ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 132
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Добре, ей сега го пиша

# 586
Айде и едно за тебе.Развратната я мързи да готви и я мъкнат по ресторанти. Joy

# 587
Айде давай за лека нощ, че си лягам. Joy
Въх, Зайко, не я е срам. Joy Поне си е намерила същия като нея - тя мързелива, Марио стиснат. Joy

# 588
  • София
Хахаха, какво лягане, аз съм още на работа!?
Най-накрая да ви хвана активни след полунощ и вие ще ходите да спите Simple Smile

Ох, Батко с коженото яке е толкова готин Heart Eyes Зорничка, все така да го облича, пък нека го води по ресторанти, няма лошо.

# 589
Любимите ми целувки са две. И двете заради отношението на Марио към Зорница.

Тук обичам да гледам колко е нежен и внимателен. Откровено не смятам, че мъжете са способни на това и когато видя нещо, което не очаквам, просто..... Да е толкова мил, добър, да я насочи леко, но в същото време да я остави тя да поиска да го целуне. Когато се целунаха тук, бяха в особено състояние - не виждаш нищо около теб, не чуваш музиката от покрива, объркан си от чувството...обичам да я гледам, защото искам да вярвам, че има толкова внимателни, разбиращи те и търпеливи хора. Като него в онзи момент. Целувката беше перфектна - само по устните, без езици и неща...само докосването..

Хареса ми как  не се стресна от това, че тя  му се хвърли на врата, пое нейната емоция и я пренесе на друго ниво. Тя беше закачлива, жизнерадостна, а той с една целувка успя да й покаже чувствата си и така да извади нейните чувства наяве. Обичам, когато я гали по бузките. Обичам  му ръцете тук, ако щете и суичъра му обичам Simple Smile Тук той се държеше така, все едно тя беше малкото момиче в прегръдките  му, а не жената - мъжемелачка...
Значи си на бар, а?
Значи си тръгнал, а?
Еммм.....
Тези реплики не мога дс ги забравя. Много сладки Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 00:57 от Анонимен

# 590
Доне заспах докато чакам.
Да Роси Велислав е трепач с кожено яке. Heart Eyes
Понеже стана таратор днеска с темата за сериала пак ли изпуснах нещо.
Скрит текст:
На страницата на Марта има снимка с Шинова с грим със синини видяхте ли го?Май наиситина ще заложат повече на екшъна.
За да съм по темата.Чакам си гифчето с Велислав и Диана.

# 591
Ето написах
И ме хвана срам какво съм написала, чети

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 01:00 от Анонимен

# 592
Срам?Два пъти го прочетох. Heart
Отивай да спиш и си махни този агресивния от снимката,че ме плаши.

# 593
  • София
Браво Дона Simple Smile. Мед ми капе на сърцето.

# 594
Луда ли си бе Донааа? Grinning Толкова хубаво си го написала, че се връщах не знам колко пъти да го чета. Стопли ми душата. Heart

Първата целувка е най най! Носи толкова нежност. А начина по който го каза това "еммм.." на втората и вдигна рамене, физиономията му, бяха безценни. Много беше сладък. Heart EyesGrinning

# 595
Доне, като стане дума за Тони, си желязна.

Тая сцена ми е любима, любима. Първо физиономията на Марио в стил „ох бе, опака жено, аз се мъча да те спасявам, а ти сама си слагаш въжето” и след това как екипно се защитаваха пред Пешко - тя казва едно, той я допълва. Винаги са били страхотен тандем.

С Хъмбелина сме лели. Joy Успокоението ни е, че сме близо до годините на Велислав и той ше ни хареса Joy
честно,  с това се успокоявам😂👌✌😁

# 596
Доне, пиши повече романтични статуси, бива те Hug Heart Eyes
На мен също това са ми любимите целувки. С твоето описание ми стават още по-прекрасни за гледане Heart

Сега като гледам епизодите и ми става много сладко как още в раните етапи Марио се отпусна пред Зорница. Като пример давам този кадър

Хич не му дремеше, че тя е там, насоли Тонката както само Батко си знае Grinning

ПС: Това са покорния Марио в краката на грешната Зорница в 6ти сезон

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 06:54 от Фифф

# 597
Скрит текст:
канибал се върти в леглото и не може да заспи: - Защо съм на този свят, защо ни прави хора?
Жена му се обръща към него и му казва: -Виках ти преди лягане да не ядеш оная актриса, дето играе Огнянова в Откраднат живот, амо кой да ме чуе?!

# 598
Скрит текст:
интелектуализмът е заразен като бяс😀

# 599
Абее, Хъмбъл беее, хаххахахахахах смея се в градския транспорт хаххаахах

Общи условия

Активация на акаунт