ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 141
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Яни, почвай да ги какосваш. Joy

# 541
Не знам кой я е качил, но сцената беше готина. Физиономията на Марио в един момент ме разби Joy беше нещо такова:"Mоля те, млъкни и ме остави да оправя нещата сам!!!"

# 542
Зайо не съм аз, но тази реплика  е от сцената на Тони и Зорница в подпокривното, когато тя реши да му помага за Мона (Моски, да имаш нещо да кажеш Wink добра съм)
Объркали са репликата Wink

# 543
Доне, като стане дума за Тони, си желязна.

Тая сцена ми е любима, любима. Първо физиономията на Марио в стил „ох бе, опака жено, аз се мъча да те спасявам, а ти сама си слагаш въжето” и след това как екипно се защитаваха пред Пешко - тя казва едно, той я допълва. Винаги са били страхотен тандем.

С Хъмбелина сме лели. Joy Успокоението ни е, че сме близо до годините на Велислав и той ше ни хареса Joy

# 544

Кака Моски и Кака Хъмб - i like it Joy

Дона, браво Hands Clap

# 545
Доне, като стане дума за Тони, си желязна.

С Хъмбелина сме лели. Joy Успокоението ни е, че сме близо до годините на Велислав и той ше ни хареса Joy

Heart EyesHugKissing HeartHeart

Ако вие сте лели, бих искала да съм като вас (и Ели) като стана на лелинска възраст Kissing Heart
Между другото, децата вече ми казват  "лелята" ужсссссааа

# 546

Aaaaa, не! Те казаха, че са лели. Значи леля Моски и леля Хъмбелина. Как ви звучи аааа? Да питам аз! Joy

# 547
Не мисля,че са я объркали Доне.Не е задължително да е от същата сцена.Просто посланието на снимката и ситуацията си пасват с репликата.А иначе физиономията на Марио беше Откачена жена,няма ли да млъкнеш?
Ето нещо и за теб
Доне сви ме стомаха и не успях да дойда.Не се сърди. Cry

# 548

Aaaaa, не! Те казаха, че са лели. Значи леля Моски и леля Хъмбелина. Как ви звучи аааа? Да питам аз! Joy
Ахахахах, идеално е Joy
Леля го понасям, но като кажат госпожата и месо късам Joy

# 549
Оф чакайте да ви разкажа нещо смешно Simple Smile
Действието  се развива преди 2 години някъде.
Прибирам се вкъщи и на пейките пред входа жена с момченце на около 5-6г. Детето казва - мамо, а тази леличка защо едисикаво? Жената ме поглежда и казва - не е леличка, а какичка! Засмях се, обърнах  се и ѝ благодарих Joy трябваше да я питам  какво пие Joy

# 550
Ето нещо и за теб
Доне сви ме стомаха и не успях да дойда.Не се сърди. Cry

Ооооо, милотоооо! Сценична треска? Или развален дюнер JoyJoy Кака ще дойде да те оправи!

# 551
И аз, и аз у ваш'та група Joy

# 552
Моски, аз какво да кажа с моето "Госпожо това..... Госпожо онова....." по цял ден Grinning, а родителите ми казваха, че минавам за ученичка Joy

Моят племенник не ми казва лельо, по име се обръща към мен, а и само моето успява да го казва точно и ясно Grinning

# 553
Лелите, като по-възрастни е редно да отстъпите.Дайте път на младите. Smiling Imp

# 554
Ъъъ Мо, е не мога да си извъртя пръстите и да ти кажа лельо, при положение, че в пакостите сме на равно.  Grinning Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт