Д-р Любомир Христов и новият вид серклаж ЕТКО тема 2

• 60 820
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Bulgaria
Гиги, сега прочетох какво се случва . Не се предавай , скоро в Надежда се беше родило бебче 700 гр., и е живо и здраво . И аз подкрепям момичетата и те съветвам да говориш с Христов . Стискам палци всичко да се оправи 🤗

# 211
Гиги, сега прочетох какво се случва . Не се предавай , скоро в Надежда се беше родило бебче 700 гр., и е живо и здраво . И аз подкрепям момичетата и те съветвам да говориш с Христов . Стискам палци всичко да се оправи 🤗

Благодаря ви!
Д-р Христов и той каза същото, като другите. Това са води няма смисъл да се тестват нито да се изследват. Предполага се, че това което е във влагалището е и в мехура. Най-важното е да се овладее инфекцията и да не остава бебето на сухо. Теча няма начин да спре, въпроса е да се компенсира с уринирането от бебчо, само той възпроизвежда води. Но ако остане на сухо просто няма смисъл да се борим, защото ще получи тежки увреждания. И той не ми се видя особено обнадежден, но е откровен както винаги и както трябва. Единственият оптимист е д-р Стаменов, той има най-голямата надежда.
В днешните изследвания левкоцитите са ми паднали малко, CRP се е качило на 3, беше 1.9. Това е лошото. И засега не ми тече така както преди, даже сега като станах до тоалетна нямах изобщо.  Притеснявам се сега да не би да изтекоха до края и бебчо вече да е на сухо.
По повод тоалетната и двамата доктори ми казаха ставане само до там не подлога.

# 212
  • Sofia, Bulgaria
Ще стискам палци в понеделник да чуеш добри новини 🤞🤞🤞

# 213
Гиги ако са изтекли ще разбереш със сигурност.Ще плиснеш силно и ще си цялата във води така че не няма да са изтекли стискам палци Господ пред нас ние след него.Кураж Господ изпраща препятствия само на силните.

# 214
Благодаря ви момичета! Господ знае какво ме чака!
Писна ми да съм силна, иска ми се и аз да съм слаба и да ми се нареждат нещата с лекота, но.....не е така.

# 215
Моята работа няма да я бъде. Днес CRP вече е 5.5. Явно не се повлиявам от този антибиотик. Ще го сменят, но за кога.....Ще прегледат и бебето, но надеждата ми угасна. Аз не го и усещам нещо.
Много го искахме съжалявам адски, че не успяхме 😢😢😢😢💔💔💔💔

# 216
Gigi понякога нещата са извън нашия контрол и извън всякаква позната ни логика. Може да стане чудо, може и да не стане. Направила си всичко възможно да запазиш това бебе. Опитай се да си съхраниш душичката в тези тежки моменти. Надежда винаги има, медицината не е математика, нито е точна наука.

# 217
Гиги всичко ще си дойде на мястото един ден.Следващият път ще стигнеш до края с доносено здраво бебче.Просто вярвай и имай надежда.Отпусни се и си поплачи колкото искаш така да излезеш мъката понякога човек има нужда да си поплаче.Прегръщам те!

# 218
Gidi всички много те прегръщаме и много съжаляваме Cry Cry Cry За съжаление..... някои жени просто трябва да преминат през това Sad Направила си всичко , което трябва - просто понякога нещата не зависят от нас Sad

# 219
О Gigi, много съжалявам. Знам, че няма думи, които да те утешат. Само който е минавал по този път може да те разбере. Кураж мила и се грижи за себе си.

# 220
Прегледаха ме на ехограф, останали са много малко води на минимума. Смениха ми антибиотика с нови два. Започнаха и кортикостероидна терапия за дробчетата на бебето. Утре ще видят какви са ми показателите дали се повлиява възпалението. Готови са да направят всичко възможно да изкараме детето живо. Но решението за неговата реанимация мога да взема само аз. Обясниха ми, че и 500 гр дете са реанимирали и спасявали. Какво се случва обаче в кувиоза с толкова недоносени деца е направо страшно. Некой не може да даде гаранция, но почти винаги получават увруждания от различен тип. 24та г.с. е твърде малка за него. Но или взимам решение за аборт или за реанимация. Оттам нататък каквото и да му има на детето то ще е жево и аз си поемам рисковете.
Как се взима такъв избор?
Аз самата винаги съм се молила на Господ да се раждат здрави и нормални дечица, защото те заслужават да имат нормален и хубав живот. Ние също се борим за това.
Незнам в такъв момент колко адекватно мисля.

# 221
Гиги вторият ми аборт беше в 21 г.с. аз бях с разкритие 3 см и бях във Варна тогава.Лекарите въобще не им пукаше директно казаха нищо няма да стане нямаха капка заинтересованост.Тогава аз трябваше да реша дали да продължа да се боря или аборт но глупаците ми казаха че нищо няма да стане затова след два дни мъки и плач аз реших да абортирам.Много трудно се взема такова решение още повече че трудно забременяваш истината е че в нашата държава деца с увреждания се гледат много трудно просто няма никакви условия.Обмислете ситуацията с мъжът ти и каквото и решение да вземете то ще е правилно във всеки случай.

# 222
Гиги,съжалявам много, че трябва да минеш през това.Трябва много  сила,което и решение да вземете.В клиниката би трябвало да има психолог.Помоли ги да говориш с него.Поне малко да ти олекне.Кураж момиче.Отговора е вътре в теб.

# 223
Gigi , знам как се 4увстваш ,преживяла съм загуби .Може пък 4удото да стане ,щом няма изти4ане масово на води . Дано новия антибиотик да си свърши работата !

# 224
Много е труден избора да. Но още по трудно е да дариш несигурен живот и оттам нататък притесненията тепърва ще започнат за всички. Дали ще оцелее, какво ще му има. Това радост ли е? С това ли трябва да запомне един нов свят за нас с детето ни?
Не ми е нужен психолог. Той няма да ми помогне да взема решение. Те докторите не ми дават категоричност.
Отговорът е в мен наистина. Не съм толкова смела, че да рискувам толкова много. Да борих се, но оттук нататък нямам такава смелост. Пък и като си виждам късмета до тук....
Явно за да се стигне дотук не е било късмет, ето и нещата не потръгнаха с лечението, водите са на минимума ине можем да изкараме още две три седмици да се развие още.
Това ми е в главата в момента.

Общи условия

Активация на акаунт