ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 475
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Майче, че е добре да поговори мама с детенцето, да му обясни правилата на общуване, такива неща. Иначе е сладуранка.

Оуууу, Хъмбъл, това е финалът на.Отплата  Heart Eyes

# 526
Какво да ти кажа - поне е добронамерена, за разлика от нали сещаш се, и е от нашите  Wink Не че това оправдава  "уникално ооо"
Така е! Може да си ги реди един след друг комплиментите с удивителен знак накрая, но поне е добричка. Grinning

# 527
Дона, изневеряваш ми......Tired Face
НИКОГА!
Вас толкова ви обичам, чв ви е бедна  фантазията! Heart Eyes Hug

Хъмбелина, почнай да си фантазирам и мен така да ме тръшнат -Ич няма да се дърпам!

# 528
Дона, изневеряваш ми......Tired Face
Леле 9 клас, това за мен е било преди 10 години  Joy

Злати, ааа, продължавай, харесва ми как ги гърчиш  Smiling ImpJoy

Moски, кое си си мислила?
за мен са почти 30. Старост нерадост 😁😂аз, когато бях на 14 знаех всичко. Поне бях убедена в това😁

# 529
Хъмбъл, мани ги тия дето са били девети клас преди десет години. Дечица Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
Какво да ти кажа - поне е добронамерена, за разлика от нали сещаш се, и е от нашите  Wink Не че това оправдава  "уникално ооо"
Така е! Може да си ги реди един след друг комплиментите с удивителен знак накрая, но поне е добричка. Grinning
Осъзнавам, че със следващото ще се самозабия тотално (след признанието за целувките на МиЗ), но на въпроса - Марио или Тони - каза Марио, защото Тони понякога се държал като дете  Joy

Моски, аз съм била преди 17-18 някъде (зле сум с математиката) - класирам ли се?

# 531
Хъмбъл, мани ги тия дето са били девети клас преди десет години. Дечица Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
бебчета😁

# 532
Ахахахахахаха, Донееее, Доне, дори детето го е осъзнало Joy

# 533
Ахахахахахаха, Донееее, Доне, дори детето го е осъзнало Joy

МЛЪКВАЙ!.
Ей така те гледам  в момента  - е, не толква секси, но толкова бясно:

Кажи дали се класирам по възраст Wink

# 534

Алоууу, при мен даже не са 10 години, по-малко са. Дечица вика. Еми...квото такова. Joy

# 535
Мхм, не е злобна, миличка е Simple Smile

Хъмбъл,аз дори сега си го мисля, че знам всичко Joy

Дечица, бебчета,  ооооооо, вие как сте тогаз? Smiling Imp Joy

# 536
Дечица, бебчета,  ооооооо, вие как сте тогаз? Smiling Imp Joy
A сега! А да ви наричаме "мамче" не искате ли? Joy

# 537
Харесват ми, Mоски Kissing Heart

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 00:19 от Zlati***

# 538
Доне,сори за Митето🤗
У другийо лаф за 9 клас нема да участвам😕
☺При нас всеки има какво да даде на групата✌

# 539
Какво си броим годините пак?Някой да ми каже веднъж завинаги аз като съм на 27 към коя категория съм?
Една дама от фейса е пуснала тази снимка.Ако е някоя от вас веднага да си признава.Много ми хареса.
Посланието е "Ако паднеш ти, падам и аз".

Общи условия

Активация на акаунт