Подготовка за малкия човек - тема 4

• 60 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Телиш/Плевен
Лаленце, мнението ти ми беше много полезно. Като цяло искам помпа в началото ако се наложи допълнително изцеждане,а не изцяло да изцеждам. С първото ми дете беше някакъв кошмар всичко . Какво ли не опитах и така и не поиска да суче . Надявам се сега да не е така и причината да не е била в зърната ,а в това че 3 дни бях в реанимация ,а бебето на АМ.
Ти каква точно помпа си взе?
Дано този път е наред всичко! Hug
Помпата беше тази:
Скрит текст:
Не знам каква марка е, но те изглеждат горе-долу по един и същи начин. Сестра ми си взе на Лорели и изглеждаше точно като тази.

# 496
Благодаря Simple Smile

# 497
  • София
Момичета, а какви изкуствени зърна сте ползвали? Аз не мисля да си взимам, но ако получа рана или разраняване да знам към какви да насоча мъжа ми да ми купи.

# 498
Момичета, а какви изкуствени зърна сте ползвали? Аз не мисля да си взимам, но ако получа рана или разраняване да знам към какви да насоча мъжа ми да ми купи.
Аз не съм ползвала.. В болницата ми се бяха разбрани ли докато свикват и докато беба се научи да суче като хората и ползвах ланолин.. С него можеш да се мажеш, когато искаш и е без отмиване..

# 499
  • София
Момичета, а какви изкуствени зърна сте ползвали?
На Авент мисля, че имах. Малко ги използвах.

# 500
Ползвах 6м силиконовите зърна на Нувита (всеки месец нов комплект, като бибероните). Пробвала съм и на Авент и Томи Типи, но не са удобни.

# 501
  • Телиш/Плевен
Аз не съм ползвала.. В болницата ми се бяха разбрани ли докато свикват и докато беба се научи да суче като хората и ползвах ланолин.. С него можеш да се мажеш, когато искаш и е без отмиване..
+ 1
Аз ползвах крем Лансинох (най-високо пречистеният ланолин) и ми помагаше много при разраняване. Това продължи около две седмици, след това нещата с кърменето потръгнаха съвсем и нито се разранявах, нито имах други проблеми.

# 502
  • гр. Варна
Аз пробвах с на авент, но не са удобни!

# 503
+ 1
Аз ползвах крем Лансинох (най-високо пречистеният ланолин) и ми помагаше много при разраняване. Това продължи около две седмици, след това нещата с кърменето потръгнаха съвсем и нито се разранявах, нито имах други проблеми.
И аз така.. Нямам никакъв проблем с Кърменето и моето разраняване беше еднократно в началото..

# 504
Имам два комплекта изкуствени зърна/протектори на Чико, много съм доволна, бебето също ги харесва.

# 505
Има ли някакъв сайт, където да проверя за крал тестове рейтинг на различните марки столчета/кошчета за кола? Търсенето ми удря на камък. Убедена съм, че е коментирано, но и тук не намирам.

Освен това си харесвам  на визия кошчета "Мони", но не съм убедена че са стабилни, съвет?

# 506
Вижте класацията на ADAC (немската автомобилна асоциация):

https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx

# 507
Какво ползвате за вече подсечено дупе? Ползвах си бепантен, въпреки това се зачерви. Минахме на судокрем, но и това не помогна и се подсякохме. 😞

# 508
Какво ползвате за вече подсечено дупе? Ползвах си бепантен, въпреки това се зачерви. Минахме на судокрем, но и това не помогна и се подсякохме. 😞
Крем здраве си е най-ефикасен и изпитан..

# 509
  • Бургас
И аз от здравето съм най-доволна, а като стане много напечено ей това:  

Общи условия

Активация на акаунт