ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Според мен не е от грима, не и изцяло, през по-голяма част от времето е с много дискретен, но тези навити кичури дето и се завираха в лицето ме подлудяваха. Например тук на кок беше прекрасна, според мен трябва да залагат на подобна визия:

# 706
За буклите съм съгласна, а гримът ако е по-лек е идеален. В 4ти сезон имаха много добри попадения там. И също смятам, че с открито лице й ходи много, затова нека през този сезон да не й правят тия тежки букли. А за тъмната коса, знаете какво мисля. Aко се постараят откъм оформянето на косата не е задължително да изглежда по-голяма с черното. Има си начини. Иначе, че изглежда по-строга да, така е. Аз самата съм го забелязвала върху себе си, след като премина от русо към тъмно.

Майче, с тази визия ми харесваше много. Любима ми е.

# 707
Според мен не е от грима, не и изцяло, през по-голяма част от времето е с много дискретен, но тези навити кичури дето и се завираха в лицето ме подлудяваха. Например тук на кок беше прекрасна, според мен трябва да залагат на подобна визия:

Аааа, Майче, не си права !
Ако не бяха тези кичури и къдрици, Марио с какво щеше да се бори , когато бяха на покрива и се беше открехнал на обещания, а? Доста често се налагаше да отмята нежно с ръка точно тези кичури, така че..

# 708
Вера, сигурна съм, че Велислав ще оцени ако косата на Диана не хвърчи наляво и надясно, защото е срамно как изгуби битката с гривата й там на покрива Grinning
А и ще са по-ясни разни действия Wink

# 709
Ахахахах, Майче, еййй, съсипахте ги тия хора. Joy 
И на мен ми е любима с кока, обаче съм съгласна Велислав да страда и да продължава да има срамни загуби от косата на Диана, просто гледката как се мъчеше да я прибере, беше изключително трогателно-комична. Joy

Не можем да не си я припомним Grinning

# 710
Отдавна чаках това гифче

# 711
Еййй, Макс,  аз вчера ти  ги бях обещала, обаче нетът ме предаде. Ето ги и другите две Simple Smile

# 712
Не знам как са издържали тази сцена без да я развалят, защото оставам с впечатлението, че не е отделни отрязъци, само накрая където си се хилеха бяха актьорите, а не героите Grinning

# 713
Еййй, Макс,  аз вчера ти  ги бях обещала, обаче нетът ме предаде. Ето ги и другите две Simple Smile

уфффф

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 17:25 от Анонимен

# 714
Вера, сигурна съм, че Велислав ще оцени ако косата на Диана не хвърчи наляво и надясно, защото е срамно как изгуби битката с гривата й там на покрива Grinning
А и ще са по-ясни разни действия Wink

Ееее, не е лошо все пак да има какво да отмества така лекичко. Joy Да я прибира зад ухото й и така. Joy

# 715
Не знам как са издържали тази сцена без да я развалят, защото оставам с впечатлението, че не е отделни отрязъци, само накрая където си се хилеха бяха актьорите, а не героите Grinning

Абсолютно, Майче, тази сцена е страхотна, точно защото е направена нацяло и няма накъсвания. А как са издържали да не се хилят на всеки 30 секунди, не знам. Освен да са направили десетина дубъла Joy Но накрая абсолютно Диана се изхили, като се свря в него, а не Зорница.

Доне, стига пуфтя, то не може само сериозни разговори, трябва и малко разтуха. Simple Smile
Но тоя Тони ти позволявам да го слагаш през два поста, много е сладък Heart Eyes

# 716
Доне, стига пуфтя, то не може само сериозни разговори, трябва и малко разтуха. Simple Smile
Но тоя Тони ти позволявам да го слагаш през два поста, много е сладък Heart Eyes
Обожавам това гифче и с кеф бих го слагала през два поста, ама все си казвам - леле, ще ме убият накрая аххахаха Иначе всеки път, когато нещо не ме кефи, съм на косъм да го сложа, без да има нужда да се обяснявам хахахаххахахаха

# 717
Лейдис,
като стана дума за визията на Диана, се замислих за нещо и искам да чуя мнението ви.

Как бихте възприели, ако Велислав го хване суетата и реши да си оперира носа?
Какво мислите?

Сега....ясно е, че ние го харесваме така, също неща от типа "той не е такъв; ако искаше, досега да го е направил".
Не питам за това, а ако имаме такава хипотетична ситуация.

Започвам дискусията, като си казвам личното мнение Simple Smile
За мен, ако направи драстична промяна в носа си, би допуснал грешка - от професионална гледна точка. Причината е, че носът много може да промени цялото лице на човека, до степен да не го познаеш. А той вече е известен с това си лице и то е част от имиджа му и...всичко. Като примерни се сещам за Дженифър Грей (актрисата от Мръсни танци), която след филма си направи ринопластика, вече никой не можеше да я познае и си провали кариерата. От другата страна Барбара Стрейзанд, която така и така отказва да се оперира. Но пък суетата е голямо нещо, а и в днешно време масово си коригират носовете.

Вие?

# 718
Лейди Дона, Велислав го намирам за съвършен до последната кривина на големия му нос и искрено се надявам никога да не го хваща суетата. Simple Smile

# 719
Лейди Дона, Велислав го намирам за съвършен до последната кривина на големия му нос и искрено се надявам никога да не го хваща суетата. Simple Smile

Оффффф, точно това написах, че е ясно......Милейди......дай повече

Общи условия

Активация на акаунт