Кралски работи и клюки - 16

• 75 307
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
В сайта на Club Monaco е navy. За съжаление роклята (или по скоро сета) е светкавично изчерпан и не се визуализира вече там. Вчера си го имаше. На някои снимки на Меган също добре се вижда, че е много тъмно синьо. Но не ми се спори вече и никой няма да убеждавам.

# 256
  • На топло
На 30 градуса слънце има ли значение дали е черно или много тъмно синьо?
Никаква разлика.

# 257
Ако нямаш усет за стил и цветове, няма никакво значение, да.

# 258
Aз роклята я виждам така: мнооого тъмно синя горна част и част от плисето в същия цвят. Тъмно зелено, розово и бяло довършват полата.
Черни обувки, колан и шапка.

# 259
  • На топло
Ако нямаш усет за стил и цветове, няма никакво значение, да.
Без лични нападки ако обичаш ✌Ставаш смешна....
Не говорим за някой от семейството ти....говорим си за парцали и цветове.

# 260
Ти може и за парцали да говориш. Аз виждам и обсъждам стилни тоалети. Всеки гледа и вижда различни неща.

# 261
  • До сърцето...
Harpers bazaar с ретроспекция на британското кралско семейство:

Двете Елизабет през 1940 г. (няма да ги броим) Yum
Скрит текст:

Кралицата с Чарлз - тук той ми прилича на китайче Blush
Скрит текст:

Елизабет с двете деца - правилно ли виждам, че принцеса Ана е с панталон!? Rolling Eyes
И Чарлз не е с къси гащета?
Скрит текст:

Много хубава снимка на Даяна и бебе Уилям
Скрит текст:

Линк към всичките 70 снимки - https://www.harpersbazaar.com/culture/features/g6766/british-royal-family-photos/

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 22:18 от Радика

# 262
Ти може и за парцали да говориш. Аз виждам и обсъждам стилни тоалети. Всеки гледа и вижда различни неща.

Не е стилно да ходиш на сватба с тъмни цветове, както и в бяла рокля. Това се знае от всички и навсякъде, включително и в любимото на Мегън Южно Кали.

Освен това, не знам дали е обсъждано, но - да си разкопчаеш копчето, за да се вижда, че си по дантелка отдолу - много секси. Все едно е отишла на лов за мъже или пък да покаже на всички други каква класа е избрал мъжът й.

Жалко, че си изкълчи крака и пропуса сватбата.. Grin Само тя, Хари си е останал.

# 263
Жалко, че си изкълчи крака и пропуса сватбата.. Grin Само тя, Хари си е останал.

Елфичка,
това последното, не съм го разбрала. И то на рождения й ден. Самичка ли си е празнувала?
Обаче тя е отсъствала и от други мероприятия, това не е първото. Интересно е също, че отсъствията й не са огласявани от медиите.
Преди време попаднах на темата, в която се обсъждаше, че е ангажирана като актриса да изиграе тази роля и след това договорът й приключва. Вниманието ми е съсредоточено основно в тази посока. Опитвам се за себе си да намеря аргументи в потвърждение или отрицание на тази теза. Ако не е златотърсачка, а просто не си е направила добре сметката с каква роля се ангажира, бих могла да бъда по-снизходителна към нея. Всичко това обаче неминуемо води и до преоценката на Хари. Като че ли твърде много съм му съчувствала за съдбата, която има и съм му приписвала, качества, които може би няма.
Ако имаш време, разкажи какво си прочела тук-там. Ще е интересно.

# 264
Тъкмо си мислех, пак ли започнахте с конспиративните теории, и видях кой пита! За мен тук s11 търси под вола теле. Принцовете и актрисите в крайна сметка са човешки същества, влюбват се, разочароват се, грешат, всичко....Не виждам място за постановка.

# 265
Тъкмо си мислех, пак ли започнахте с конспиративните теории, и видях кой пита! За мен тук s11 търси под вола теле. Принцовете и актрисите в крайна сметка са човешки същества, влюбват се, разочароват се, грешат, всичко....Не виждам място за постановка.

Съгласна съм, че е възможно да си абсолютно права!
Никога не съм мислила, че моите разсъждения са най-правилни и че разполагам с най-достоверната информация.
Отговарям ти напълно сериозно, без никакви негативни емоции. Дори смятам, че е полезно както за мен, така и за темата да се изказват различни мнения.

# 266
s11, аз пък някъде около сватбата бях чела, че Меган била елитен ескорт и Хари я взимал, а после я харесал и се влюбил.

# 267
Малко като при Тръмп е - доста алтернативни истории има. Като начало - баща й на Мегън й е бил настойник от 11 до 17г възраст. Говори се, че Дория тогава е била зад решетките. 

За миналото й като ескорт се говори като за публична тайна. Първата година на излизането им заедно се говори, че Мегън е била подкрепена от някои хора във властта, за да се внедри в Британското семейство. Имало е и споразумение, когато Хари направи публичното заявление да я защити. Обаче, още същия Декември нещата са приключили и тя е била ескортирана до летището за това, че се опитвала да снима в забранени зони на двореца.

От семейството са вярвали, че всичко ще отшуми, но Мегън направи интвервюто с Ванити Феър, където каза, че има "истории за разказване", после го изненада на откриването на игрите в Торонто и тогава вече е играела самичка, с натрупаните "истории". Кралското семейство са се надявали да отшумят нещата, но и това не станало. Мегън искала годежен пръстен. После, с дипломатическата болест на баща й й се дала прекрасната възможност да си тръгне с една торба пари, да отменят сватбата и след време да прекратят отношения, но Мегън искала титла и й я дадоха - титлата на жената, която преследвала бившият херцог Съсекс за пари през целия си живот.

След сватбата обаче всички вътрешни хора престанаха да споделят какво ще се случи и сега всички гадаем. Като цяло - Хари има една година да подаде за анулиране на брака, ако бракът е легитимен. За сега се знае, че тя живее в Сохо Фармхаус, не с него, и те се виждат само на официални събития. Тя прави всичко възможно да покаже среден пръст на Кралицата и кралското семейство с тоалетите и поведението си. Те й изкарват всяка седмица по някоя кирлива риза. Например днес сложиха снимки на палатите, в които е живяла, показаха пак че баща й я е издържал, плащал е частната гимназия, платил е за университета, майка й не е помагала в това ... и така тънко подсказват на хората що за змия е тя. До къде ще стигне това не се знае, но съм сигурна, че няма да си тръгне Мегън с торба пари. Ако това е било на масата преди - сега вече не е.

# 268
s11, аз пък някъде около сватбата бях чела, че Меган била елитен ескорт и Хари я взимал, а после я харесал и се влюбил.
Да. Споменават се и някакъв клуб и яхтени партита...
Но да не пиша повече. Аз имам желание да разбера кое е истина от това, което може да се прочете за нея и за Хари. Нямам намерение да ги поливам с катран и да ги валям в перушина.

# 269
Хм, интересни неща се обсъждат тук. Слухът за яхтените партита е доста напорист - има статии и коментари от преди Меган и Хари да станат гаджета, тъй че надали е просто от завист. Но този слух го има за повечето актриси, певици и моделки, които не са от А-листата.
  А как точно избраха да им дадат титлите на Съсекс? Четох историята за миналите две дукеси на Съсекс - съпруги на миналия дук. И двата брака са били несъстоятелни и анулирани от някакъв техен закон. Не изглежда като титла, която да носи късмет. Grinning Дали можем да търсим някаква символика в даването на точно тази титла?

Общи условия

Активация на акаунт