ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 550
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
еееее хубаво, така да е.  Ама Тони от неблагодарен, неглежиращ здравето си се промени...
Това го решихте вие на базата на 2-3 сцени.

За мен той никога не е бил неблагодарен. Той винаги е отчитал какво е направил брат му за него, грижите, които е положил, всичко, което е жертвал, дори факта, че брат му е с този характер заради самия него. Да не говорим,ч е Тони винаги е боготворил брат си.
Какво искате? Да му се кланя всяка сутрин преди работа, за да видите, че е благодрен ли?
Неглежиращ здравето си? От едно неизпиване на супресорите навреме? Едно?

# 661
Ами, Доне, те няма как да ни показват как всеки ден не си пие супресорите, но фактът, че му напомняше, беше доста показателен. Как веднъж, без да се затруднявам се сещам как веднъж го натири да си ги пие, защото той ги беше зарязал, втори път като го излъга, че ги е изпил, трети път като му ги даде в ръка да ги пие, четвърти път като подвикваше след него да не ги забрави. Определено оставяше усещането, че брат му трябва да ходи по него с хапчетата, за да не ги забравя Grinning

Според мен не е бил неблагодарен никога, напротив, оценяваше какво прави брат му, други му бяха греховете спрямо Марио, но това е друга тема.

# 662
Доне, ако не спреш да намесваш Зорница или Марио или Марио и Зорница в разговора ни за Тони и Албена, няма да се опитвам да ти обяснявам каква е гледната ми точка, да знаеш. Никъде не става въпрос за тях двамата, и не я харесвам за това, че ще остави Зорница на мира, за бога. С Албена, без Албена, той все щеше да я остави.
Ок, значи не трябва да си казвам откровеното мнение....

Видях, че я харесва, не знам дали е любов, но когато се върна от Германия, стана ясно, че са се сближили, а и Магда го потвърди това в разговора си с Ненева. Сега, пропускането на това да ни покажат кога и как е станало сближаването, е проблем на сценаристите и тяхната недовършена работа.
Но Тони и Албена имаха хубав момент на близост, когато майка ѝ почина, после преди тежката операция той ѝ каза няколко думи, окуражи я, после като се върна от Германия очевидно сподели всичко с нея за Марио и Зорница, тоест, има ѝ доверие. После на няколко пъти наплю Петър, че не се държи с нея подобаващо, че не знае какво изпуска, че не е подходящ за нея. Аз лично у Тони виждах момче, което я харесва, просто беше твърде вглъбен в другите неща, за да го забележи по-рано. 
Хората не се променят, ама Тони каза, че той се е променил. Сега той променил ли се е или не се е? Grinning

Никакво сближаване не видях, а ако той е в Германия, какво сближаване? Той с Мона ли е бил или по цял ден с Албена? Когато майка й почина имаха момент на двама души, които са преминали през една и съща драма. Дрмата не сближава за дълго. Сподели за Марио и Зорница, защото нямаше на кой друг. Той други близки, освен брат си, няма. И когато брат му го предаде, просто имаше нужда да каже на някой. Понякога е най-лесно да споделиш на първия срещнат.
Променят си навиците, не характера. Той промени навиците си, като спря дрогата.

# 663
Аз харесване не мога да нарека, когато имаш сходен проблем и си го споделяш с някого със същия, казвала съм на приятелка за бившето й гадже, че не е за нея, това не значи че си падам по нея, нали? Напълно нескопосана линия е тази и не могат в нищо любовно да ме убедят, ако ще да си казват Обичам те до припадък двамата.

# 664
Ами, Доне, те няма как да ни показват как всеки ден не си пие супресорите, но фактът, че му напомняше, беше доста показателен. Как веднъж, без да се затруднявам се сещам как веднъж го натири да си ги пие, защото той ги беше зарязал, втори път като го излъга, че ги е изпил, трети път като му ги даде в ръка да ги пие, четвърти път като подвикваше след него да не ги забрави. Определено оставяше усещането, че брат му трябва да ходи по него с хапчетата, за да не ги забравя Grinning
Според мен не е бил неблагодарен никога, напротив, оценяваше какво прави брат му, други му бяха греховете спрямо Марио, но това е друга тема.

