ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 486
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Добър вечер, мили мои!
Ужасно съм благодарна на всички вас за подкрепата! Напълнихте ми сърцето Heart Eyes Страхотни сте!!!!!!!

ДИМИТЪР...............не участваше ConfusedConfusedConfusedCryCryCry

Явно той е към тези "Клонираните", ама те уж пак са част от "ХаХаХа"- то....но явно са отделно.... Confused Не знам....
Като изключим, че нали...господинът липсваше, беше жестоко! Много интересно, много смешно, отдавна не се бях забавлявала така, страшно положително съм заредена Simple Smile Чак не очаквах да е толкова яко...по едно време поисках кърпички от приятелката ми, че ревнах от смях - съвет, не ходете гримирани Simple Smile Но иначе идете непременно

Явно не ми е било писано дс го видя на живо първо - миналия месец, сега това Sad Cry

За съжаление това е единствената снимка на Димитър, която мога да предложа, интъй като ми е мъчно и омам спешна нужда да бъда утешена:
Скрит текст:
Оф сега, като започнаха да отминават емоциите, наистина взе да ми става малко тъпо...да не говорим, че актьорите поканиха който иска да остане на по бира....представяте ли си? А виждам също, че на снимката на Димитър зад него е същата завеса...значи играе там, по дяволите!!!!! Rage

# 496
Аз съм спокойна, че нямам компромати Joy
Пхахахаха,точно според теб черният дроб на Тони е вече забравен няколко пъти о няма да се сетят за него Joy

Ееее, Доне, много жалко Sad Но поне е било хубаво Simple Smile

Майче, бе, ръцете на лицетп на Зорница са израз на неговата топлина и закрила към нея, а не на срам да не я пипне. Grinning

# 497
Оооо, много жалко, но поне си се забавлявала, а това е важното Simple Smile Kissing Heart

Моски, оправдания - израз на любов, тинтири-минтири Joy

# 498
Добър вечер, мили мои!
Ужасно съм благодарна на всички вас за подкрепата! Напълнихте ми сърцето Heart Eyes Страхотни сте!!!!!!!

ДИМИТЪР...............не участваше ConfusedConfusedConfusedCryCryCry

Явно той е към тези "Клонираните", ама те уж пак са част от "ХаХаХа"- то....но явно са отделно.... Confused Не знам....
Като изключим, че нали...господинът липсваше, беше жестоко! Много интересно, много смешно, отдавна не се бях забавлявала така, страшно положително съм заредена Simple Smile Чак не очаквах да е толкова яко...по едно време поисках кърпички от приятелката ми, че ревнах от смях - съвет, не ходете гримирани Simple Smile Но иначе идете непременно

Явно не ми е било писано дс го видя на живо първо - миналия месец, сега това Sad Cry

За съжаление това е единствената снимка на Димитър, която мога да предложа, интъй като ми е мъчно и омам спешна нужда да бъда утешена:
Скрит текст:
Оф сега, като започнаха да отминават емоциите, наистина взе да ми става малко тъпо...да не говорим, че актьорите поканиха който иска да остане на по бира....представяте ли си? А виждам също, че на снимката на Димитър зад него е същата завеса...значи играе там, по дяволите!!!!! Rage
пф, съжалявам...представям си кво ти е, аз щях да се вкисна и въобще нямаше да забележа останалите актьори. 😏 съжалявам😢

# 499
Еми Хъмбъл......тогава (по време на шоуто) бях кълбо от емоция, да не говорим  как се бях спекла преди това....сега ми е малко смотано, ама каквото такова. Беше весело поне. (Ама много  са добри!!!!!!)
Надявам се есента да се случи най-после

Зайо, нали вече не си на работа? Каза да задържа до довечера? Blush

# 500
Еххх, Доне, какъв е този твой късмет? Нищо, от третия път ще стане вече. Този неуловим Димитър рано, или късно, ще се появи и да не си мисли, че му се е разминало селфито. Две ще му се наложи да направи за реванш...И бира в добавка Beers

# 501
Оффф, Мо, изложих се. В моя защита ще каже, че това е било само, за да успокоя Донето, иначе от епизод едно знам, че ще страда с черния дроб. Grin

Долорес, много тъжно. Hug Новия сезон пак ще се пробваш и вече ще стане. Hug

# 502
Аааааа може ли да е толкова красива, да му се невиди? ScreamHeart Лицето й е перфектно, като изваяно е. Heart Eyes
Скрит текст:

Дона, много кофти, а се радвах за теб, че ще го видиш. Споко, все някога ще стане. Wink Kissing Heart

# 503
Доне така добре ли е ?Дразнещия те елемент е премахнат Joy

# 504
Дона, сигурно е до късно на снимки. Жалко, но ще има и следващ път. И бира с Mитето Joy

Моски, оправдания - израз на любов, тинтири-минтири Joy
Да намеся ли и техническия въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye
(обожавам ръцете на Mарио върху лицето на Зорница Blush)

# 505
Знаем, знаем, ръцете крият срамната им тайна, че всъщност не се целуват Joy

# 506
Никой нищо да не намесва обожавам ръцете му върху лицето и.Особено на тавана. Heart
Спрете да си чешете езиците отатък. Close

# 507
Да намеся ли и техническия въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye
(обожавам ръцете на Mарио върху лицето на Зорница Blush)

И аз, и аз, мнооого ми е любимо. Heart Това с ръцете е голяма техника, да знаете. Действа отведнъж. Joy

# 508
Знаем, знаем, ръцете крият срамната им тайна, че всъщност не се целуват Joy
И всъщност не са изобщо в една стая, а всичкото е техника на 21ви век

# 509
Никой нищо да не намесва обожавам ръцете му върху лицето и.Особено на тавана. Heart
И аз Heart

Общи условия

Активация на акаунт