Девети клас сме вече!

• 71 299
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Да - права си Amber - само първа част са.
Втората не разбрах кога ще я купуваме. Може би вторият срок..

# 316
Amber, приятно изкарване!
Аз отивам след около час на родителска среща.

# 317
  • Пловдив
Тук РС ще има чак ноември. Такава септемврийска само за родители на осмокласници била. То пак не пречи да идат много пари преди началото на учебната година.

# 318
  • Русе
Мина нашата РС. Нова класна, ново училище заради което разписахме една камара декларации, че ще пазим. Не, че има някакво значение кое е училището- все трябва да се пази ама....

Обсъдихме учебниците. Ще купуваме по един учебник от ония дето са по две части. Аз не съм била разбрала нещо. Една част била. Както и да е. Целият випуск ще направим обща поръчка на всички учебници и помагала. Помолихме учителите да се въздържат от поръчка на ненужни такива но дали някой ще ни чуе  Thinking

# 319
И нашата РС мина .Събрахме по 240 лв и ще поръчваме заедно учебници и помагала.
Имат нови учители по НЕ, АЕ, Музика , ИИ, и по ИТ / на едната група/.
Гласят програмата за юбилея на училището на пълни обороти .

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 20:38 от Чиби

# 320
  • София
Моят си намери занимание за последните ваканционни дни - редактира конституцията.  ooooh!

# 321
Моят си намери занимание за последните ваканционни дни - редактира конституцията.  ooooh!
Еха! Сериозно занимание!

П.П. При нас ново двайсет. На снимките за училищните документи трябва да са и с вратовръзка, а не само с риза, Замина наборът до близкото фотостудио. До миналата година нямаше такова изискване....
П. П. 2. И от там отиде да се разхожда с приятел по центъра. Да се помотаят още малко, че от понеделник започва училището.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 12:54 от Чиби

# 322
  • столицата
При нас е емоция- изнесоха списъците с новите паралелки на 9 клас. Веднага се сформира фейсбукгрупа на класа  и летят чатове.
А аз продължавам да се ядосвам с глупостта вторият чужд език да са започва от А1, дори когато това е английският. По новите изисквания било така. Учебникът по АЕ започва с това да се представяш как се казваш и т.н.....

# 323
Галимар, дано всички да се чувстват добре в новия клас.
Така е за съжаление навсякъде и с първи и с втори чужд език, независимо дали са го учили или не. Започва се съвсем от начало.....
Сега се загледах в списъка с учебници на нашия сайт. За АЕ не  е записано ниво, но сигурно  и нашите ще почнат от А1.

# 324
Моят чак сега се хвана да си чете произведенията и то даже не целите, ами от христоматията.
Учебниците му дойдоха, но нулев интерес за всичко освен историята, която се хвана да чете и вече се подготвя да оспорва нещо за Британския флот през ВСВ. Иначе почва сега да учи Руски език, но не мисля, че ще е нещо уау щом за целия гимназиален период ще учи само А1.

На 17-ти ще вдига знамето, вчера беше на репетиция и по чудо стана рано.

# 325
lion_queen_ , браво на младежа за желанието да чете книги.
Нищо, че е в последния момент приди началото на учебната година.
А моят като излезе в 10,00 ч. се прибра в 18,00 ч.  - репетиция за юбилея, снимане за документи и разходка с приятел по центъра. Прибра се много доволен.

# 326
  • Русе
Иринка, в Павката ми е на мен надеждата.

Още се плацикаме в топлия басейн. Водя двама гимназисти. Но никой от двамата не е проявил какъвто и да било интерес към предстоящият процес. То и аз пасувам. Даже и бележник не съм взела още.Моето каза само , че иска да почва руския, ама той го е учил 3 години, заедно с английския.

Имат програма. Хубавото е, че имат блокове по 2 часа за предметите с много часове, като английски,бел и прословутата история. Така ще има да готви по 5 предмета на ден най-много.

# 327
  • Пловдив
Иначе почва сега да учи Руски език, но не мисля, че ще е нещо уау щом за целия гимназиален период ще учи само А1.
При вас учебниците по руски с обща поръчка ли ги взимате или всеки отделно?

# 328
  • столицата
Решението с блокове е много добро. Така и по-малко учебници ще носят. С гланцираните страници тежат доста. Ама нали забраниха на вестникарската хартия черно-белите, че били дискриминационни, та пак ще товарим децата. Ако изобщо носят учебници, де.

# 329
Амбър, събирайте сили, че не остана.

Общи условия

Активация на акаунт