Това беше в резултат на факта, че Марио беше обсебен от брат си, беше като майка-орлица и не му позволяваше да диша, пък камо ли сам да се погрижи за себе си. Факт е, че Тони отиде в Германия и се оправи, нали?

Как успяха да покажат, че Марио и Зорница се обичат, а не успяха да покажат сближаване и любов при Тони и Албена?

Аз харесване не мога да нарека, когато имаш сходен проблем и си го споделяш с някого със същия, казвала съм на приятелка за бившето й гадже, че не е за нея, това не значи че си падам по нея, нали? Напълно нескопосана линия е тази и не могат в нищо любовно да ме убедят, ако ще да си казват Обичам те до припадък двамата.

Майче, познавам хора, които започнаха връзка в резултат на драма, която и двмаата са изживели. Ми не издържаха дълго, в един момент друго не ги свързваше. Същото е и с тони и албена.

# 665
Доне, нямам против да си казваш откровеното си мнение, напротив, но ти казваш  "вие просто искате той да стои далече от тях", което не е вярно, дори и това да е твоето усещане, аз ти казвам, че няма нищо общо с нашите нагласи. Не мога да се опитвам да оборвам нещо, което не твърдя и не изпитвам Simple Smile Все едно аз да ти казвам, че мразиш Марио и Зорница, ти да ми казваш, че не е вярно, а аз да ти отговарям - не, мразиш ги Grinning

Те очевидно се бяха сближили преди Германия, не по време на неговото отсъствие.
Добре де, аз се оплетох сега в тезите. Каква е идеята - че Тони няма нищо общо с Албена, ама ѝ сподели всичко, защото е първия срещнат, и я залепи за дървото, защото е първата срещната? И после я помоли да го обича, защото няма кого другиго? Това не говори добре за Тони, да знаете Grinning

Чакай, чакай, какво ни показва, че в Германия се е оправил? Самият Марио каза, че не знае какво се е случвало там и случайно ли Тони се влоши рязко след като отсъства един месец?

# 666
То кое ли и кога говори добре за Тони, ми кажи Joy

Залепи я за дървото, защото беше .....емоционално натоварен,т ака да се каже Grinning  Залепяш някой за дървото, но това не значи, че си влюбен в него.
Да, понякога споделяш на първия срещнат, на абослютно непознат. А и когато си като тенджера под налягане, поянкога избухваш и изливаш върху който ти падне.
И преди Германия не видях особено сближаване, различно от чисто приятелски приказки между колеги.

# 667
Така. Марио и Зорница се сближаваха и влюбваха цял сезон. При Тони и Албена, процеса на сближаване и подкрепяне тепърва предстои. Не мога да разбера, защо просто си написах откровенното мнение с две три изречения и в замяна ми донесохте от десет кладенеца вода да ме убедите в нещо, в което няма как да повярвам. Имам чувството, че всеки път като споделя какво мисля за нея и Тони и ме връхлита някакъв ураган. Излизам в творчески отпуск до довечера и няма да си споделям мнението за тях. Close

# 668
Moски, въпроса е там, че до преди това нямаше никакви признаци за подобно сближаване, освен някакво малко колегиално след смъртта на майка й. И при Банков и Огнянова имаше подобен скок, тя определяйки месеците прекарани с него като "най-щастливите й", не ги видяхме, но до този момент имаше сцени показващи привличането им и не беше да се чудиш "Това от къде дойде?Кога се харесаха? Защо ще живеят заедно?" , както при Албена и Тони.

# 669
Чакай, чакай, какво ни показва, че в Германия се е оправил? Самият Марио каза, че не знае какво се е случвало там и случайно ли Тони се влоши рязко след като отсъства един месец?
А не допускаш ли, че евъзможно болен да се влоши въпреки грижата за себе си? Още в началото на сезона стана ясно, че ситуацията е зле и че може всеки момент тялото му да отхвърли дроба.

