ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 130
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Ахахаха, Димитрова, браво на тебе, ще дебнем за тази сцена за да видим дали си познала Grinning
Какво ще спечеля, ако позная?

# 31
Ахахаха, Димитрова, браво на тебе, ще дебнем за тази сцена за да видим дали си познала Grinning
Какво ще спечеля, ако позная?
Потупване по рамото Joy

# 32
Същата скръндза като Марио

# 33
Чакам с нетърпение снимка от операционната на Марио и Банков. Страхотен екип ще са двамата да. След като се изядат с парцалите преди това. Joy Предлагам да има някоя критична операция, в която много да си помагат и накрая да ударят по едно за примирие.

# 34
Марио си го знаем как влиза с бутонките на новите отворковци, хеле пък доцент от Германия.
Не ми се мисли...
Обаче се чудя Вергов защо е почнал да отговаря на абсолютно всеки коментар под снимките си.
Едно време , като го правеше рядко, да те стане кеф, че ти е отговорил, значи се е впечатлил, а сега...
Топ фенките му обаче така се мазнят, че потича по клавиатурата чак.

# 35
ООООООООО, да, може да се получат страхотни сцени между тях двамата Simple Smile Някоя заплетени операция, на ръба, критична точка, това онова. А и сега Банков като не е директор, няма да е толкова скован
А през това време Тони ще учи Зорница как се прави мусака Joy

Вера странно е наистина....и то стана изведнъж

# 36
Чакам с нетърпение снимка от операционната на Марио и Банков. Страхотен екип ще са двамата да. След като се изядат с парцалите преди това. Joy Предлагам да има някоя критична операция, в която много да си помагат и накрая да ударят по едно за примирие.
Всъщност, Зайко, ако разсъждаваме логично първоначално Банков беше обрисуван като честен и принципен човек, който е съсипан от една трагедия. После това за честността и принципността рухна заради безочливата му лъжа към всички за жена му, но ако приемем, че в този момент той не е бил на себе си заради преживяната загуба и не е могъл да се справи с нея и затова е направил известно количество глупости, то той сега трябва да бъде отново честният и принципен човек. И като такъв, прибирайки се в България със съпругата си единственото, което би подхождало на характера му, е да каже на Зорница "радвам се, че си щастлива", а на Марио да му  стисне ръката и да му пожелае щастлив живот с нея. И там да приключи всичко. Всичко останало, не знам дали се осъзнава от повечето хора, ще поставя петно след петно върху доцента. Защото си представете как той се прибира с жена си, отива да работи в болницата, в която е бившата му любовница и пред очите/зад гърба на жена си започва да страда по бившата си любовница, да я натиска по ъглите и да ѝ обяснява как не я е забравил?! Що за грозно, безочливо и нагло поведение би било това? Дори и да приемем, че Зорница е безпринципна и не ѝ пука за човека до нея, когото не само че обича, но и който ѝ събра парченцата от разбитото ѝ сърце, то би трябвало поне Банков да запази своята честност и принципност.
Така че аз очаквам наистина да има партньорство между двамата след първоначалното влизане с бутонките на Марио, което е неизбежно като лятна буря Joy

Вера, нищо странно, някой някъде го е научил какво се прави, когато искаш да поддържаш активна страницата си. Аз имам допускането, че не се менажира само от него и не само той отговаря на страницата си. Както е страницата на Ралица Паскалева. 

# 37
Да бе Москитке ама една дама каза че половин фен клуб това чака. Обяснения на кой му се искало, а не трябвало между Банков и Огнянова.
Подкрепям те с две ръце за всичко. И че Марио и Банков ще се разберат ми е пределно ясно, както и че първо ще се сръфат. Joy

# 38

Подкрепям те с две ръце за всичко. И че Марио и Банков ще се разберат ми е пределно ясно, както и че първо ще се сръфат. Joy
Снимката е подходяща и за ръфането им, и за работата е в екип Simple Smile

Като изключим размера на бицарите  Joy

# 39
Да бе Москитке ама една дама каза че половин фен клуб това чака. Обяснения на кой му се искало, а не трябвало между Банков и Огнянова.
Чака, да, ама е добре да се мисли логично. И да се гледа не само химията между двамата актьори и това, че целувките им добре са се получавали (тука мога да поспоря, ама няма Grinning ).
Ако Банков се беше върнал без жена си, нямам никакви съмнения, че щяха да завъртят нещата около любовен триъгълник, все едно в каква конфигурация - той я иска, тя него - не, тя го иска, ама се спира, двамата се искат, ама не могат и т.н. Обаче връщането му с жена му поставя доста морални въпроси на преден план и е добре да мислим за тях. Невъзможно е срещата между двамата да мине без болка, без бъркане с пръст в раната, без малко сълзи и страдание, това е ясно. Но от тези емоции до желанието да възродиш една невъзможна връзка има много път. И това, че си се разклатил не означава, че не си спрял да обичаш човека. НИе видяхме през целия сезон как Зорница направо рухваше при спомена за аборта. Това няма как да не нахлуе в рижата ѝ главица отново и няма как да не я заболи, да не си припомни. И естествено няма как мечока да не влезе в защитен режим и да не му се иска да счупи една точно определена глава Grinning Но това ще мине и след това би трябвало двамата да се разбират като нормални, честни и принципни люде, каквито са.
Освен ако не са кръстили новия сезон Откраднат живот: Изтрещяване и не решат всички да действат абсолютно алогично и в противовес на характерите си.
Да не говорим колко е принципна Зорница по отношение на женените мъже. Спомням си какво му каза тя, когато разбра - че има голяма разлика между това да отпишеш някого и той наистина да си е отишъл. А този някой сега е пред нея в цялата си прелест.

Доне, това са доцента и Тони, не доцента и Марио, моля ти се Joy

# 40
За фермана ти съм съгласна. С всичко
ОБАЧЕ
ТОНИ какво общо има с доцента???? 😳😳😳

# 41
За фермана ти съм съгласна. С всичко
ОБАЧЕ
ТОНИ какво общо има с доцента???? 😳😳😳
Не знам, Доне, но Батьо няма откъде да извади такива бицари Joy Ти ми кажи какво общо има, като си изнамерила такава снимка :Р

# 42
Вместо да се съсредоточим в символиката и как ще се хванат после така ама положително, в стил - браво на нас, спасихме човека

Ти се хващаш за бицарите. Щеше ли да е по-яко да Сложа две ей такива ръчички да се бият?

Мисли позитивно и глобално и в перспектива
Ясно е, че и двамата уж големи мъже няма как да извадят такива бицари......
Истината е в Господин 1,2,3 Wink
Много се втелясваш

# 43
Сори, Дона, обаче като написа Господин 1,2,3 и веднага ме изби на - едно, две, три - номер едно си тиии, четири, пет, шест - ти си добър шееееф. Animal Joy Cat

# 44
Сори, Дона, обаче като написа Господин 1,2,3 и веднага ме изби на - едно, две, три - номер едно си тиии, четири, пет, шест - ти си добър шееееф. Animal Joy Cat

Не я знам тази песньовка, но това само потвърждава теорията ми за бъдещето на Тони - Директор на Свети Кирил....в 16ти сезон....Joy

Макар че то с тия скокове във времето и в следващия може да стане Joy

Общи условия

Активация на акаунт