# 67
Момичета относно връщането на стоки към Амазон, моля Ви споделете как разпределяте етикетите които генерирате. Днес се опитах да изпратя едни обувки до Франция и лелките от кварталния клон не ми ги взеха защото не можело етикета който имам от Амазон и който съдържа баркод да бъде залепен отвън на кутията. Утре ще ходя до централния клон в града в който живея да видя там какво ще ми кажат.

# 68
  • ВАРНА
Момичета относно връщането на стоки към Амазон, моля Ви споделете как разпределяте етикетите които генерирате. Днес се опитах да изпратя едни обувки до Франция и лелките от кварталния клон не ми ги взеха защото не можело етикета който имам от Амазон и който съдържа баркод да бъде залепен отвън на кутията. Утре ще ходя до централния клон в града в който живея да видя там какво ще ми кажат.

Изрязвам само адреса на получателя Амазон с баркода, за изпращач си пиша моя БГ адрес, не е имало проблам в кварталната поща, но пощенските ги плащам аз, с тези етикети не е безплатно

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 22:35 от morgana07

# 69
Някой ползвал ли е тази марка? За първи път е срещам, а търся фраер.
Цената е супер, но това 3.2л вместимостта ли е?

И аз това щях да питам.

# 70
  • София
Искам да си взема безвредна кана за нагряване на вода (и чай). До 20-25Е.
Мислех лидълска да взема, но нещо ме възпира...
Гледам в немския сега, тази, BPA free... но First Austria - ми навява на нещо недобро?!
https://www.amazon.de/TZS-First-Austria-Innen-Beleuchtung-Glaswa … ords=Wasserkocher

2. Tърся и памучен анцуг (долнище или екип), поне 90% памук?

# 71
Може ли някой да даде едно рамо? В апликацията, в немския вариант не мога да открия къде са складовите сделки. До преди няколко дни бяха в All Departments, но явно версията се е ъпгрейднала и сега не ги намирам.

# 72
  • Бг
Може ли някой да даде едно рамо? В апликацията, в немския вариант не мога да открия къде са складовите сделки. До преди няколко дни бяха в All Departments, но явно версията се е ъпгрейднала и сега не ги намирам.
Заповядай - https://www.amazon.de/b/ref=sv_gb_2?ie=UTF8&node=3581963031

Днес получих този Caprice, страхотен ботуш, складов, без никакви забележки, само в обикновена кутия.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 09:18 от Alexa_a

# 73
Момичета, при активиране на Прайма в англ. амазон дърпат  £7.99/month ако го анулираш предсрочно сумата връща ли се?

# 74
  • Сф
Това, мисля, е месечният абонамент и можеш да го прекратиш всеки месец. Така няма да ти дръпнат следващия.

Общи условия

Активация на акаунт