Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-8

• 77 694
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
ЕЛ, откъде поръчваш Дермакол ?
Може ли да го сравниш с Дабъл Уеар на Ести Лаудер??

# 376
ЕЛ, откъде поръчваш Дермакол ?
Може ли да го сравниш с Дабъл Уеар на Ести Лаудер??
От парфюмо го поръчвам. С един се кара доста дълго и то при ежедневно ползване.
Дабъл уеър при мен стои по сухо, тя и кожата ми е суха, де. С каквото и да мажа под него. Не е и толкова издържлив, след няколко часа петната си лъсват. Последният, който взех направо лъхаше на алкохол...
С Дермакол кожата стои по сочна. Издържа ми 12ч с него мога и без слънцезащита отдолу, която да подновявам. Нови петна не са ми станали.

# 377
Един вид ли е само дермакол? Може ли снимка на опаковката на издръжливия и прикриващ?

# 378
Един вид ли е само дермакол? Може ли снимка на опаковката на издръжливия и прикриващ?

Номер 221 ползвам аз и няколко мои приятелки.

# 379
А какъв е подтон-а на 221 ? Колебая се между него и 222 и 218 .

# 380
А какъв е подтон-а на 221 ? Колебая се между него и 222 и 218 .
222 e много тъмен, само ако си много мургава ще ти пасне.
3С2 съм на ДУ, ако това те ориентира.Неутрален към жълт подтон използвам. Не обичам сивкави и розови отенъци.

# 381
В Нотино го има Дермакол в мини разфасовка от 4мл поръчах си 2 различни номера за да преценя кой е моя, че ако не улуча и голяма тубичка да се чудя какво да я правя..
Взех от аптеката мостра на Vichy Dermablend Corrective Коригиращ фон дьо ,който уж покрива пигментни петна, татуси.. но за съжаление при мен нищо не покри . Ще си чакам от Нотино поръчката и ще се надявам Дермакол да не ме разочарова ✌

# 382
В Нотино го има Дермакол в мини разфасовка от 4мл поръчах си 2 различни номера за да преценя кой е моя, че ако не улуча и голяма тубичка да се чудя какво да я правя..
Взех от аптеката мостра на Vichy Dermablend Corrective Коригиращ фон дьо ,който уж покрива пигментни петна, татуси.. но за съжаление при мен нищо не покри . Ще си чакам от Нотино поръчката и ще се надявам Дермакол да не ме разочарова ✌
Няма да те разочарова. Щом моите покрива....Ако не си улучила цвета може да разбъркаш двата, може да добавиш от него в някой друг и да си напаснеш цвета. Пиши като ги вземеш  bouquet

# 383
Видях, че е на промоция в Parfimo за 11,80. На някой може да му е от полза.

# 384
3н1 съм При Дабъл Уеар сега, защото съм с доста тен .
по-скоро неутрален към жълт подтон имам и зимата минавам на 2Н1 .

# 385
  • София
Здравейте, изпробвала съм какво ли не,относно ФДТ.Dermacol не ми хареса,стои като маска,освен това мисля,че е по подходящ за момичета,тоест за жени,които още нямат никакви бръчки,защото се врязва в гънките по кожата.Дабъл Леър е пълен с алкохол, което не е ок за кожата и е комедонообразуващ,което поне при мен е проблем,защото ми запушва порите,стават пъпки и черни точки,които след като се възпалят,се превръщат в петънца.За мен най добрият вариант е Виши ,Дерма бленд,но не ФДТ,а флуида,покрива доста добре,стои естествено,хидратира и е с фактор 35.

# 386
Аз се мажа с Alpha Arbutin 2% и Аzelaic Acid на The Ordinary. Също така започнах да ползвам Ambi fade cream и дано не си внушавам, но имам чувството, че петната започнаха да избледняват Smiley

# 387
Момичета, днес а Алиексперс не открих крема Ориенталска магия.
Ако някой има и не го ползва може да ми пише на лично.
Имам Аирол. Ако почна да мажа петната за колко време ще има видим ефект?

# 388
Момичета, днес а Алиексперс не открих крема Ориенталска магия.
Ако някой има и не го ползва може да ми пише на лично.
Имам Аирол. Ако почна да мажа петната за колко време ще има видим ефект?

Какъв е този крем, може ли името му на английски или снимка.

# 389
Oriental magic. Не разполагам с телефон, който прави снимки.

Общи условия

Активация на акаунт