Парфюмни размисли и страсти - 218

• 94 053
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
 Joy е зареден в Сефора.

# 181
Разкажете моля за него, като го пробвате. Много ми е интересен.

# 182
.... и аз моля,разкажете за Joy...предчуствам ,
че ще е wow......
....утре си очаквам Elie Saab Le Parfum in White...нетърпелива съм да видя как ще ми стои на кожата....

# 183
И аз ще мина да го пробвам довечера. Зимата купих Саваж на мъжа ми, много ни харесва, точно миналата седмица си мислех за негов дамски вариант без изобщо да съм чула или чела за Джой. Като гледам шишето, ще е това.

# 184
С този парфюм да не стане като с Gabrielle на Chanel-големи очаквания,а накрая нищо интересно и запомнящо се....
https://www.fragrantica.ru/perfume/Christian-Dior/Joy-by-Dior-51285.html

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 14:41 от macadamia

# 185
Да живеят руските сайтове! Едва там успях да намеря нещо за мистериозния парфюм. Дано наистина си струва цялата тази тайнственост.

# 186
^^Като гледам нотите му, си мисля, че ще е приятен, от типа полит-коректен, тъй като, поне според мен, няма никакъв twist във формулировката. Малко постен ми идва и със Дженифър Лорънс, като рекламно лице. Предпочитам като използват модели, дори непознати, че тези актьори и актриси са много изтъркани... но ще го пробвам при първа възможност, да видя тези впечатления дали ще се оправдаят 😉

# 187
Това са ми любимите ноти, още по-интересен ми стана!

# 188
  • София
На мен по ноти ми звучи по същия начин - политкоректен, напомнящ нещо вече познато и чисто, без изразена индивидуалност. Дано да се лъжа. Ще мина тези дни да го тествам.

# 189
Днес тествах The Only One Dolce&Gabbana . При мен виолетки не се разкриха. Кафе и нещо сладко. Thinking Напомня ми на нещо, което съм имала. Поради тази причина отпадна от уиш листа. Не мога да си спомня на кой точно парфюм ми прилича обаче. Не е Black Opium Yves Saint Laurent. Нямала съм го.
ЗаThe One Grey Dolce&Gabbana for men  като прочетох Ковачева и за Джон Сноу го търсих да го гледам, но във Фрагрантика е със старата реклама на The One for Men Dolce&Gabbana. Е не е честно. На The Only One Dolce&Gabbana са пуснали ново видео. SadWink

# 190
  • София
Роза, цитрус, пачули, бих пробвала. Пише, че е като Allure на Шанел
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Joy-by-Dior-51285.html

# 191
Аз отивам сега да го пробвам. Абсолютно не вярвам да има нещо общо с Алюр. Peace Не гледайте какво пише във Фрагрантика.
Ще потърся специално и мъжкия, нов Долче и Габана. Харесвам Джон Сноу.

# 192
  • Седмото небе
Joy ме разочарова! Ухае ми на J'adore In joy, Miss Dior Blooming bouquet, Chanel 5 L'eau и Gabrielle взети заедно. Последните два имам и от този нямам нужда. Приятен е все пак, трайността му на кожа при мен поне днес беше 3-4 часа, но е направен като за масово харесване и ще се продава. Бих го носила, но само ако ми го  подарят. Пари за нещо,на което вече имам  подобни няма да дам. И как като за нов аромат от 20 години насам не можаха да измислят хубава и оригинална бутилка, а изкопираха в други цветове Ексклузивите и Sauvage-те! Пфуууу много им се ядосах! Голямо криене, конспирация, а то какво излезе...
Но си запазих все пак един обилно напръскан блотер с аромата. Интересен ще ми е утре сутринта. С кафето ще го изследвам пак.

# 193
Роза, цитрус, пачули, бих пробвала. Пише, че е като Allure на Шанел
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Joy-by-Dior-51285.html

Да! Душа си китката в трамвая и си мисля "Абе имала съм го това, и доста съм го носила!" 🤣
Но без острата химична нота, от която взе да ми прилошава.
Joy  e скучен клон. Не е за вярване. 🙄

# 194
  • Бургас
Тотално разочарование от Диор и от Joy!!! Има много общо с Алюр и за мен,особено първите 10 минути на моята кожа е чист Алюр! Шишето също не е мой тип,нищо в този парфюм не ме привлича,жалко.Силен е само в началото,постепенно омеква и заприлича на Габриел, вече два часа съм с него и почти не го усещам,няма да пиша повече за него ,нито пък да го описвам,не заслужава.50мл са 181лв. или 182лв нещо такова. Определено си предпочитам Алюр и Габриел пред този парфюм.Никога няма да му платя цената! Другото разочарование Elie saab le parfum in white,никак не е мой тип.И двата парфюма няма да ги пробвам повече!Амарилис,и аз като теб съм много ядосана.Rage

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 19:25 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт