Д-р Любомир Христов и новият вид серклаж ЕТКО тема 2

• 59 795
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Gigi, стискам палци всичко да е наред. И аз знам за случаи на мами със спукан високо горе мехур, които са изкарали до края с лежане. Така , че не губи надежда! Колко ти е CRP -то и левкоцитите?

Левкоцитите незнам, CRP 1.9. Не било от най-високите. Но явно не е високо спукан щом и сега ми изтече малко и е ръждиво.

# 196
  • София
Аз като папагал повтарям,но моля те питай ги за този Амнишуър.Струва около 60 лв,но си струва,ще знаеш със сигурност води ли са,или не.

# 197
Прегледаха ме на ехограф има още води засега достатъчни. Но има и завишено  CRP и левкоцити. Бебето може да живее и без води ако няма инфекции, но има риск от увреждания. Ще изчакаме да видим как вървят нещата дали ще изтичат още и дали ще се овладее инфекцията. От къде ми дойде тя не знам. По време на серклажа ли, незнам.
Лежа да, но само храната ми носят, за подлога никой не казва

Гиги, писа ли на Христов ? Доколкото знам довечера е нощна, след 20 ч. Пиши му, моля те..... Че като го знам оня Русинов колко е адекватен......
Заради него не ми се влиза на 3 тия етаж, толкова неадекватен лекар не съм виждала.... Ей го на , сега в понеделник ще влизам в Токуда, само да не съм при този . Седях 20 дена и толкова повърхностно лечение и изследвания, че нямам думи.... Добре, че беше Христов....
Все си мисля , че ще успееш да стигнеш поне до безопасна седмица....Ако е спукан въобще, дано е някъде горе нависоко, силно се надявам да не е спукан... Кога ти беше серклажа ?
А за подлогата, искай си ! Просто на санитарките не им се занимава с това , че и те едни важни там.,

Писах му още вчера, но го изпуснах защото дойдох в 20:30. Знам днес е нощна, но какво ще направи той, серклажа си е здрав. Мехура явно е спукан щом изтича, Чачева и Михова не ми казаха къде е спукан, но казаха, че няма да спре най-вероятно.
Този другия лекар Русинов наистина е един мрачен, наговори ми ги едни......, но това е истината. Той определено ме е отписал и сякаш ме съветва да взема решение да прекъсна бременността. То тези дни ще стане ясно дали трябва да се направи това.
Серклажа беше преди месец.

# 198
  • София
Gigi, стискам палци всичко да е наред. И аз знам за случаи на мами със спукан високо горе мехур, които са изкарали до края с лежане. Така , че не губи надежда! Колко ти е CRP -то и левкоцитите?

Левкоцитите незнам, CRP 1.9. Не било от най-високите. Но явно не е високо спукан щом и сега ми изтече малко и е ръждиво.

Няма да прекъсваш нищо, няма да се предаваш!  Аз съм с Црп 3 и левкоцити 19 от месеци, така, че това нищо не говори. При адекватно антибиотично лечение всичко ще се оправи! А и води знам как се изливат наведнъж, при теб изтичат по малко, което е в плюс. Говори с Христов за Амнишуър, както те е посъветвала Бабълчето. Тя беше изпатила от този Бром Тимол, беше й дал фалшив положителен резуклтат за изтичане на води. С Амнишуър се оказа , че не са води. Не се предавай, моля те! Не го слушай оня неадекватния !

# 199
CRP 1.9 е нищо и половина. Както казва Бъбълчето, направи си Amnisure - от аптеката. И кротувай, трябват само още няколко седмици.

# 200
Аз като папагал повтарям,но моля те питай ги за този Амнишуър.Струва около 60 лв,но си струва,ще знаеш със сигурност води ли са,или не.
Води са няма съмнение, просто вече не са бистри

# 201
С Амнишуър ли го потвърдихте? Изследваха ли в лаборатория тези води, да ги видят какво има в тях?

# 202
С Амнишуър ли го потвърдихте? Изследваха ли в лаборатория тези води, да ги видят какво има в тях?
Не са потвърдени нито с тест нито са изследвани. Довечера ще питам. Но ком са намаляли на ехографа на Чачева.

# 203
Гиги,стискам палци мила да удържиш възможно най-дълго.Питай довечера Христов кога най-рано може да ти бие дексаметазон( кортикостероидната терапия за отварянето на дробчетата на бебо).В някой ситуации тя действа, като задържане.Дано мехура не е спукан много.

# 204

Няма да прекъсваш нищо, няма да се предаваш!  Аз съм с Црп 3 и левкоцити 19 от месеци, така, че това нищо не говори. При адекватно антибиотично лечение всичко ще се оправи! А и води знам как се изливат наведнъж, при теб изтичат по малко, което е в плюс. Говори с Христов за Амнишуър, както те е посъветвала Бабълчето. Тя беше изпатила от този Бром Тимол, беше й дал фалшив положителен резуклтат за изтичане на води. С Амнишуър се оказа , че не са води. Не се предавай, моля те! Не го слушай оня неадекватния !
Съгласна съм за CRP, че не е високо. И Чачева така каза. Но не забравяй, че ти нямаш изтичане на води за радост. Тогава е съвсем друг проблема и опасността. Ще изчакаме и ще видим.

# 205
  • София
Колко грама е бебчето ? Щом върви напред е добре! Поне 26 седмица ти трябва минимум, но не ставай, моля те! Всяко ставане и усилие е изтичане на води. Без да те е срам, си искай подлога. Егати, те сами трябваше да го предложат това......

# 206
Колко грама е бебчето ? Щом върви напред е добре! Поне 26 седмица ти трябва минимум, но не ставай, моля те! Всяко ставане и усилие е изтичане на води. Без да те е срам, си искай подлога. Егати, те сами трябваше да го предложат това......
650 грама е бебчо. То ми изтича и в легнало положение аз го усещам, просто като стана и изтича наведнъж

# 207
Gigi - наистина искай си подлога !!! Това им е работата на тъпите санитарки - няма заради тях или заради това , че се притесняваш  да си поискаш, да рискуваш да не дадеш шанс на бебчето - колкото и да е малък. Не ставай от леглото ! Кажи на някой да ти купи Амнишуър и да ти го качи до леглото , за да е при теб като Христов довечера е на смяна и те види. И не ставай от леглото , всички тук те молим !

# 208
Прегледаха ме на ехограф има още води засега достатъчни. Но има и завишено  CRP и левкоцити. Бебето може да живее и без води ако няма инфекции, но има риск от увреждания. Ще изчакаме да видим как вървят нещата дали ще изтичат още и дали ще се овладее инфекцията. От къде ми дойде тя не знам. По време на серклажа ли, незнам.
Лежа да, но само храната ми носят, за подлога никой не казва

Гиги, писа ли на Христов ? Доколкото знам довечера е нощна, след 20 ч. Пиши му, моля те..... Че като го знам оня Русинов колко е адекватен......
Заради него не ми се влиза на 3 тия етаж, толкова неадекватен лекар не съм виждала.... Ей го на , сега в понеделник ще влизам в Токуда, само да не съм при този . Седях 20 дена и толкова повърхностно лечение и изследвания, че нямам думи.... Добре, че беше Христов....
Все си мисля , че ще успееш да стигнеш поне до безопасна седмица....Ако е спукан въобще, дано е някъде горе нависоко, силно се надявам да не е спукан... Кога ти беше серклажа ?
А за подлогата, искай си ! Просто на санитарките не им се занимава с това , че и те едни важни там.,

А защо ще влизаш в Токуда ?

# 209
  • София
Защото се оказа, че не мога да бъда с месеци на Гинипрал, бил много вреден за сърцето, а и за бебето  като се използва дълго време, аз вече месец съм с него. Трябва постепенно да се намали и спре, като ударно се замести с високи дози магнезий. Но всичко това под лекарско наблюдение. А в Надежда неискам заради Русинов.....Искаше докрая да ме държи на Гинипрал, а както и съм ти казвала , не съм доволна от неадекватното му лечение и изследвания за толкова време, в което бях там. Все трябваше да му се моля, било за преглед, било за изследвания. В Токуда познаваме шефа на Аг и високорискова бременност отделението , направили са консултация с другите лекари там и всички са на това мнение. Има вариант да ме приемат по няколко поредни пътеки, докато се види какво е положението.

Общи условия

Активация на акаунт