Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 686
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Bright, наистина Кашарела няма друг аналог. За пръв път от доста време насам срещам нещо наистина уникално като композиция, вместо поредното копие на някой бест селър, но под друго име.
Понеже видях, че си се насочила към нишовете, погледни ако искаш сайта на Perfume Parlour. Имат много голямо разнообразие от нишови предложения, даже ако не се лъжа имат и твоя любим Amouage Blossom Love  Simple Smile

Аз поръчвам 3 шишенца по 10мл масло и ги разтварям в 70мл спирт, за да получа 100мл парфюмен спрей. Като цяло мисля че излизат около 48 лв с доставката до БГ, което си е доста добре за нишови  аналози.

# 466
  • София
Искам да питам добра ли е имитацията на Рефан на Chanel Gabrielle, а също и Chanel Coco Mademoiselle?

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 12:32 от Chloe^

# 467
  • Бургас
ayaska,благодаря ти,че ни светна за този сайт!:heart: Аз отдавна скокнах при нишовите аромати,но нищо не ме грабна освен Сиел на Амуаж и Lady Vengeance,както и отскоро Amouage Blossom Love.Разглеждам го има уникални парфюми дори на Roja Dove!Ау,колко много Амуажи има,Sospiro също,Крийд,By Killian,Мemo,Xerjoff,Parfums de Marly,Acqua Di Parma,Byredo...Евала само мога да кажа,за имитации на ниш парфюми 48лв.си е без пари.Chloe,да хубав е Габриел във версията на Рефан и по-траен от оригинала дори,Мадмоазел виж на Лидл.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 13:10 от Bright Crystal

# 468
  • София
Здравейте, момичета! Подариха ми този парфюм на Roxane.

Нищо не знам за него!!! Какво мислите вие, някой ако го е пробвал, да знам дали да го разпечатвам и да си го ползвам, или да го подаря на някоя приятелка. 100 ml е.

# 469
Привет, момичета!

Днес си взех поръчката.
Ииии да,  Нощен трезор определено се оказа много мой аромат. Страхотен е! Много ми напомня на Си - Армани, който също много харесвам.

Мострите , които исках да пробвам:

1. Лалето - никак не ми хареса, свеж е , но го свързвам по-скоро като аромат на омекотител за дрехи, отколкото на парфюм.

2. AN ALIEN T. MUGLER - този съм 50 на 50. Бих го носила, но не е нещо, което би ме грабнало.

3.Carolina Herrera - Good Girl - версията му на Заг е страхотна. Може би ще го поръчам , много ми хареса.
Имах го като мостра от Парфен- нищо общо.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 13:23 от Šunšhine

# 470
  • София
izoma, освен че е имитация на Chloe EDP Chloe друго не мога да кажа. Chloe в оригинал си е аромат на рози. Ако не харесваш такъв тип аромати, го подарявай.

# 471
Изома, има мнения за тях, че не са лоши, прилични, със средна трайност към неособено трайни. В старите теми е коментирано кои точно парфюми имитират. Ако искаш поразрови се и прочети, че на мен не ми се търси сега. А, не си спомням кой от тях на кого беше имитация.

# 472
Чакам си пробите на Заг с нетърпение, но така и така споменахте новия на Кашарел, който и според мен е супер интересен, макар да не е много типичен за мен. Малко в страни от темата, но има ли нещо общо с Anais delice пак на Кашарел? Знам, че нотките им са различни, по-скоро ме интересува дали са от една категория, т.е. ако нося Yes I am, ще ми понесе ли и Delice? Намерих го на доста сносна цена, а няма къде да го пробвам в Пловдив. В руската фрагрантика споменават, че е сходен с Градината на Долче, вярно ли е? Thinking

# 473
  • Бургас
Не,за мен новия на Кашарел няма общо с изброените аромати.С градината на Долче пък съвсем,така да ми е неприятен тоя парфюм,хм.Намери проби първо,недей на сляпо Anais delice e накъртващо сладък,ако понасяш такава сладост и обичаш круши в парфюми е твой.

# 474
Благодаря, Брайт, полезна и помагаща, както винаги! Flowers Hibiscus Предположих, че каквато съм капризна не съм за сляпа поръчка на подобен аромат, ама така ме гложди любопитство. Grinning За мен долчето е интересно, мирише ми на кексчета, обаче така и не успях да си се представя с него и го подминах. Мисля, че по-сладко от новия Кашарел едва ли ще ми понесе, но ще продължавам да търся пробичка, ако не друго поне да се запознаем. Blush

# 475
  • вкъщи
Днес си взех имитацията на Коко Мадмоазел от Лидъл. Много е сполучлива, харесва ми , по-мека е от оригинала като звучене и това ми допада. За трайност още не мога да преценя, че съм от час  с нея, но определено я усещам.

# 476
  • Пловдив
Днес си взех имитацията на Коко Мадмоазел от Лидъл. Много е сполучлива, харесва ми , по-мека е от оригинала като звучене и това ми допада. За трайност още не мога да преценя, че съм от час  с нея, но определено я усещам.
оооо,любима ми беше...докато развалят трайността.

# 477
  • Бургас
Е сега вече нямам търпение да пробвам новите на Заг, на Том Форд , някакви идеи за имитация на Заг - нещо сладко,захаросано,диабетено Grinning ?

# 478
  • BG-DE
Пробвай Скандал, Ла ви е бел, Отровното момиче  Peace

# 479
  • Бургас
Пробвай Скандал, Ла ви е бел, Отровното момиче  Peace

Само Скандал не съм,мерси ще пробвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт