ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 485
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Ама все не мога докрай да я възприема и да си я харесам със светлата коса значи. Особено така сплетена. Инат съм! JoyДруго си е тъмното. Изважда красивите й черти на показ.
+

# 691
Иначе горещо одобрявам, че се е пазила за Марио. Обаче той е развратник, май само по челото няма да я целува и в идния сезон Joy
Виждаш ли колко съм мила и добра? А ти еднл позитивно нещо за бъдещето не казваш за Тони.....Албената, та Албената....баааа, ТАА Албена...тук се чудя как да со напъна фантазията, че да покажа, че Марио е бил определен за Зорница още от трети сезон! Wink

(прося си комплимент)

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 15:49 от Анонимен

# 692
Абе, Майче, не знам, то обстоятелство, ама чак пък толкова, нали се сдобриха, нали въпреки всичко решиха да живеят заедно. През това време се предполага, че са били и интимни, нали, тогава пак ли по челата са се целували? Чудя се, това за мен беше едно от необяснимите неща - нарочно ли ни ги представиха студени или забравиха, че трябва да им правят и сцени на близост? Grinning
Да, решили са, тя рискува да бъде с него, въпреки че вече е ясно, че не е неин, не и изцяло. Както казах за мен да интимничат и да се правят, че жена му не съществува, която е и в тежко състояние, би било адски странно. За това тази тяхна дистанция ми беше в реда на нещата. Е не се знае до колко интимни са били тогава, според мен бебето е направено преди тя да научи за Ева, не след това.

# 693
Този цвят я подмладява, черното макар да и стоеше прекрасно я правеше да изглежда по-строга и й
 качваше годинки отгоре. Simple Smile

# 694
Този цвят я подмладява, черното макар да и стоеше прекрасно я правеше да изглежда по-строга Simple Smile

Да, да и да Simple Smile Кажи им, че нищо не разбират Grinning Млада и влюбена, това ѝ е ролята в шести сезон Joy

Майче, добре де, ама в такъв случай това не означава ли,че тяхната връзка е била обречена дори и да не се събуди жената, защото те няма как да забравят за нейното съществуване. В случая не споря, чудя се, както казах, за мен това беше енигмата на пети сезон.

Доне, браво, много хубаво се справяш. Grinning
Аз много хубави неща казах за Тони, но понеже в изречението имаше и Албена, ти не си ги видяла :Р

# 695
Москита, за Б и О, сега като се замисля - да. Дори и да не св събуди жена му, една такава лъжа оставя сянка над отношенията и няма как да е същото. Освен това, макар и в кома, тя винаги щеше да е между тях...така си мисля аз

Преди няколко дни четох този разказ Албена на Йовков. Е, не ми хареса!!!!!!! Няма да се разберем с това име!
Водях ги хубавите неща и ми стана готинко Wink

# 696
Не знам дали е била обречена връзката им дори и да не се събуди Ева, може би е била, но Зорница прие да бъде с него и да си изживеят любовта въпреки ограниченото време, което имат  - дали ще се разделят заради будна жена или защото просто ще се изчерпят чувствата, нещо което се случва и без трети във връзката.

Дона, това ми е един от любимите разкази Grinning

# 697
То беше малко като да ти е надвиснала брадвата над главата и да чакаш всеки момент да ти се стовари. Предполагам, че е малко натоварващо. Но пък от друга страна би трябвало като си приел да изживееш тая връзка да не се целувате по челата. Бе не знам, студени ми бяха отношенията им от заживяването им заедно. Ако видя Марио и Зорница да си махат за чао от разстояние, ще ходя да им перна по един зад врата Joy

# 698
Това показвала ли съм го?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 16:20 от Анонимен

# 699
Ако видя Марио и Зорница да си махат за чао от разстояние, ще ходя да им перна по един зад врата Joy
Просто тя е на терминал 2, а той ѝ маха отдалеч, какво да се прави?

Скрит текст:
отива в Букурещ да проведе хипер сложна операция за махане на метална секс играчка от полов орган.Оказва се, че колегите нямат нужния опит.

# 700
Моски, както казах никога не ми е било странно, а в реда на нещата. Пък и преди да ни покажат тази студенина, за която говориш ние вече знаехме за сбогуването на летището, благодарение на "милата" червенокоска, може и това да е повлияло на преценката ми за сцените тогава.

# 701
Ама все не мога докрай да я възприема и да си я харесам със светлата коса значи. Особено така сплетена. Инат съм! JoyДруго си е тъмното. Изважда красивите й черти на показ.
+

И аз така. Красотата на нейната коса най- добре изпъква, когато е черна.
Черните къдрици много ѝ отиват на лицето.

# 702
Скрит текст:
+
И аз така. Красотата на нейната коса най- добре изпъква, когато е черна.
Черните къдрици много ѝ отиват на лицето.

А според мен комбинацията от черно и къдрици я състаряваха ужасно много, особено по начина, по който ги праеха

# 703
Майче, гримът много я състаряваше. Без грим (или минимАлен) пак си беше момиченце

# 704
Дъъъългата дълга коса, тежките букли, обрамчващи лицето ѝ, черният цвят - това и според мен я правеше да изглежда по-възрастна.
Понякога я правят с леки къдрици, по-скоро като завити крайща, тогава не е така.

Общи условия

Активация на акаунт