Парфюмни размисли и страсти - 218

• 93 957
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Търся JIL SANDER The Essentials Bath and Beauty

# 121
Не е тази темата, където да търсиш. Peace

# 122
Момичета, интересно ми е защо не ползвате нишова парфюмерия? Много ми е чудно хора парфюмисти, запалени яко и издирващи бабички и други редки красиви неща, да не ползват нишова. Не ви ли е любопитно да пробвате, не ви ли харесва? Има такива произведения на изкуствато при нишовите. С какво мейнстрийма ви пленява повече?

Защото, densi , специално аз няма къде да тествам.
Даже мейнстрийм ароматите, са кът в моят град .  Crossing Arms

Потвърждавам, и аз съм от там, но живея в чужбина. изпратих на снаха ми линк към страничката от Фрагрантика с аромати, които биха и допаднали. Да си избере за подарък. Тя ми каза, че от всичките познава само Си на Армани, останалите не ги е виждала и няма къде да ги тества.  Sad
Така, че тежкият избор остава за мен. Продължавам да се двоумя, накрая ще и купя два.  Laughing

# 123
Не е тази темата, където да търсиш. Peace
А коя е?

# 124
# 125
Здравейте, дами. Едно гадже наскоро, заговаряйки се за парфюми ми сподели, че много харесвала виолетките и теменужките, както се изрази в Guerlain Insolence. Смятам да я сюрпризирам някой път и да й го купя, но ще съм благодарен, ако ми дадете насоки за разликите между EDT-то и EDP-то. Сякаш, където са по-интензивни виолетките ще се насоча. Та, еднакви ли са двата?

# 126
  • Бургас/Пз
Здравейте, извинявам се за нахлуването в темата. Чета ви редовно, но съм много далеч от вашите парфюмни умения. При мен всичко се свежда до харесвам и не харесвам Simple Smile
Искам да ви попитам от къде мога да поръчам Градската кралица. На привършване ми е , а не искам да оставам без нея. Освен в Енцо дали я има другаде?

# 127
... Guerlain Insolence.
....разликите между EDT-то и EDP-то. Сякаш, където са по-интензивни виолетките ще се насоча. Та, еднакви ли са двата?

Не са еднакви. Според мен се насочи към ЕDT. Много хубави виолетки.

# 128
  • София
Скрит текст:
Не мога да не се похваля,че имам нова парфюмна любов. Heart Eyes

Скрит текст:

Top Notes: Lemon, Bergamot, Apple
    Middle Notes: Rose, Jasmine, Gardenia, Peony
    Base Notes: Powdery notes, Amber, Sandalwood, Musk

от много време парфюм не ми е правил такова впечатление , арабски  е доста силен и не може да остане незабелязан.
от къде е парфюма? И може ли име? Благодаря предварително Flowers Hibiscus

Май е този:   https://www.notino.bg/swiss-arabian/valencia-parfjumna-voda-za-zheni/

# 129
Скрит текст:
Не мога да не се похваля,че имам нова парфюмна любов. Heart Eyes

Скрит текст:

Top Notes: Lemon, Bergamot, Apple
    Middle Notes: Rose, Jasmine, Gardenia, Peony
    Base Notes: Powdery notes, Amber, Sandalwood, Musk

от много време парфюм не ми е правил такова впечатление , арабски  е доста силен и не може да остане незабелязан.
от къде е парфюма? И може ли име? Благодаря предварително Flowers Hibiscus

Май е този:   https://www.notino.bg/swiss-arabian/valencia-parfjumna-voda-za-zheni/

Този е и от там го поръчах. Hug
Има и още два но таз марка ,които искам да пробвам и ме сърбят ръцете да поръчам.  Whistling

# 130
selfie, благодаря за включването. Ще го имам предвид Simple Smile.

# 131
  • София
Здравейте, дами. Едно гадже наскоро, заговаряйки се за парфюми ми сподели, че много харесвала виолетките и теменужките, както се изрази в Guerlain Insolence. Смятам да я сюрпризирам някой път и да й го купя, но ще съм благодарен, ако ми дадете насоки за разликите между EDT-то и EDP-то. Сякаш, където са по-интензивни виолетките ще се насоча. Та, еднакви ли са двата?
Много ми е "виолетков" и този парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Ultraviolet-519.html  Heart Eyes Може да се има предвид за изненадата  Wink

# 132
Много ми е "виолетков" и този парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Ultraviolet-519.html  Heart Eyes Може да се има предвид за изненадата  Wink

I'll take it into account in the future  bouquet Party Crazy.

# 133
Влизам да се похваля.
Вчера малко след като споделих, че нямам ниш парфюм се сдобих с две в едно - нишово бабе. newsm47
Molinard de Molinard Molinard

Още обикалям около бутилката, не съм го носила с хубаво опръскване, че се бях поляла с Льо Роа Солей, а той няма махане два дни, дори и след душ. Искам да съм без никакъв друг аромат по мен за да го разуча подобаващо и тогава ще пиша повече.
На първо пормирисване е разкош - свеж, зелен и хлдаен плодов шипър.
Не е рязък, няма сътжеща стипчивост и горчивина, а една мека и топла хладина. Simple Smile Не те настръхва до втрисане, а ти дава усещане за една лекота, чистота и един прятен полъх в горещ летен ден.
Абе, старата школа! Изискана благородничка с потекло знаеща цената си, с аристократична осанка и аура от аромат на пролет, младост, свежест и лукс! Ретро е, но носимо и деликатно ретро. Бабичка е, ама разбойничка не зъбата и мустаката бабишкера.  newsm62
Трайността му направо е завидна предвид това, че е свежак. Но не цитрусов и скърцащ, а зелен, тучен и мек. Simple Smile
От толкова свежест се сетих за вица със свежата риба. Simple Smile
Скрит текст:
Дедо поп отишъл да си купи риба и попитал дали рибата е свежа. Продавача му се сопнал, че рибата е жива и плува, а той го пита свежа ли е. Тогава дето Поп му отговорил, че и неговата баба Попадия е жива и мърда, ама не е свежа  newsm48.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 13:15 от Sysly

# 134
След дълги колебания и доста тестване, се спрях на https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Candy-Florale-24487.html
Надявам се на снахата и да и хареса.

Общи условия

Активация на акаунт