Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-8

• 77 632
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • в джунглата
Много се радвам когато на някой му се получат нещата и се избави от тази напаст, за мен и 50% означава направо "излекуване". Това 80-90% ми звучи направо невероятно .Браво.
 Подобни продукти ползвам на ТО. Резултат все още нямам, даже съм 3 ден след билков пилинг на Шрамек. От утре уж трябва да започна да се беля.
  А случайно някой да знае колко време след пилинга мога да започна пак с нещицата на ТО- нициамид, ретиноид, алфа арбутин и червения пилинг?

# 466
Без слънцезащита не излизам, това лято се пазих маниакално. За пръв път си купих шапка и я слагах в колата. Никак не обичам да ми се разваля прическата Simple Smile)). Слъцезащитата ми е пак корейска, на Purito и трябва да кажа, че е страхотна. Въобще, след откриването на корейската козметика съм очарована от действието и и не мога да я сравня с използваната досега бяла на марки като Roc, Avene, Vichy, La roche, etc.

# 467
Весита, а коя точно е слънцезащитата?

# 468
# 469
Мерси. Сега ще го прегледам.

# 470
Момичета, които сте ползвали крем с хидрохинон, нанася се само на петната, нали?
И как го съчетавате с останалата си вечерна козметика - на чиста кожа ако го нанеса, тогава няма как да плесна нищо повече на лицето си? Или може, след като попие? Или първо серума, или там крема все таз, и после хидрохинон на петната? Grin

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 20:03 от *Serendipity*

# 471
Ми аз въртя, и така и иначе...Чакам да попие 20мин.
Гледам да е първо кремът, но пинякога забравям и идва след серумите.
Аз лично мажа цялото лице, защото петната ми са малки , по цялото лице, петна от пъпки.Реално не мога да намажа селективно.

# 472
Момичета, които сте ползвали крем с хидрохинон, нанася се само на петната, нали?
И как го съчетавате с останалата си вечерна козметика -
Само на петната се нанася, да. Нанасяш на чиста кожа, изчакваш 10-тина 15 минути и довършваш нощната грижа. Аз така го ползвах.

# 473
Аз понеже на челото имам петно, мажа цялото чело и извън петното. И не слагам нищо отгоре след това. Но това си е моя измишльотина и не знам до колко е редно така. Все се притеснявам да не му разваля действието. Ефект не съм видяла обаче до сега. И с 2% и с 8% се мазах. Там си е петното. Няма да се махне никога. Това със сигурност ми стана ясно. А какво белене настава след това, не е истина.

# 474
Аз моите петна ги махнах и повече не са се появявали. Имам на челото в косата почти, останала една сянка, която реших да не мажа повече. Не потъмнява, стои си на едно ниво и не се вижда.

# 475
Аз понеже на челото имам петно, мажа цялото чело и извън петното. И не слагам нищо отгоре след това. Но това си е моя измишльотина и не знам до колко е редно така. Все се притеснявам да не му разваля действието. Ефект не съм видяла обаче до сега. И с 2% и с 8% се мазах. Там си е петното. Няма да се махне никога. Това със сигурност ми стана ясно. А какво белене настава след това, не е истина.
Аз съм се мазала с различни кремове, но никога не съм имала белене.... с какво 8% се маза? Аз до Експигмент 4% съм стигала Simple Smile

# 476
Абе то и моето само аз си го виждам, но ме дразни. Дано не го изтърва лятото. Мажа слънцезащита на дебело.

# 477
При мен се получи леко излющване на кожата и толкова, няма белене.
Иначе има заличаване на мелазмата с 4% Експигмент, но тези от пъпкитеее...мъкааа!

# 478
Леле, аз мога да си "съблека" кожата от над веждите до горе до косата цялото чело на веднъж. Но мажа третиноин веднъж седмично, и вероятно да е от това.

# 479
А някой има ли положителен опит с лазерно третиране на петната ?

Общи условия

Активация на акаунт