Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 697
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Ами, Кристалче, дано носа ми да не ме е подвел. Но специално се пръсках с имитацията на едната ръка и с оригинала на другата. Беше многооо топлоооо. Доста добро изпълнение бих могла да кажа. Струва ми се, че може да има известни разлики, но като цяло няма как да сбъркаш с какво си. Поне според мен.
Аз ще извадя мудчетата на Роксан. А на Кашарел e пак Роксанско, ама от тия по новите - Happy tears.

В тоя им вид поднових и Адикт и Манифесто. Но имам още и от мудчетата, та първо тях. Ох, ами то един живот дали ще стигне с тия запаси, не знам.

ПП И да кажа, че на Гиза маслото с аромат на Поем също е добро. Между Заг и Гиза сякаш има известна разлика, но и двете са си Поем и не бих ги сбъркала. Даже наслагвайки ги двете се допълват идеално.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 20:00 от Джаста Праста

# 436
  • Deutschland
Имала съм почти всичко на Роксан и Лайт Блу беше най-нетрайно. Адикт, Манифесто, Магнетизъм и Бос интенз са ми фаворити сред марката

# 437
За мен Лайт Блу не е добър в никоя от версиите,които аз познавам.На Заг е много далечен,по-добре оригинал тук,тестерите се намират по-евтино в нета.

Аз тогава от сайт го поръчах, не съм сигурна, че го помня, някой от тези с парфюм...нещо си дето са. И цената не помня точно, някъде към 80 лв си спомням, я дали е бил точно оригинал, не мога да кажа, пишеш, че уж е такъв. Още ми стои шишенцето с пукната капачка, да ме пита човек защо...... Simple Smile

Bright Crystal, благодаря ти, добре че сте наясно ти и още няколко момичета, много сте ми полезни. Аз с тоя забит само във флам нос, много работи съм пропуснала. Не че съжалявам, де, харесвах си го пък! Peace

Имала съм почти всичко на Роксан и Лайт Блу беше най-нетрайно. Адикт, Манифесто, Магнетизъм и Бос интенз са ми фаворити сред марката

Значи ще пропусна Лайт блу-то, а J'ADORE / CHRISTIAN DIOR? Щото и него имах, т.е. подариха ми го. bouquet

Ще ме подпалите май за това Манифесто!:)

# 438
Здравейте дами. Искам да Ви попитам дали има имитация на marc jacobs decadence?

# 439
  • Бургас
Джаста,благодаря:hugs: labrex,виж Жадор на Мартинез е разкош.На Заг също става,пича от нашия магазин тук ми разкaзва,че дошла дама верен фен на оригинала.Сравнявали и за нея се оказал много добър.Тук ще намериш много красиви парфюми със сигурност.Христина,Баргело имаха Декаденс,но е спрян.Гиза го имат,провери.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 20:20 от Bright Crystal

# 440
Някой купи ли си ZARA - PINK FLAMBÉ?
Тествах го, но ми се се стори нетраен.

Къде продават Роксан? Бих пробвала Адикт.

# 441
  • Deutschland
Роксан го има в Елитис и магазинчета за козметика.
Жадор в Лидълска имитация също не е лош.

# 442
Роксан го има в Елитис и магазинчета за козметика.
Жадор в Лидълска имитация също не е лош.

Също и в Моловете, нa щaндовете нa Голден роуз.

# 443
  • Пловдив
Лалето трайно ли е при вас?

# 444
  • Бургас
Много е трайно при мен Лаленцето.Пръскам и по косата/знам,че не бива/,околните го усещат също.За такъв тип аромат е с много добра трайност,пиша за имитацията.

# 445
  • Пловдив
Много е трайно при мен Лаленцето.Пръскам и по косата/знам,че не бива/,околните го усещат също.За такъв тип аромат е с много добра трайност,пиша за имитацията.
да,да за тая на Заг и аз питам...
Ходих и налях и аз. Хареса ми обаче не го усещам. И аз по косата пръскам.
Пудрата душнах-сладникава ми е. Още няколко,но май не ги усещах добре от капачките дето ми предложи жената.

# 446
Лалето трайно ли е при вас?

При мен не много, ама аз съм упорита и последователна - често се "къпя" с него, че ми харесва да си го усещам.  Heart Eyes Още никой не ме е изгледал накриво, че силно ухая. Цели 4 пътЯ ми питаха с какъв парфюН съм, аз казвам  - с най-хубавият. Mr. Green

Bright Crystal, записала съм си го в списъка Жадор на Мартинез, пак препоръчан в темата. bouquet

Фрау Скитница, така и не съм разбрала, че Лидл има имитация на Жадор, ще се огледам на следващото ходене. А може и като нищо да ми е минало покрай ушите/очите......  Simple Smile bouquet

# 447
  • Пловдив
Взех малко от 335 нещо на Шанел.
За мм 224 Инвиктус. Дано му хареса.

# 448
  • Бургас
Мистик,взела си Шанел Шанс Тендър.За мен обаче е много  далеч от оригинала.Фен съм на Нежния Шанс и то голям,ако искаш по-близка имитация виж тази на Парфен.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 449
  • София
Поемата на Заг е по- сладникава от оригинала. За мен той няма аналог. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт