ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-14

• 66 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
При мен тази терапия която ми изписа д Русев, не ми повлия. Тук където живея ми направиха изследвания наново и ми написаха лечение ( Аспирин протект всеки ден поне три месеца преди Инвитро и клексан 0,4 от започването на стимулацията) система Октагам в деня на пункцията, следващата система Октагам в деня на трансфера и при положителен резултат пак Октагам, следващата система ще е след прегледа в 6 седмица и кажат кога ще трябва да я поставят.

# 361
Благодаря ви момичета , ами на мен ми се иска да опитаме естествено да стане само с вливките и ако не се получи след тези два месеца тогава ще се ориентираме към инвитро

# 362
При мен също искаха да назначат аспирин, но аз съм алергична към аспирина и остана само терапия при + тест с клексан... Просто с вливките се чудя какво да правя, защото от много време ги правя, а контрола не съм правила...
Бяхте споменали, че в болница Свети Иван Рилски излиза най изгодно изследването за НК клетки. Може ли да ми кажете каква беше цената? И ако ги изследвам тап има ли специалуст, който да ми назначи терапия ако пак са високи или трябва пак да отида при Русев за терапия... Значи за тромбофилията да си настоявам за терапия веднага след трансфер... А в Надежда знаете ли колко струват НК клетките?

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 12:52 от slanceto87

# 363
  • Варна
Аз забременях веднага след вливки.

# 364
  • София
Слънцето87, на мен след 4 тата вливка ми казаха да ги спра.  (Русев и Калчев) Нямало нужда от повече ! Забременях 4 месеца след последната - за жалост загубих бебето в 20 седмица.
При следващата бременност вливах имуноглобулин 4 пъти - успешна . Но не съм сигурна точно, че вливките са ми помогнали .

# 365
Мануела здравей на теб интрапилид ли са ти вливали и още същия месец ли забременя и колко време след това ги прави пак ,също така трябваше ли да приемаш аспирин ?

# 366
Здравейте! И аз вчера направих първата вливка интралипид 10%, мина без проблем. На мен Русев ми е писал 2-4 дни преди Ову, след пол. тест и в 8-9 седмица... Но се чудя дали трябва всеки месец или през месец. При вас как беше терапията? Имам и назначен аспирин през ден... Чудя се и аз като Pipi дали може само вливките да повлияят за пол. резултат при неизяснени причини...?

# 367
Интралипида има действие около 2 месеца, така ми е казал доц. Русев. И после пак се влива.
В болница Иван Рилски не ми помогнаха особено. Направих там изследването, за да ми назначат терапия, а те само ми дадоха резултатите и ми казаха, че не могат да ми изписват нищо, а моята гинеколожка да го направи. А точно тя ме прати при тях, защото си мислеше че могат да дадат рецепта, по която да ми правят вливанията. Общо взето с имунолозите в Св. Иван Рилски си загубих времето, защото не съм от София и се разкарвах 2 пъти за нищо - веднъж да ми вземат кръв и втори път за да си взема резултатите, като очаквах, че ще има и терапия към тях.

# 368
Slunchice същото нещо ми е назначено и на мен , аз ще правя вливки в понеделник 2дни преди О. и се надявам да стане естествено ,Русев каза че тези 10мл са за 2 цикъла

# 369
Успеех, дано има положителен ефект. Аз пък от една година не съм ги изследвала НК клетките и се чудя дали да не пусна едно изследване, че скоро не съм изследвала нищо Laughing

# 370
Момичета, мен ме отрязаха д вливките, казаха ми, че няма смисъл да ми се пуска каквото и да е било на база имунологичните ми -НК и антифосфолипидни? Вие как мислите?

# 371
  • Варна
Мануела здравей на теб интрапилид ли са ти вливали и още същия месец ли забременя и колко време след това ги прави пак ,също така трябваше ли да приемаш аспирин ?

Да, Интралипид, мисля, че беше 10%. След вливката същия месец забременях, и после правих още 2 - при + тест и към 8г.с. Приемах АП и си бих Клексан (направих алергия към Фраксипарин)

# 372

Да, Интралипид, мисля, че беше 10%. След вливката същия месец забременях, и после правих още 2 - при + тест и към 8г.с. Приемах АП и си бих Клексан (направих алергия към Фраксипарин)

Manuela много ти благодаря за отговора . Дано и при нас стане 🤗❤

# 373

Момичета,някоя от вас пускала ли е тези изследвания?
Да,аз😊.Всичко беше нормално😊.

# 374
Бубе. А взимали ли сте някакви мерки, терапия, относно тази мутация.?
     Интересно ми е понеже съм свидетел на доста противоречиви мнения.

Общи условия

Активация на акаунт