Кралски работи и клюки - 16

• 75 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Ами, явно Джесика Мълроуни, в качеството й на стилистка на дукесата, има такава визия за нея.
Доверявам се на коментарите в социалните мрежи и във форумите, които чета и правя това обобщение.
Там коментират, че тя периодично идва и носи дрехи на Меган. Лично аз харесах някои от тях, но мнението ми е, че няма кой да съобрази облеклото й с конкретния повод и с британските традиции.

# 241
Е, аз не мисля, че е кой знае какво да прецени, че на бебешко кръщене и на сватба цветовете на облеклото трябва да са светли и свежи, за да не стои, като кръпка сред останалите. Голяма работа, че си тръгнали рано от сватбата, за да не привличали погледите върху тях - те реално пак са ги привлекли със скъсани подметки на обувките и неподходящо облекло. И, ако скъсаната подметка е нещо инцидентно, защото може да се е скъсала малко преди снимката, а не в момента на обуването, то черното облекло си е избрано предварително.

# 242
Абсолютен фотошоп е подметката на Хари. Никога не бих повярвала на подобна снимка. Гледат ги под лупа и като няма какво, вече си измислят фенове и папараци. Роклята на Меган не е черна, а много тъмно синя - т. нар. navy blue. Провал е много силна дума, която не бих употребила за никой неин тоалет. Личи си, че някой сериозно се грижи за стайлинга й и в повечето случаи - изключително успешно.
Младоженците са симпатични и много щастливи.

# 243
Булката е голяма сладурана.

# 244
  • На топло
Мегън прилича на пенсионерка дошла на помен, а не на сватба 😂

Това ако не е провал...
Иначе дрехите са скъпи и елегантни. Харесват ми, но не подхождат нито за този тип събитие, нито за сезона.

# 245
Добре си е Меган. Няма как да се облече по- лежерно.

# 246
  • о`майна лунна нощ е
Лежерно - не. Но можеше да се постарае повече с цветовете. Елегантни дрехи в светли тонове има бол. Пък тя не е без възможности за избор. С шапката също съм убедена, че можеше да вкара едновременно елегантност, закачливост, стил ... Всичко!

# 247
  • На топло
Това е най- голямата заблуда.
Някои си мислят, че Мегън живее в концлагер и една крачка не може да направи без да поиска писмено разрешение от кралицата...😂
Тяхното е вечен празник, от сватба, на сватба.

# 248
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Абсолютно всички дрехи на Меган бих носила.Винаги внася нотка свежест и модерност в този свят на скучни аристократи,глътнали по 2 бастуна.
Роклята й е нейви в горната част и има розово,бяло и сиво-зеленикаво.Обувките са тотална красота.

# 249
  • На топло
Младоженецът и булката са аристократи глътнали бастун ??? 😯

А тази рокля спомняте ли си ..?

Не беше по мярка 😂 , но повече подхожда за тази сватба.

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 17:11 от Hello♥J

# 250
Абсолютно всички дрехи на Меган бих носила.Винаги внася нотка свежест и модерност в този свят на скучни аристократи,глътнали по 2 бастуна.
Роклята й е нейви в горната част и има розово,бяло и сиво-зеленикаво.Обувките са тотална красота.

И аз така. Бих носила всичко, но за съжаление няма да ми стои като на нея.
Най-любима ми е деним роклята от поло мача.

# 251
Това е най- голямата заблуда.

Не говорим за заблуда. И аз да се бях омъжила за Хари(голяма работа, че няма да стане крал, нали е от кралското семейство) бих се облякла една идея по- елегантно и официално, и леко да надскоча кежуъл стила в тази сватба.
А Меган всеки ден има поводи за различни облекла. Ще я видим в много и различни. Един ден ще е супер, друг- не.  

# 252
  • София
На някои снимки изглежда navy, обаче коланът (който изобщо не ми харесва) си е черен отвсякъде, та ще се учудя, ако е сложила черен колан на тъмно синьото...и обувките са черни и божествено красиви!
На мен повечето пъти ми харесват като идея дрехите, но или не ми харесва как са съчетани или като в случая не са като за сватба...дали пък в розовка ризка нямаше да е по-готино с тази пола? Или пък я размер, я дължина. Но пък компенсира с лъчезарна усмивка Мегънчето Simple Smile

# 253
Няма значение как изглежда. Британските вестници написаха и марката и цвета, който според самия дизайнер е navy blue. Пък тук ние можем да си нищим безкрайно кое как изглежда на някой.

# 254
  • София
Хм...точно пък вестниците пишат "Colour block classic: The £400 ($328) Shoanah Dress, pictured in an image from the retailer's website, featured a pleated pink, green black and white skirt and flattering sleeves"
https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/08/06/09/4EDF46260000057 … 1533544354776.jpg
Не виждам navy...

Общи условия

Активация на акаунт