Неусетно лятото дойде, с ОКТОМВРИйче ходим на море - Тема 11

• 45 453
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Голямата щерка беше оставена на пода на 10 м. и то по настояване на...баба ми...смятайте. Joy Пролази веднага, без да минава през етапите на клатене на дупе, синхронизоране на ръце-крака и т.н. Детето сигурно е нямало търпение. Пак тогава (бяхме ѝ на гости на баба) по нейно предложение дадох цял плод - кайсия. Взе си я и си я заръфа като ябълка, все едно от месеци го е тренирала.

# 286
Ей това с целия плод как ме блазни да го пробвам... Моето хлапе го виждам, че дъвче ( с беззъбо чене) , но така и не се престрашавам да му дам нищо сам да ръфа. Като сядаме да вечеряме му нарязваме краставици като за таратор и той се мъчи сам да се храни. Половината краставица е на пода, но има мир и спокойствие. Иначе ако ядем пред него е рев жесток

# 287
Вече са много хитри. Преди няколко дни малкият категорично отказваше да яде плодове следобед и вода не искаше, ама гледаше настойчиво масата. Оказа се, че видял парче сух хляб и иска хляба. Вече няма как да го пропуснеш, ако си хареса някоя храна от масата. Вчера ми изяде картофената салата (а три месеца почти повръщаше като му давах да пробва печени или варени картофи).

# 288
Давам все още на пръчици или големи парчета плодове и зеленчуци. Предимно краставица май от зеленчуците, ще взема да пробвам и чушка днес. За краставица примира ама май повече за чесалка на зъби я използва, защото хапе едни големи парчета, които после плюе.

# 289
Добро утро.. тези дни ми бяха малък адд. Малкия онзи ден вечерта както ме нячаше нищо и изведнъж започна да повръща на фонтани..някакво вирусче премина набързо за два три дни... бяхме и на дк юнака е вече 9.200 75см. Много е подвижен страшно шило. Във вторник ще му правим проба манту дано излезе положителна че не ми се иска да го боцкат пак. Проблема е че той не стои мирно и незнамм кас ще се справим но ще видим как да го озъбтим хихихих. Честити месечинки на бебчетат който днес са с нас хихих

# 290
Честити месечинки на прекрасните бебоци Simple Smile

Martss, ужас е било,добре че вече е добре и е минало бързо Simple Smile

PeacockLove, аз разделявам краставичката на две и така голямо парче давам,за да може да си го хване и той си гризе отвътре мекичкото,много му харесва,напоследък почна и по големи парчета да гризка,но повечето пъти ги плюе

Ангела, и аз така като чета другите бебоци колко са напреднали и от скоро започнах да го слагам на земята с някакво одеяло отдолу да не му е студено и уж толкова твърдо ако падне...,но все пак не всички дечица пълзят,ще видиш как скоро ще те изненада,иначе и аз главно на дивана или леглото рядко... Го държах

# 291
  • София
Честити месечинки на порасналите бебета!
Аз на земята го слагам на пъзел, то той като цяло не обича да си играе там.

Момичета, реве ми се. Трети ден е толкова крив, че изтрещявам. През деня няма угодия, нищо не му харесва, през нощта изплаква на всеки 30-40мин..
Спи ми се.

# 292
  • София
Неизвестна, ние сме така от ден 1, споко, от 9 месеца не съм се наспивала хаха, а ти някакви дни... Joy
Слагайте ги на земята какво им се притеснявате, у нас всичко е отворено прозорци врати и той лази навсякъде, никакво течение не ме притеснява, нищо му няма, лази по плочките и краката и ръцете са му ледени но си е ок

# 293
И моята е ту на теракота, ту на паркета, ту прави опит да избяга на балкона. Лято е, не е страшно да се движи въздуха. Идват студени месеци, нека се каляват.

Да ви кажа как си спестявам една разходка дневно - с леген, пълен с вода на балкона. Пълня с топла вода, а тя джапа и пляска, докато не стане съвсем хладка водата и после сама решава да излиза. А пък аз съм крак връз крак, само я дебна да не се удави, че вече направи опит.

# 294
Неизвестна и нашия мъник от вчера е така.. и днес продължава сагата на мрънкането... Simple Smile
И в нас всичко е отворено,защото иначе няма въздух...
Wild poppy, ние сме взели едно мини басейнче ,но още не съм го пробвала малкия,дано в понеделник да е хубаво времето и с татко му ще пробваме как ще е положението, а да питам голичка ли я слагаш малката вътре или с някакво специални гащи?

# 295
Гола се плацика. Тези “бански” така или иначе не са хигроскопични като памперсите, спират предимно акото. Пък при нея по това време на деня не е вероятно да се случи.

# 296
Привет, давате ли бял боб🤔Чудя се дали да пробвам.На гости сме у нашите, млечната кухня в града не работи целият Август, и аз съм в потрес!Трябва да готвя- мразя да готвя.Та реших да правя като вас- отделям от нашето(което майка ми готви разбира се🤣) без сол занея...и за утре менюто е боб...освен газове, няма какво друго да и се случи.Коликите едва ли ще се върнат....налиии?!🤔🙄

# 297
Mrs.Bamboo, не знам точно за боба. Чета, че е като лещата, пък тя според някои източници е за сега, според други - за по-късно. Боб има в държавната кухня, та значи би трябвало да става.

# 298
  • София
Бял не съм, но зелен боб съм давала. Освен газове, друго не е имал.

# 299
  • Варна
Авокадо в какво количество давате? Днес сложих малко повече от половинката на половинката Simple Smile с един банан. Май множко му дойде и понеже беше намачкано и май някое парченце му заседна, задави се и после повърна.

Общи условия

Активация на акаунт