Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София"-тема 4

• 52 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Стискаме силно палци и да пишеш колко са извадили и после как вървят!Ще стане, вярвай, просто се иска търпение!
Успех!

# 571
Благодаря ви много отново!
Току що излязох от упойка, мина наистина супер, екипът е страхотен, предразположиха ме, даже ме питаха към коя екзотична дестинация искам да ме закарат с упойката Grinning
От 20 ф извадиха 14 я, сега правят ИКСИ-то и утре ще разберем колко са станали!
Прегръщам ви всички! Пращате положителна енергия, а аз, и аз на вас Simple Smile
Стискаме силно палци и да пишеш колко са извадили и после как вървят!Ще стане, вярвай, просто се иска търпение!
Успех!
Успех!

# 572
  • София/Севлиево
14 е много хубава бройка,пожелавам ти всички да се оплодят.Късмет,с теб съм!

# 573
Късмет , стискаме  палци!

# 574
Момичета, д-ра ми изписа Фраксипарин и Кринон 10 дни Sad Тъкмо мислех, че съм приключила с боденето, но уви Sad Айде във фраксипарина намирам някаква логика, но защо е нужен още прогестерон? Моят и без това беше станал 5 в края на стимулацията 🙄

# 575
Прогестерона е задължителен ако ще правите свеж трансфер и едва ли инжекции са ти изписали Владимиров ползва крион гел.
Фракспирина имаш ли тромбофулия?

# 576
Пеогестерона се изписва задължително преди трансфер, няма начин да ти се размине. За имплантация и запазване на бременност трябва висок пеогестерон.

# 577
Ами малко съм объркана, защото в пон той ми каза, висок ти е прогестерона май няма да стане свеж трансфер, а ще изчакаме ЗЕТ...и сега още прогестерон. Дали е забравил и ми е дал просто каквото на всички 🙄
А тромбофилия не знам да имам, никога не съм имала проблем.
Имах операция на коляно преди време и си слагах фраксипарин.

# 578
Пеогестерона или Пролактина ги е бил висок? Заради висок Пролактина съм чувала да се отлага трансфер.

# 579
Момичета, някоя от вас правила ли е Ера тест в клиниката на д-р Владимиров?
След колко време ще получа резултат от изследването.

# 580
Позната прави, получи резултатите след около месец, но е индивидуално, защото се изпращат в чужбина и не се знае те за колко време ще го обработят.

# 581
Аз правих ЕРА тест,чаках 20 дни

# 582
Аз също съм правила, за 2 седмици излезе резултата!

# 583
  • София/Севлиево
Аз два пъти правих ЕРА.Първия път за резултат чаках 2 седмици,втория-почти месец.
Чухалеси(или Халеси май е по-правилно да го чета),на твое място бих си направила изследването за тромбофилия.Обикновено го пускат след няколко спонтанни аборта,ама аз не виждам логика да се чака дотогава като има как да се предотвратят с подходяща терапия,в случай че човек я има.Изследването е еднократно,а може да спести безброй неприятности,когато е направено навреме.

# 584
Обадиха ми се от клиниката току що. Имам 7 правилно делящи се ембриона. От 14 Я 11 са ставали за ИКСИ. От тях са се разделили тези 7. Утре ще ходя да решим с д-ра как ще процедираме.
Ще го питам и за тази тромбофилия, мерси Ели.
Mmm_st доктора каза за прогестерона, че ми е 5, което било високо за свеж трансфер. Матката ми щяла да презрее... Може и аз да не съм разбрала, то 100 неща 🙄

Общи условия

Активация на акаунт