Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
-
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
-
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
-
Какъв е ароматът на Lady Vengeance?
-
Каква е разликата между EDP и EDT?
Просто носи такова усещане и то в първата част от развитието. Розата и муска се усещат най-много, както и цитрусите, но те са в нчалото. С развитието парфюмът се подслажда и омекотява. Много е силен, аз не очаквах такава мощ. Напръсках сериозно обаче и може би идва и от това.
При мен не е много траен,затихна бързо.Сега едва го усещам вече,развали ми се нацяло настроението,може би е грешка,че така ги изживявам нещата.
Много меден, много сладък, мирише на сладки розови дъвки, на бонбони, на карамел и на захарен памук, смесени с цветя в началото.Буквално залепваш за този парфюм като муха на мед. А после омеква толкова еротично, греховно и лъстиво, както само от Гутие го могат. Ухае ми едновременно на любимата ми тонка, добавена в горещо мляко и подсладено с тъмен мед, на скъп крем за тяло, на нощни бели цветя, чийто аромат навлиза през отворения прозорец. Усещам и чудесно шоколадово и затоплено пачули, което вкарва още повече интрига в композицията, както и много приятна кремава дървестност. Пише, че има тубероза, но аз не я усетих, по-скоро има деликатен мирис на портокалов цвят, гардения и жасмин, без да са натрапчиви обаче. Ако трябва да го обобщя, мирише на Жена. Определено е вечерен аромат за палуване, не бих отишла с него на работа в офис
Преди известно врем в немския парфюмен форум, в който пишат повече мъже, отколкото жени, имаше анкета, от кой дамски парфюм ви омекват краката и ви се втвърдяват други части на тялото
А този нов Скандал не го видях вчера,прилича ли на първообраза? Аз въобще не харесвам Скандал.Безумно влюбена съм в