Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за имитациите на парфюми от различни марки, като Chanel, Pierre Cardin, Prada, Dior и други?
Кои са някои добри имитации на парфюми?
Къде мога да намеря имитации на парфюми от различни марки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за имитациите на парфюми от различни марки, като Chanel, Pierre Cardin, Prada, Dior и други?
Форумът разкрива разнообразна гама от мнения относно имитациите на парфюми. Някои потребители споделят положителен опит с имитации на Chanel, отбелязвайки тяхната дълготрайност и прилика с оригинала. Относно имитациите на Prada и Dior има противоречиви мнения - някои са впечатлени, докато други изразяват разочарование. За имитациите на Pierre Cardin и други марки преобладават положителните отзиви, като се подчертава дълготрайността и качеството на аромата.
-
Кои са някои добри имитации на парфюми?
-
Къде мога да намеря имитации на парфюми от различни марки?
-
Какви са най-новите парфюми на Refan и какви предложения могат да бъдат направени?
-
Кои са най-добрите имитации на парфюмите Dior и Bvlgari?
Много малко парфюми не са трайни при мен,ще изброя обаче няколко,които са брутални от към трайност върху мен-Chloe Chloe на Ди Енд Пи,Черната Орхидея на Заг,Пойзън Гърл на Заг,Пудрения Нарцисо на Парфен,Пантерата на Картие на Парфен,Шанел Габриел на Рефан,Цветната Бомба на Заг/това е супер добро попадение от към близост с оригиналната Бомба за мен/,Клое Номад на Заг,Манифесто на Роксан,Zadig & voltaire this is her на Парфен,Обувката на Сан Сиро,Хипнозата и Мадам на Готие на Лорис/страхотни са и двата/,Nasomatto black afgano,Блуум на Парфен,Аrmani rose d'arabie на Мартинез и много други спирам,че се отплеснах.
. Много ценя споделеното от теб. И четейки те, се доверявам на мнението ти.
. Рефанската имитация на парфюма ли е или на тоалетната вода? Пръснах парфюма и хич не съм във възторг. Рефанският повече ми харесва
каже ли тя, че нещо и е нетрайно даже не си правя труда да го пробвам
На Z&V this is her имах оригинала и не ми беше траен

Принцесо,знаех,че ще ти допадне тази версия на Обувката,Нощният Рефански Трезор мисля,че имитира едп.Сладко,:purple_heart:
да много малко парфюми са нетрайни при мен,напоследък обаче се срещнах с два,които моментално изчезват,а се напръсках много здраво-Narciso Rodriguez Rouge и La Nuit Trésor à la Folie Lancome for women.Парфюмите са хубави особено Нарцисо,Трезора започва обещаващо,даже доста,но в базата ми се разваля всичко.Да,Z&V this is her на Парфен е супер траен при мен,но той и оригинала показа хубава трайност на кожата ми.И да не е само гол пост пробвах Spring Flower Creed for women в имитация на Парфен,за мен са се справили прилично.Разбира се откривам някой разлики с оригинала,но не е нещо фрапантно за моя нос.Парфюмът е хубав за пролет-лято за мен е плодов флорал.Отваря се със зелена ябълка и праскова,в сърцето ясно се усещат роза и жасмин,в драйдауна остава мускус.Много студен парфюм,така го усещам и намирам препратки към Шанел Шанс,на моята кожа имат прилика и то явна.Почитателите на Шанела ако искат да го пробват гледам,че гърмите на сляпо този недейте,няма да се хареса от всеки определено.Аз сън не мога да спя напоследък от как се запознах с парфюмите на Roja Dove,нарушиха ми спокойствието,не мога да преглътна засега поне цените им,просто са разбиващи.Моля,фирмите ако четат да изимитират нещо тяхно.