Д-р Любомир Христов и новият вид серклаж ЕТКО тема 2

• 59 744
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Здр.Гиги ;Конеца ми падна в 7 мес. Simple Smile-толкова ясно си го спомням сякаш беше вчера.Не бой се ЕТКО е бетон,потвърждавам го,като всички минали по този път.Успех и позитивно мислене Wink

В 7ми месец ти падна, а в кой месец ти беше направен ЕТКО?

# 181
  • София
Здр.Гиги ;Конеца ми падна в 7 мес. Simple Smile-толкова ясно си го спомням сякаш беше вчера.Не бой се ЕТКО е бетон,потвърждавам го,като всички минали по този път.Успех и позитивно мислене Wink

В 7ми месец ти падна, а в кой месец ти беше направен ЕТКО?
Мисля,че беше в 14г.с. рано и скоростно ми  го назначи д-р Стаменов Simple Smileда не излезе преждевременно Борис Wink Wink

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 14:09 от lunataaa

# 182
Здравейте, искам да питам колко време след ЕТКО ви паднаха конци? На мен днес ми изпадна едно малко синьо конче, месец след серклажа. Друг път не съм виждала. Нещо мистана страшно дали ще държи серклажа да не се отвори.
Здравей Гиги!И при мен някъде след месец от серклажа по време на къпане ми изпадна в ръката едно като синя гранулка като я стиснах се разпръсна.Досетих се че е от конците.Етко ще си държи разбира се те тия са си някви крайни кончета.
Pureflower Аз също съм от другият край на бг записваш си час и д-р ще си даде тела да му пишеш по Вайбър или звъниш.Така или иначе каквото и да го попиташ ще иска да те види по тел работа не става.

# 183
Благодаря ви момичета за куража!
Но постоянно има какво да ме стресира. Днес и вчера ми изтича толкова обилно слузесто розово течение, че направо...Колко време вече няма ли да спира?

# 184
При мен за месец спря.Трябва да си ходила при Христов вече не го ли попита?Пък и да не си ходила винаги когато имаш притеснения може да го попиташ по Вайбър например винаги ще ти отговори.

# 185
Момичета, оказаха се води и вече съм в болницата 😢 За съжаление в 23 седмица  знаете какъв шанс имам. Не са изтекли всички води още имаше нормално количество при бебо, нооо ме гледат със съжаление и .......
Незнам възможно ли е да спре изтичането и нещата да се овладеят. Чували ли сте за такива случаи?

# 186
  • София
Момичета, оказаха се води и вече съм в болницата 😢 За съжаление в 23 седмица  знаете какъв шанс имам. Не са изтекли всички води още имаше нормално количество при бебо, нооо ме гледат със съжаление и .......
Незнам възможно ли е да спре изтичането и нещата да се овладеят. Чували ли сте за такива случаи?
Чакай,чакай ... сигурни ли са, че са води???
С Бром томол ли те тестваха,та го установиха,или виждат на ехограф?
  Амнишуър правихте ли?

Ако всичко това е заключение на базата на тест с бром тимолова проба,моля те,върни се на първа страница и прочети аз през какво минах с този тъп тест.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 06:25 от *Bubble*

# 187
Момичета, оказаха се води и вече съм в болницата 😢 За съжаление в 23 седмица  знаете какъв шанс имам. Не са изтекли всички води още имаше нормално количество при бебо, нооо ме гледат със съжаление и .......
Чакай,чакай ... сигурни ли са, че са води???
С Бром томол ли те тестваха,та го установиха,или виждат на ехограф?
  Амнишуър правихте ли?

Ако всичко това е заключение на базата на тест с бром тимолова проба,моля те,върни се на първа страница и прочети аз през какво минах с този тъп тест.

С бром беше в спешния. Ама и през нощта и тази сутрин изтича много крозова течност. Това не може да е течение.

# 188
  • София
Моят серклаж не беше ЕТКО и случката се разигра непосредствено след серклажа,бая воднисто ми изтече,но все пак виждат ли отворен мехур на ехографа?
Христов мина ли?Какво каза?
Настоявай за Амнишуър,той добре знае де ....самият той ми го направи.

# 189
Гиги с теб сме каквото и да се случи дръж се не падай духом.

# 190
  • София
Гиги , стискам палци , миличка ...
Зависи къде е спукан мехура , ако е някъде горе , с лежане може да се стигне до безопасна седмица ( но без грам ставане , ама грам )
Има приятелка , която от 4 ти месец е била със спукан мехур и са изтичали по малко води , спирали са , възстановявали са се, пак изтичали и така..... 5 месеца в болница не е станала въобще - с подлоги до тоалетна, не се е къпала и не е мърдала .. Лекарите въобще не са се надявали да изкара до 6 тия месец даже .....  Но, с вяра и упоритост се получава !
Пиши ти нейната история за да ти вдъхна кураж и сила !  Стискам палци и от сърце се моля за теб !

# 191
Прегледаха ме на ехограф има още води засега достатъчни. Но има и завишено  CRP и левкоцити. Бебето може да живее и без води ако няма инфекции, но има риск от увреждания. Ще изчакаме да видим как вървят нещата дали ще изтичат още и дали ще се овладее инфекцията. От къде ми дойде тя не знам. По време на серклажа ли, незнам.
Лежа да, но само храната ми носят, за подлога никой не казва

# 192
Gigi, стискам палци всичко да е наред. И аз знам за случаи на мами със спукан високо горе мехур, които са изкарали до края с лежане. Така , че не губи надежда! Колко ти е CRP -то и левкоцитите?

# 193
  • София
Прегледаха ме на ехограф има още води засега достатъчни. Но има и завишено  CRP и левкоцити. Бебето може да живее и без води ако няма инфекции, но има риск от увреждания. Ще изчакаме да видим как вървят нещата дали ще изтичат още и дали ще се овладее инфекцията. От къде ми дойде тя не знам. По време на серклажа ли, незнам.
Лежа да, но само храната ми носят, за подлога никой не казва

Гиги, писа ли на Христов ? Доколкото знам довечера е нощна, след 20 ч. Пиши му, моля те..... Че като го знам оня Русинов колко е адекватен......
Заради него не ми се влиза на 3 тия етаж, толкова неадекватен лекар не съм виждала.... Ей го на , сега в понеделник ще влизам в Токуда, само да не съм при този . Седях 20 дена и толкова повърхностно лечение и изследвания, че нямам думи.... Добре, че беше Христов....
Все си мисля , че ще успееш да стигнеш поне до безопасна седмица....Ако е спукан въобще, дано е някъде горе нависоко, силно се надявам да не е спукан... Кога ти беше серклажа ?
А за подлогата, искай си ! Просто на санитарките не им се занимава с това , че и те едни важни там.,

# 194
Gigi,
Не се предавай!
Щом не е изтекло като водопад имаш всички възможности за безопасна седмица. Ако някой ти приказва ужасии НЕ ГО СЛУШАЙ!!! Аман от идиоти значи ...

Общи условия

Активация на акаунт