Неусетно лятото дойде, с ОКТОМВРИйче ходим на море - Тема 11

• 45 457
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз слагам цяло авокадо и цял банан иначе не докарвам количеството, нищо му няма.
Може боб, просто е по-трудно смилаем, аз не ям защото много ми тежи на стомаха и ме боли.
На малкия му избива горния зъб и венеца е син с хематом и милия така го боли и плаче, че не си представям какво му е.

# 301
Аз давам цяло авокадо с резен пъпеш

# 302
  • София
И моят син е в клуба на никнещите горни зъби. И двата едновременно. Полудявам..

# 303
  • София
Добро утро.
И на моето дете му излязоха два Горни зъба едновременно. С това си обясних постоянното мрънкане тези дни. Но то продължава. Хора, ще лудна. Само да усети, че крачетата му стъпват в креватчето, или аз да тръгна да излизам от стаята и започва да реве. Ама жално, със сълзи! До тоалетна не мога да отида!
Щях да питам как давате краставица, но видях, че сте писали! Не е ли твърда? Няма ли опасност да се задавят с нея?
Честити месечинки на бебоците, мами. 🤗 Поизпуснах ви тези дни!

# 304
Аз като му я давам като нарязана за таратор съм малко по-спокойна, че няма да се задави. Отделно,той кашля, когато го дразни. И той се мъчи да  я дъвче

# 305
Кейти, започнал е да изпитва тревожност, като те изгуби от поглед, затова са тези драми. Осъзнава, че сте отделни личности и ти можеш да избягаш. Grinning Кулминацията е около годинката.

Не се задавя моята с краставица. Хапе я и я плюе. Режа на четвъртини.

10 месеца сме вече. Бебето най-вече. Joy

# 306
Ама, хубава рима се получи Simple Smile

Честита месечинка!

# 307
  • София
Честита месечинка на бебси.
Лети времето. Мислите ли за първия рожден ден?ц

# 308
Мистър Бамбу, най-много да установиш че имаш не двама а трима пръцкащи мъже в къщи:)))
Аз пак дадох млечно и па се обрина, явно има алергия към белтъка на млякото. Сега безмлечна диета, но АМ-а няма как да му го взема, никъв шанс да го сменя с онова гадното дет няма нищо вътре. Поне на него видимо не реагира.

# 309
А, мислим, вчера ММ ме сюрпризира, че на РД ще има работа до обяд. Поне до обяд. Ама какво се изненадвам, след като на раждането го нямаше. Grinning Иначе, ще е нещо с бабите. Примерно ранна вечеря в ресторант. Или у нас с кетъринг. Даже май второто ще е по-добър вариант и ще имам оправдание да сме по-малко хора.

# 310
Честита месечинка на бебси.
Лети времето. Мислите ли за първия рожден ден?ц
Мисля да е рожден ден с кръщене в едно.
Измислихме тема. До там сме

# 311
Здравейте, момичета. Искам да се допитам отново до вас. Колко млечни хранения имат бебоците ви? Моят хапва сутрин-каши, обяд-пюрета, следобед плод. През останалото време е само на кърма. Но ми се струва, че трябва да започвам да предлагам следобед по-засищащи неща. А вечеря кога? И каква? Знам, че някои дават супата от ДК, други мляко с бисквити. Какво е мнението ви? Чудя се кога да ги замествам, нали казват, че до годинката млечното хранене е основното.
За РД не съм мислила още, най-вероятно един път с най-близките роднини, и още един път с най-близките приятели.

# 312
Моят син сутрин яде нещо със сирене и плод
На обяд пюре. Днес е на качамак
Следобед каша с плод или мляко
Преди сън - мляко.
В повечето случаи има две млечни хранения

# 313
Сутрин в 6-7 кърмене, 8 - попара/кус-кус със сирене, 12 - зеленчуково/месно пюре (зеленчуковото е с жълтък или сирене), 16 -  плод с овесени ядки, рядко грис, 19 - 120 мл АМ, 20 - кисело мляко с бисквитка/тиквички, 21 - кърмене. После веднъж през нощта - пак кърмене и за заспиване през деня - също, но е незначително, по-скоро за успокоение. Реално има 2 немлечни хранения и 5-6 млечни.

# 314
  • София
Обикновени 3 немлечни и 2 млечни.
Два варианта има:
1.Като готвя аз:
1.1.Сутрин попара/кус кус/ядки със сирене и масло
1.2. Зеленчуково пюре с жълтък, месо или риба
1.3. Нещо с плод
1.4. АМ
1.5. АМ

2.Когато е на кухня (частна)
2.1.АМ