ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 525
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Ами горещо й е на жената, в тая жега вие искате да е с пусната коса?
От кога почнахме на Вие да си говорим?

# 676
Ами горещо й е на жената, в тая жега вие искате да е с пусната коса?
От кога почнахме на Вие да си говорим?

вие = вие всички, мои мили, прекрасни, любими съфорумки

# 677
И защо си била така с тях? А те изобщо не се целуваха по челата след тези 4-ри месеца, бяха в особено палаво настроение при влизането в апартамента преди бомбата Ева да гръмне в ръцете на Зорница. След това бяха в обтегната отношения и целувки по челата.
Майче, за мен нещата се скъсаха жестоко след разбирането за жената и някак си все си мисля, че като бяха щастлива и хармонична двойка четири месеца, а тя след това му прости, би трябвало да имат пак топли взаимоотношения. А от тях лъхаше студ, който и досега е необясним за мен. То беше страст, то беше чудо и после...топлина между два айсберга. Беше ми ужасно странно и неясно защо се случва така.

Ето, Диана е сплетена. Почнали са проблемите, казвам ви, тая плитка е прокоба Joy

Обаче в темата сме си наместили  чакрите с Диана, честна дума. в 15.10 пиша да пусне снимка, в 15.10 тя е пуснала снимка Joy

Доне, няма да се предаваш, бъди перде, вярвам в теб. И какво ще ти  е неприятно, просто си спорим, поддържаме се във форма Grinning

# 678
Oще една снимка от Диана, днеска пак е щедра хаха. Да няма почивка от снимки ? Grinning Стига и вие с тия суеверия - с плитка, без плитка. На сценаристите  дали им пука как изглежда а? Надали. Като ще има драма - ще има. Joy

# 679
На масата им виждам люти чушки, браво на смелите момичета Joy

# 680
Обаче в темата сме си наместили  чакрите с Диана, честна дума. в 15.10 пиша да пусне снимка, в 15.10 тя е пуснала снимка Joy

Доне, няма да се предаваш, бъди перде, вярвам в теб. И какво ще ти  е неприятно, просто си спорим, поддържаме се във форма Grinning

Браво бе, сега станах перде! AstonishedAstonishedAstonished
Не че ми е неприятно - ужасно ми е приятно, просто полудявам! Моля те, не ми се пише за целувки, снощи се излагах за 2 месеца напред.

Ти вземи си намести чакрите с Димитър....ясно е, че на мен не ми се получи - все ми бяга по тъчлинията  CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

Бе къде видяхте плитка? Може да е на опашка?

# 681
На плитка е, косата изглежда по друг начин, когато се върже на опашка, не само нейната.

Ти не си перде, аз те призовавам да станеш Grinning

Обаче все повече я харесвам с този цвят на косата Simple Smile)

# 682

Бе къде видяхте плитка? Може да е на опашка?
Дори и да е на плитка, може самата Диана така да се прави извън сериала. А ние не знаем дали е на снимки днес.

# 683
Моски, според мен това си беше в реда не нещата, даже ако си се обичаха все едно нищо не е станало, щеше според мен да е по-странно, жена му макар и все още в кома е между тях и седи там като "призрак", тя му прости, но това не кара обстоятелството за скарването им да изчезне.

Аз снимки на Диана сплетена не съм виждала освен по-време или след снимки на ОЖ, днес е приключила рано явно.

# 684
Ти не си перде, аз те призовавам да станеш Grinning

Аз ли бе? Аз съм толкова емоционална, че.....? КАК?
Дори и да е на плитка, може самата Диана така да се прави извън сериала. А ние не знаем дали е на снимки днес.

Не е на снимки, на ЙЕДЕНЬЕ И ПИЙНЬЕ е днес!

# 685
Яни, почти съм сигурна, че първото селфи е в бусчето, с което ги карат от и до терена на снимките Grinning Така че вероятно са били на снимки, и аз като Майчето не съм я виждала по собствено желание да се сплита Simple Smile

Абе, Майче, не знам, то обстоятелство, ама чак пък толкова, нали се сдобриха, нали въпреки всичко решиха да живеят заедно. През това време се предполага, че са били и интимни, нали, тогава пак ли по челата са се целували? Чудя се, това за мен беше едно от необяснимите неща - нарочно ли ни ги представиха студени или забравиха, че трябва да им правят и сцени на близост? Grinning

# 686
Косата ѝ е прекалено загладена. Сложили са ѝ лак, а тя извън снимки не ходи толкова прилежно сресана без косми хвърчащи. Била е на снимки.

# 687
Яни, почти съм сигурна, че първото селфи е в бусчето, с което ги карат от и до терена на снимките Grinning Така че вероятно са били на снимки, и аз като Майчето не съм я виждала по собствено желание да се сплита Simple Smile

Абе, Майче, не знам, то обстоятелство, ама чак пък толкова, нали се сдобриха, нали въпреки всичко решиха да живеят заедно. През това време се предполага, че са били и интимни, нали, тогава пак ли по челата са се целували? Чудя се, това за мен беше едно от необяснимите неща - нарочно ли ни ги представиха студени или забравиха, че трябва да им правят и сцени на близост? Grinning

С бусче ли ги карат за снимки? Ама то има логика, иначе как се ходи то Киноцентъра....
Ти пак НИЩО не разбираш! Тя се е пазела за Марио още тогава. Най-вече в челото - там беше "чело virgin"за любоФтЪ

# 688
Бе категорично е на снимки - фон дьо тен, грим, прическа - нашето Диде. Нашето Диде не ходи така в нормалния живот Grinning
Не точно бусче, Доне, с някакъв ван ги разкарват, виждала съм ги неведнъж по снимките в него.

Иначе горещо одобрявам, че се е пазила за Марио. Обаче той е развратник, май само по челото няма да я целува и в идния сезон Joy

# 689
Косата ѝ е прекалено загладена. Сложили са ѝ лак, а тя извън снимки не ходи толкова прилежно сресана без косми хвърчащи. Била е на снимки.
Ама все не мога докрай да я възприема и да си я харесам със светлата коса значи. Особено така сплетена. Инат съм! JoyДруго си е тъмното. Изважда красивите й черти на показ.

Общи условия

Активация на акаунт