ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 147
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Ъъъ Мо, е не мога да си извъртя пръстите и да ти кажа лельо, при положение, че в пакостите сме на равно.  Grinning Animal Joy Cat

Подмазвачка.

# 556
# 557
Ди, възрастта увеличава откачацията според майка ми Joy,

Зайко, а младите на необвързаните Wink Joy

# 558
  • София
Лелите, като по-възрастни е редно да отстъпите.Дайте път на младите. Smiling Imp

Хайде, отстъпваме, на нас поне не ни е за първи път Wink

# 559
Лелите, като по-възрастни е редно да отстъпите.Дайте път на младите. Smiling Imp

Хайде, отстъпваме, на нас поне не ни е за първи път Wink
Ахахаха, да! Майче, дай моля те това гифче, жестоко е, с глас се смея всеки път като го видя Joy

# 560
Роси, аааа, и на нас не ни е за първи път WinkJoy

# 561
Ахахахах, идеално е Joy
Леля го понасям, но като кажат госпожата и месо късам Joy
Добре е да го знам. Joy
Какво си броим годините пак?Някой да ми каже веднъж завинаги аз като съм на 27 към коя категория съм?
Една дама от фейса е пуснала тази снимка.Ако е някоя от вас веднага да си признава.Много ми хареса.
Посланието е "Ако паднеш ти, падам и аз".

Няма категории при мен вече. Отдавна съм спряла да се халосвам и да се обръщам към другите около мен с "лельо" или "бабо". Все едно на работа да тръгна да им казвам така...еми ще ми се смеят. Joy

Не съм я качила аз със сигурност, но днес се замислих като я видях, че има нещо такова от посланието в сцената. Марио нямаше да я остави да потъне сама.

# 562
Ди, възрастта увеличава откачацията според майка ми Joy,

Зайко, а младите на необвързаните Wink Joy
Закопа ме няма с какво да се защитя. Joy

# 563
Докато зацепя какво имате предвид с това  "не ни е за първи път....." Joy

# 564
Да пишат в бг мама, бе Дона. Какво друго може да е? Animal Joy Cat

# 565
Докато зацепя какво имате предвид с това  "не ни е за първи път....." Joy

Както казах, когато стане дума за Тони си желязна. Когато стане дума за брат му....ъъъъ, не чак толкова Joy

# 566
Kaко Моски, мхм, Зорница беше потресена от отговора му, а как го плесна, железен диалог и игра Joy

Дона, цял гиф предоставих Grinning

# 567
Kaко Моски, мхм, Зорница беше потресена от отговора му, а как го плесна, железен диалог и игра Joy

Дона, цял гиф предоставих Grinning
Ох, много са сладки, чедо Joy
Като истинска семейна двойка. Ама той пък хич не се впечатли, че го перна. Все пак успя да се изфука, струваше си Joy

# 568
Яни, ще ти се смеят на работата ,ако им кажеш лельо или бабо?Мен ще ме изхвърлят през прозореца от 5 етаж директно на линията на трамвая. Thinking
Диалога в линейката беше убийствен.Знам го наизуст. Joy
Въпрос.Пак ли Зорница ще прави кафетата в новия сезон?

# 569
Неее, аз съм си пожелала началото на сезона да почне с това как Марио буди Зорница за работа и й е направил кафе Joy

Общи условия

Активация на акаунт