Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 620
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Не, не е този, от тази серия имаше и с жълто-оранжева капачка, но нямаше нищо общо с онзи негов първоизточник. Цялото шише беше кръгло като визия, като се състоеше от две половинки-полукръгло шишенце, което с капачката ставаше завършено кръгло. На приятелка баща и го беше донесъл от път за подарък на майка и, но тя не го харесваше и аз намазвах.

# 181
Някой виждал ли е имитация на този парфюм?

# 182
  • София

Така изглеждаха старите парфюми Clin D'Oeil. Имаше с оранжева и лилава капачка, но тюркоаза ми беше любим.

# 183
Magicjo, да точно с такава визия бяха. Моя любимец беше оранжевия.

# 184
  • Deutschland
Намират ли се във физически магазини?

# 185
  • Габрово
Скрит текст:

Така изглеждаха старите парфюми Clin D'Oeil. Имаше с оранжева и лилава капачка, но тюркоаза ми беше любим.

Вярно,че беше така....

# 186
  • София
Фрау, много отдавна ги няма.

# 187
  • Варна
здравейте! къде във Варна може да се купят парфюми на  Infinite Love?

# 188
  • Пазарджик
Момичета Заг са пуснали три нови аромата.
387 PO Tom Ford Velvet Orchid
388 FF Tom Ford FUCKING FABULOUS
389 NP Tom Ford Neroli Portofino

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 13:49 от pipilota_85

# 189
  • Бургас
Да,аз вече писах за тези три нови аромата на Том Форд.Няма въобще да ходя да се занимавам да ги пробвам,много са далеч от мен парфюмите му.Момичета,вчера бях с Пантерата на Парфен от пробите,които поръчах.Срещаме се с една приятелка и веднага ми отрази парфюма,тя има оригиналния.Вика ми,купила си вече Пантерата а,казвам и нее бе човек с имитация съм хахаха.Смятайте щом тя мисли,че съм с оригинал,която е супер голям фен на този парфюм.Satisfied Мислех да я купувам тази есен,но се отказвам тя имитацията е същата и няма смисъл,ще си купя по-желан парфюм.Stuck Out Tongue

# 190
Момичета Заг са пуснали три нови аромата.Двата са на  Tom Ford но сега не мога да ги напиша от тел.
А третия?

# 191
  • Бургас
На мен момчето от магазина тук ми каза,че и 3-те нови аромата ще са на ТФ.

# 192
  • Пазарджик
Да и трите са на Том Форд , сега видях. Не съм пробвала негови аромати, ще се радвам ако някой сподели мнения за тях. Сега съм в търсене на парфюм за ММ.

# 193
  • Бургас
Не мисля,че описания ще ти помогнат.За мен почти всичко негово е мега трудно за носене,но аз не съм фен на парфюмите му,както писах.Пробвай ги лично на кожа задължително,много харесвани са Черната Орхидея,Tobacco Vanille. Между другото за мен последния в имитация на Заг е супер близък до оригинала,пробвай.Какъв парфюм търсиш за ММ,какво харесва и какво е ползвал?Държиш да е точно на Т.Форд ли?

# 194
  • Пловдив
Да,аз вече писах за тези три нови аромата на Том Форд.Няма въобще да ходя да се занимавам да ги пробвам,много са далеч от мен парфюмите му.Момичета,вчера бях с Пантерата на Парфен от пробите,които поръчах.Срещаме се с една приятелка и веднага ми отрази парфюма,тя има оригиналния.Вика ми,купила си вече Пантерата а,казвам и нее бе човек с имитация съм хахаха.Смятайте щом тя мисли,че съм с оригинал,която е супер голям фен на този парфюм.Satisfied Мислех да я купувам тази есен,но се отказвам тя имитацията е същата и няма смисъл,ще си купя по-желан парфюм.Stuck Out Tongue

Кристалче дай линк към тази Пантера и може ли малко да я опишеш, понеже имаме сходен вкус?

Общи условия

Активация на акаунт