ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 521
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Сори, Дона, обаче като написа Господин 1,2,3 и веднага ме изби на - едно, две, три - номер едно си тиии, четири, пет, шест - ти си добър шееееф. Animal Joy Cat

Не я знам тази песньовка, но това само потвърждава теорията ми за бъдещето на Тони - Директор на Свети Кирил....в 16ти сезон....Joy

Макар че то с тия скокове във времето и в следващия може да стане Joy
Повярвай, не искаш да я знаеш! Animal Joy Cat
ееее Тонката е Супер мен бе, може и президент да стане.

# 46
От резултатите към момента в анкетата ни стигам до извода, че Зорито ще прави най-напред групов секс, в който ще участва и Марио Joy Това не се брои за изневяра, нали? Joy

# 47
Кои са тези скучните дето са гласували за Марио. Откъде накъде пък с него ще спи няма да и остане време ма Зорка общата при тези нови попълнения за някакъв грозен ръб.

# 48
Кои са тези скучните дето са гласували за Марио. Откъде накъде пък с него ще спи няма да и остане време ма Зорка общата при тези нови попълнения за някакъв грозен ръб.
Казах ти - той просто ще участва в груповия секс и така с един куршум - два заека. Зорка освен оборотна, е и хитра Smiling Imp

# 49
От скучна /не във фрма/
1. Батко
2. Групов с Батко/друг не се урежда/
3. Разни други , които пак не се уреждат от Батко/той лети навсякъде🎆

# 50
От скучна /не във фрма/
1. Батко
2. Групов с Батко/друг не се урежда/
3. Разни други , които пак не се уреждат от Батко/той лети навсякъде🎆
СКУЧНААААААААААА

ОБАЧЕ никой не я дава на Васил и на Банков хахааххааххаха

Боже някой е гласувал за Васил!!!!

# 51
Точно това щях да кажа, Доне - на Васил може, на Банков - не Joy

# 52
Точно това щях да кажа, Доне - на Васил може, на Банков - не Joy
Е, извинявай....Васил? НА ТОНИ НЕ МОЖЕ, НА ВАСИЛ МОЖЕ???

спешно трябва да се извиняваш, ама спешно спешно!

Не знам дали осъзнават спешността на ситуацията!

# 53
Груповият се очертава със сестра Ася и Марио. Доволна съм, доста даже Animal Joy Cat

# 54
Е защо да не може ,бе Доне, Тони има три гласа, значи и с него може. Изобщо не възнамерявам да се извинявам! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 55
Е защо да не може ,бе Доне, Тони има три гласа, значи и с него може. Изобщо не възнамерявам да се извинявам! Stuck Out Tongue Winking Eye
Лоша си.

# 56
Ди, туй е тройка, трябва повече народ Joy

# 57
И аз при скучните, но с леко допълнение - групов и Тони. Така и така ще стават роднини (а и може да живеят заедно, защото Марио е много стиснат и не му се дават пари за отделно жилище)....Та нищо не й пречи на Зорница, каквато е грешница, да си запълва самотните нощи с Тони, докато Марио дава дежурства. А след като той ги хване в крачка, да реши, че не е лошо да си поделят момичето с този "дето има само него" и просто да се присъедини към тях, че иначе няма да е забавно.

# 58
Ди, туй е тройка, трябва повече народ Joy

Обясни им, моля те....

# 59

Общи условия

Активация на акаунт