Кралски работи и клюки - 16

• 75 335
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Не ми се вярва. Има си любими обувки човекът носи си ги, макар и скъсани.

# 227
The Queen's Green Planet, документален филм от тази пролет за проекта на кралицата за създаване на мрежа от защитени гори в Комънуелта, под формата на разходка с Дейвид Атънбъро в градините на Бъкингамския дворец. Истинско удоволствие е - градините, идеята на проекта, общуването им. Смислено, нормално, приятно, шеговито. Flowers Leaves https://www.dailymotion.com/video/x6j5xgs

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 20:55 от MsWest

# 228
  • Бургас
Класация за 15-те най-красиви кралски особи
https://lifestyle.framar.bg/топ-15-на-най-красивите-кралски-особи-в-света

# 229
  • До сърцето...
The Queen's Green Planet, документален филм от тази пролет за проекта на кралицата за създаване на мрежа от защитени гори в Комънуелта, под формата на разходка с Дейвид Атънбъро в градините на Бъкингамския дворец. Истинско удоволствие е - градините, идеята на проекта, общуването им. Смислено, нормално, приятно, шеговито. Flowers Leaves https://www.dailymotion.com/video/x6j5xgs

Наистина е удоволствие!
Кралицата е голям бонбон! Има страхотна усмивка и е артистка, накефих и се Grinning
Но Хари, Хари Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много е чаровен, пусто, хич не е красив, но пък има невероятно излъчване, че и през камерата. Той и Джордж са ми тотални любимци.

# 230

Не, не е фотошоп. Снимки на тази обувка периодично се появяват.

# 231
И аз съм изненадана от пробитите обувки на принц Хари. При положение, че знае , че ще  бъде под светлините на прожекторите, и  че все пак отива на сватба най- малкото можеше да си  купи нови. Явно Меган не му дава съвети Simple Smile

# 232
  • София
И аз съм изненадана от пробитите обувки на принц Хари. При положение, че знае , че ще  бъде под светлините на прожекторите, и  че все пак отива на сватба най- малкото можеше да си  купи нови. Явно Меган не му дава съвети Simple Smile
Може кралския обущар да ги ремонтира, също.

# 233
Скрит текст:

Наистина е удоволствие!
Кралицата е голям бонбон! Има страхотна усмивка и е артистка, накефих и се Grinning
Но Хари, Хари Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много е чаровен, пусто, хич не е красив, но пък има невероятно излъчване, че и през камерата. Той и Джордж са ми тотални любимци.

Хареса ми, че не са редактирали как се разсмя, когато Атънбъро се надупи да чете табелките на дъбовете на децата и в началото. То си беше и бая смешна гледка де.

# 234
  • София
Може да си вземете и последния брой на L Éuropeo-Жените на диктаторите. Например президеншата на Филипините е харчила милиони на едно пътуване за шопинг. Казала е филипинците искат красота. Трябва да изглеждам красиво, така че бедните филипинци да имат звезда, към която да гледат от своите колиби. Интерено е и за Асма Асад (Сирия), работят  две ПР агенции за нея. Втората-американска и препоръчва и помага да стане модна икона. В същото време след началото на войната в държавата е ходила с черни тениски обичам Сирия.

Английското кралско семейство (мисля и Испанското, Шведското) прави много добро впечатление на умереност. И последната рокля само 400 паунда, а Хари със скъсаната обувка. На мен ми е много симпатичен.

# 235
  • На топло
Последният образ на Мегън не се вързва с тематиката на сватбата -  лежерана, лятна, пъстра... Седи като черна кръпка върху бохемския стил на гостите. Обувките и полата стават, нагоре е провал за този повод.

# 236
Аз се чудя, защо Меган винаги се облича в тъмни тонове на събития, на които всички останали са облечени в светли, свежи цветове

# 237
  • о`майна лунна нощ е
След показаното и общата визия на сватбата и гостите ... хмх, ми не ми харесва представянето на Съсексови. В началото помислих протритата подметка на Хари за майтап и фотошоп, но явно не е такъв. Черното в горната част на тоалета на Мегън е неподходящо за повода, а тая шапчица, колкото и да е кокетка ... само с фльонгата на обувките й се връзва. Не видях друг с такава. Полата учудващо ми харесва.

# 238
  • София
Не ме кефи, заради цветовете и мен...но пък и аз не съм хич фен на черното. Сега ако полата беше ярко жълта, като онази рокля от преди 2-3 седмици..щях да я харесам, защото самата пола ми харесва, заради плисетата и щеше да омекоти черната риза, която също сама по себе си не е лоша. Младоженците са бонбончета!

# 239
Май е имало дрескод "цветя и плисета". Всички са много свежи с изключение на Меган...

Общи условия

Активация на акаунт