Кралски работи и клюки - 16

• 75 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Малко като при Тръмп е - доста алтернативни истории има.   ... и така тънко подсказват на хората що за змия е тя. До къде ще стигне това не се знае, но съм сигурна, че няма да си тръгне Мегън с торба пари. Ако това е било на масата преди - сега вече не е.

Там, където чета и слушам в ю-тюб, пишат и огласяват подобни неща. Смятат, че зад нея стои някой. Ако разсъждаваме в тази посока и на мен ми се струва, че тя сама не може да го измисли в дълбочина. Като чета за семейството й.... Пък може да я подценявам. Или пък с лекота да обръщам внимание на очернящи я клюки.
В Тъмблър съм срещала коментари, че шпионирала Хари, с приложени снимки, като доказателства. Няма как да знам дали е вярно. Споменавам го във връзка с инфото за опитите й да прави снимки на секретни зони в двореца. Ако е така, на нея такива неща въобще не й трябват.
За майка й нищо не знам.   
Елфичка, това, което разказа, ми се връзва с образа на баща й, използван като опорна точка, която я поставя в неблагоприятна светлина. Преди това не можех да разбера защо му дават трибуна. Сестра й - също. Обаче до колкото разбрах, тя няма да участва в Биг брадър, макар че е имала желание. Може би и това може да се отнесе към предположението, че зад Меган има някой.
Преди време в социална мрежа се чудеха защо асистентките й не я учат на нищо и са я оставили да прави каквото на момента прецени. В инфото, че живеят разделени, намирам обяснение за несъобразеното й облекло с повода, на който присъства.

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 20:48 от s11s11

# 271
  • Майничка
Няма други две херцогини на Съсекс, Мегън е първата.
И двата брака на първия (и единствен преди Хари) херцог на Съсекс са невалидни, тъй като са сключени без съгласието на крал Джордж III и крал Уилям ІV. Всъщност, самата титла е създадена и дадена на първия й притежател едва след анулирането на първия му брак и не е наследствена, защото децата му са обявени за незаконни и нямат право да фигурират сред наследниците на престола. Тъй като вторият му брак също е без кралско разрешение, тази му съпруга също нямала право на неговите титли, обаче кралица Виктория, която много е харесвала този си чичо, й дава специално разрешение да носи титлата херцогиня на Инвърнес.

# 272
Елфичка, направо ме застреля с тези разкрития. Ей това се казва клюка, ай стига сме се вглеждали само в ноалетите и обувките. Наистина лии не живеят заедно Thinking

# 273
  • До сърцето...
Наистина ли не живеят заедно Thinking

Аха, да! Grinning На Хари да се присъди Оскар за най-добър кралски артист.

И още:

# 274
  • Бургас
Аз вече почнах да се съмнявам гледах ли, аджеба, сватба на 19.05?!? Или не гледах.

# 275
Радика, стана ми интересна информацията на Елфичка, едва ли си я е изсмукала от пръстите, явно е прочела някъде Stuck Out Tongue Winking Eye
Човек никоа не знае... в дъседната тема има хора, соито вярват, че Майкъл Джексън е жив...що пък не ?! Wink
С най-добри чувства, да не се обидиш.

# 276
  • Пловдив
С какво ли ще ги държи, някое клипче? Брей, брей, шапка и свалям ако е такава работата. Да надхитриш цяла една монархия? Много ще да си добра😊

# 277
Нали имаше статии, ч крралицаата е починала и това е нейна двойничка. Може да притежава доказателства за това  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
Освен, че е починала кралицата, Кейт пък не си ражда децата сама. Ражда ги сурогатна майка, а Кейт носи изкуствен корем, влиза в родилния дом и за това излиза толкова бързо, в прекрасна форма и свежа като босилек.
Този слух беше най-упорит при раждането на Шарлот, като и при Джордж се предполагаше, че е сурогатен, защото се забавиха с първото бебе.
Ако Мегън и Хари се преструват на влюбени, пиша им шестица за актьорско майсторство. Особено на него.

# 279
Споделям с вас този коментар, който се "върти" в Тъмблър. Положително се коментира както изложеното мнение, така и броя на одобренията, които има

# 280
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Споделям с вас този коментар, който се "върти" в Тъмблър. Положително се коментира както изложеното мнение, така и броя на одобренията, които има

Може ли малко превод, за неразбиращите, на които им е интересно? Благодаря!

# 281
В Обединеното Кралство като се омъжиш за, да кажем, Принц Хари, херцог на Съсекс, граф Дъмбъртън, барон Килкил (даши кралицата няма английско пувство за хумор) автоматично приемаш титлите на съпруга си дори и да се разведете. Затова и Сара Фъргюсън, т.к. не се е омъжила повторно, си е запазила титлата; Херцогиня Андрю от Йорк. Първата херцогиня Съсвкс си е полсвала титлата цял живот, нищо че е нелегитимно. При развод Мегън ще си запази титлата Херцогиня Хенри от Съсекс освен ако не се омъжи отново, в което се съмнявам дълбоко.

За Кейт слуховете, че децата не са от нея.

# 282

За Кейт слуховете, че децата не са от нея.

Е не е ли "проверена" дали може да ражда Flushed нали се жени за престолонаследник... имаше статии за дъщеря на Даяна и Чарлз, родена от някакви инвитро опити с Я и сперматозоиди на двамата от преди да се оженят. После докторът вместо да ги унищожи, както му е наредено, той имплантира в жена си и бягат в САЩ. Това по повод проверките дали Даяна е годна да зачене и износи следващия крал.

# 283

Може ли малко превод, за неразбиращите, на които им е интересно? Благодаря!

Като цяло смята, че Мегън е оскърбление за велика Англия, манипулаторка, фалшива златотърсачка и пълен срам за глупавия Хари. Но няма конкретика и факти, изцяло емоционално изказване. Подхвърля се нещо за долнопробния и произход, за яхти (може би във връзка със слуховете, че е компаньонка), както и се говори от първо лице, че са се опитали да убедят Хари (пишещият и други хора, предполагаемо близки на принца)  да не се жени, но той поначало не бил от най-умните и така.  А, да изказва се и мнение, че той следва да се откаже от титлите си, ако иска да е с нея. Бла-бла, всеки може да си пише в мрежите буквално всичко. Как им се занимава да ръсят такива простотии, не знам.

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 22:25 от Анонимен

# 284
  • До сърцето...
Радика....
... С най-добри чувства, да не се обидиш.

Няма за какво да се обиждам, просто си говорим по темата. Всеки има право на мнение, аз си казах моето - радва ме влюбеният и щастлив Хари.
Другите тези са ми странни, но ... всеки мисли различно и от собствената си камбанария.

Общи условия

Активация на акаунт