Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София"-тема 4

• 52 059
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София/Севлиево
Лигавицата ще презрее, да...7 е хубава бройка, дано всички стигнат до бластоцисти.А за тромбофилията вероятно ако не си била бременна досега и нямаш загуби ще ти каже да изчакаш.Но пак го питай, той не е от най-приказливите,но ние си го познаваме, ако знаеш как и кога да зададеш въпросите,които те интересуват, ще получиш отговор.Успех!

# 586
Да, за презряване въобще не съм се сетила.Говори с него!И за тромбофилията го питай, макар да мисля като Ели, ще каже че е рано.Ние я направихме след един спонтанен и една биохимична, но държа да подчертая, че имам едно дете преди това, с което не съм имала никакви проблеми в износването.
7 е хубава бройка, стискам палци да се развиват добре!

# 587
  • София/Севлиево
Мим, то нашите истории са почти еднакви,същата съм и аз -мисед, родено дете без терапия, после още два миседа,но напрвих изследването на своя си глава още преди втория мисед,обаче нямах време да реагирам, за да го предодвратим.Мен най-накрая ми дойде и утре стартираме подготовка за ЗЕТ с последния ми и най-хубав ембрион.Дано се получи...

# 588
Може ли някой да ми даде тел.номер на д-р Владимиров? Трябва да се обадя за подготовка за ЗЕТ, а съм загубила номера му.

# 589
0888 85 40 27
Може ли някой да ми даде тел.номер на д-р Владимиров? Трябва да се обадя за подготовка за ЗЕТ, а съм загубила номера му.

# 590
  • София/Севлиево
Исках да го пратя на Петя на ЛС,но си ги е забранила...

# 591
Аз реших, че като групата е за него няма да е проблем да го постна публично Simple Smile
Днес ходих до клиниката, още 3 ембриончета са се разделили, вече са 10 Simple Smile))) реших да ги гледаме до бластоцисти, знам ли док ме убеди, а и като са 10 все се надявам 4 5 да вземат да станат, как мислите 50% дали е възможно?
И днес трябва да вземем решение колко да върнем другия месец (ще се прави ЗЕТ)
Док смята, че 1, но аз някак си мисля дали 2чки ще е по-голям шанса?

# 592
Момочета аз вчера бях по спешност в болницата имах кървене...виждаше се плоден сак и мехурче...кървенето спре вечерта и вече няма...сега съм в къщи...Дано всичко е на ред за напред...

# 593
  • София/Севлиево
Той телефона доктора не е тайна,има го и на сайта на клиниката:) Хубаво е,че имате 10.За мен лично по-добрият вариант е да се върнат 2,ама е по-рискивано да стане многоплодна бременност.
Ив,почивай си,но ако се повтори иди на преглед.Не знам от къде си,но ако си в София Шейново е по-добър вариант за преглед по -спешност пред Майчин дом(аз като ходих в МД ме отпратиха,а в Шейново даже искаха да ме приемат в болницата,но отказах,за което още съжалявам,но минало-заминало).
Днес и аз бях в клиниката и стартирахме подготовка за ЗЕТ на ЕЦ.Лошото е,че там резултатът от ЕРА не влияел на нещата,т.е.не може да се разчита,че ще има прозорец,но аз реагирам по-добре на Летрозол,отколкото на Естрофем.На 13.11 ще се знае със сигурност дали ще се случат нещата.

# 594
Успех Елислава...Аз съм от Благоевград и лежах тук в Пулс и цяло време се консултирах с Др.Белчева и тя каза подобре да не патувам сега..другата седмица да отидам..Мерси

# 595
Успех Елислава...Аз съм от Благоевград и лежах тук в Пулс и цяло време се консултирах с Др.Белчева и тя каза подобре да не патувам сега..другата седмица да отидам..Мерси
Ivee, и аз в началото имах кървене веднъж след преглед се получи, звъннах веднага на док. Владимиров и ми каза, веднага вкъщи и лежане 3 дни без да мърдам от леглото, така и направих.. Е всичко беше наред, така че почивай повече и ти и всичко ще бъде наред

# 596
При мен от 8 яйцеклетки 4 се оплодиха и разделиха нормално, като 3 стигнаха  до стадий бластоцист / 2 на 5-ти и  1 на 6-ти ден/ и тъй като на 5-ти ден имахме общо 2 решихме един да върнем на свеж трансфер и 1 да замразим.  Аз бях също да върнем 2 , но мъжът ми и док бързо ме разубедиха.  Мъжът ми беше в шок как ще се оправяме с близнаци /вече имахме едно дете/ и явно се оказа прав, защото това едно, което върнахме в момента спи в другата стая!
Успех!

# 597
Аз също прокървих в 7- на седмица и по-късно пак зацапах. Лежах и си приемах лекарствата.

Ние върнахме два и двата се хванаха. Сега чакаме момиченца и имаме една кака.

Според мен всичко е късмет. Дали ще са едно или две. Говорете с доктора и преценете.

# 598
Първо да попитам от къде се оправят настройките за съобщенията. Нямам спомен аз да съм забранявала входящите, а не можах да открия настройките.
   Стана ми интересно как така доктора е казал по един ембрион да връщате. На мен и предния път каза два и сега пак. А сега малко се притеснявам... Имам едно дете от първи опит ин витро. Тогава замразихме 3 ембриона. Но вече съм на 39 и се чудя дали това е причината да върнем пак 2.

# 599
Преценява какво е качеството на ембрионите, годините на жената, на кой ден го връща. Първия път имах два ембриона, върнахме един, един замразихме. Имах положителен тест, после прокървих и всичко приключи. Върнахме втория, той се имплантира, но се оказа биохимична.

Сега при този опит ако зависеше от него изцяло сигурно пак щяхме да върнем един. Ние с моя мъж настоях е да са два с надеждата поне единия да остане и да имаме бременност. За всички ни беше изненада, че и двата се имплантираха.

Сега ми остава да добутам до деветия, а как ще ги гледаме, Еми както се гледат деца. Това не го мисля, само да сме здрави!

Общи условия

Активация на акаунт