Имам чувството, че всеки път като споделя какво мисля за нея и Тони и ме връхлита някакъв ураган. Излизам в творчески отпуск до довечера и няма да си споделям мнението за тях. Close
Добре де...аз не мога ли да си кажа мнението? И за какъв ураган говориш, при положение, че само аз и Майчето сме на едно конкретно мнение? в крайна сметка сме тук И да си спорим, не само да се умиляваме от тая и оная целувка?
Препдочитам понякога да поспорим, отколкото да не говорим изобщо за тях. Щото така да преименуваме темата и да се знае...

# 670
Зайко бе, стой тука, виж какво е забавно, тренираме Донето да не страда от това, че харесваме Албена Joy Освен това вече няколко страници спорим за Тони и тя още не ми се е обидила, имаме напредък в отношенията ни Joy И освен това те на мен ми носят вода от кладенците, не на тебе Grinning Аз пък не вдявам от приказка и така, забавляваме се, докато ДИАНА СЕ СЕТИ ДА ПУСНЕ СНИМКА! Слагам го с големи букви да не вземе да го пропусне Joy

Доне, допускам, че е възможно да се е влошил, въпреки грижите, допускам, че е възможно и да не се е грижил за себе си. Няма как да знаем за това, затова реагирах, че не можем да го използваме като пример, че е бил отговорен. КАкви ги е вършил в Германия само той си знае. През останалото време обаче успяха да ни внушат, че малко неглижираше здравето си - супресорите, алкохолът, цигарите.

Всъщност, в моите очи цялото поведение на Тони спрямо Албена говори добре за Тони. Аз ужасно много харесвам Тони в поведението и отношението си към нея. Затова и протестирам да я махат, действа му благотворно Grinning

Moски, въпроса е там, че до преди това нямаше никакви признаци за подобно сближаване, освен някакво малко колегиално след смъртта на майка й. И при Банков и Огнянова имаше подобен скок, тя определяйки месеците прекарани с него като "най-щастливите й", не ги видяхме, но до този момент имаше сцени показващи привличането им и не беше да се чудиш "Това от къде дойде?Кога се харесаха? Защо ще живеят заедно?" , както при Албена и Тони.
Да ти кажа, точно същата асоциация ми навява, да, и затова просто приемам, че сценаристите са оклепали нещата, но те там някога мистериозно са се сближили. Щото аз и с Банков и Огнянова бях - Astonished Четирите най-щастливи месеца в живота им, а се целуват по челата?! Joy

# 671
Диана с тениската на котки Grinning:

# 672
на плитка е....

# 673
Зайко бе, стой тука, виж какво е забавно, тренираме Донето да не страда от това, че харесваме Албена Joy Освен това вече няколко страници спорим за Тони и тя още не ми се е обидила, имаме напредък в отношенията ни Joy И освен това те на мен ми носят вода от кладенците, не на тебе Grinning Аз пък не вдявам от приказка и така, забавляваме се, докато ДИАНА СЕ СЕТИ ДА ПУСНЕ СНИМКА! Слагам го с големи букви да не вземе да го пропусне Joy
Вярвай ми, в момента ме заболя главата от това да издържа на доводите ти и се изнервих адски много, но, пак казвам - предпочитам го.
А вие ми тренирате нервите и саммообладанието от Февруари още JoyJoyJoy
толкова зле ли съм? Аз съм ти казвала,ч е си ми седнала по турски на сърцето.

Ами горещо й е на жената, в тая жега вие искате да е с пусната коса?

# 674
И защо си била така с тях? А те изобщо не се целуваха по челата след тези 4-ри месеца, бяха в особено палаво настроение при влизането в апартамента преди бомбата Ева да гръмне в ръцете на Зорница. След това бяха в обтегната отношения и целувки по челата.

Общи условия

Активация на акаунт