Парфюмни размисли и страсти - 218

• 94 076
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Да, опръскана съм вече от глава до пети с Joy Dior. Има наистина допирни точки с Алюр. Много ми харесва. Смятам, че ще се продава страшно, за което и е направен. Има сладост точно както ми харесва на мен и не е цветен парфюм. Розата и цитруса се усещат първоначално много. Капачката е магнитна, както на Savage и крие вътре звездата талисман на Кристиян Диор. Доста е силен. Не намирам абсолютно нищо общо с Габриел и това е супер.

# 196
И как като за нов аромат от 20 години насам не можаха да измислят хубава и оригинална бутилка, а изкопираха в други цветове Ексклузивите и Sauvage-те! Пфуууу много им се ядосах! Голямо криене, конспирация, а то какво излезе...
Но си запазих все пак един обилно напръскан блотер с аромата. Интересен ще ми е утре сутринта. С кафето ще го изследвам пак.
Ако погледнеш шишенцата на парфюмите Шанел от почти сто години, имат една и съща форма. Идеята на Шанел и Мизия за №5 е била за семпло шише, почти като от аптека, но с елемент на елегантност и това не се променя.
Диор също пазят идеята си за форма на шише и я реализират  модерно с новия парфюм Joy by Dior подобно на Sauvage. Аз направо си ахнах, когато видях парфюма и шишенцето, капачката е много шайни Sparkling Heart

# 197
  • The Evergreen State
Благодаря ви за споделените впечатления от Joy, тук не се е появил все още, на американския сайт на Диор го има но не може да се поръчва онлайн, предполагам обаче скоро ще може, надявам се да се появи и по магазините. Сравнението с Алюр ме обнадеждава много, харесвам флакона, изчистен е но е привлекателен едновременно.

# 198
А не, не очаквайте буквални прилики с Алюр. Peace Просто носи такова усещане и то в първата част от развитието. Розата и муска се усещат най-много, както и цитрусите, но те са в нчалото. С развитието парфюмът се подслажда и омекотява. Много е силен, аз не очаквах такава мощ. Напръсках сериозно обаче и може би идва и от това.
На мен ми харесва шишето, магнитната капачка и звездата скрита в нея. Сокът с този прекрасен розов цвят също. Парфюмът е добре направен, но който очаква някаква новост, уау, или нещо сложно ще остане страшно разочарован. За мен е абсолютно женствен, не го виждам въобще на мъж. Шишето ляга добре в ръката, но с една ръка не можах да отворя капачката. Магнитът и е силен. Кутията е бяла, изчистена типичен Диор.
Цените са 134 лв. мисля за 30 мл. 180 и няколко за 50 мл.

Скрит текст:

# 199
  • Бургас
При мен си прилича много на Алюр,в изсъхването си също.За мен драйдауна му е типичен Шанел.Денс,ти купи ли си го?

# 200
Не, не съм все още, но ще го взема.
Те хареса ли го? Как го намираш? Силен ли е при теб? Трайност?
Аз за съжаление сега ще трябва да го изкъпя и няма да мога да проследя повече трайност, а нямаха виали да го пръскам утре отново.

# 201
  • Бургас
Не,въобще съм като гръмната,наистина не очаквах това от Диор.На предната страница писах за него,но с теб сме публикували почти едновременно:kiss: и сигурно не си прочела.Още съм бясна,наистина много съжалявам,че не ме грабна.RageПри мен не е много траен,затихна бързо.Сега едва го усещам вече,развали ми се нацяло настроението,може би е грешка,че така ги изживявам нещата.

# 202
Пропуснала съм да, прочетох сега.
Не се ядосвайте, като не ви харесва този, ще има пари за друг, който ще допадне. Парфюм е. Ясно е, че няма как да се хареса на всички и не е и нужно. Един дерт по - малко.

Аз пробвах отново дамския Долче и Габана, мъжкия го няма все още тук. Много силно ми се разви кафето и пачули. Двете в комбинация правят мока, но със зелен аспект и точно това ме дразни. В базата на моята кожа е като Cafe Tonka Les Senteurs Gourmandes, а него си го имам. Няма да го купя, не е мой. Много е силен и излъчващ, с мощно начало. Бутилката му е много красива.

# 203
  • Sofia
И аз очаквах нещо повече от Диор. Джой е приятен, младежки свеж и лесен за харесване, но нищо особено. Масовка, която ще разнасят всички момичета, сигурно и това е таргета. Ако ми го подарят бих го носила, но не бих го купила.

# 204
  • Germany
А в моя град световната промоция на Joy by Dior явно не важи, и въпреки, че уж е наличен в моя филиал, според елекронната справка в сайта на Дъглас, никой не беше и чул за такъв парфюм , като попитах консултантите Joy

За да не съм капо се напръсках смело и безотговорно със Scandal By Night Jean Paul Gaultier Голям секс е този парфюм Wink Много меден, много сладък, мирише  на сладки розови дъвки, на бонбони, на карамел и на захарен памук, смесени с цветя в началото.Буквално залепваш за този парфюм като муха на мед. А после омеква толкова еротично, греховно и лъстиво, както само от Гутие го могат. Ухае ми едновременно на любимата ми тонка, добавена в горещо мляко и подсладено с тъмен мед, на скъп крем за тяло, на нощни бели цветя, чийто аромат навлиза през отворения прозорец. Усещам и чудесно шоколадово и затоплено пачули, което вкарва още повече интрига в композицията, както и много приятна кремава дървестност. Пише, че има тубероза, но аз не я усетих, по-скоро има деликатен мирис на портокалов цвят, гардения и жасмин, без да са натрапчиви обаче. Ако трябва да го обобщя, мирише на Жена. Определено е вечерен аромат за палуване, не бих отишла с него на работа в офис Joy , но коя жена няма нужда и от такъв аромат Blush Преди известно врем в немския парфюмен форум, в който пишат повече мъже, отколкото жени, имаше анкета, от кой дамски парфюм ви омекват краката и ви се втвърдяват други части на тялото Joy. Резултатите бяха изненадващи за мен. Мъже с големи парфюмни претенции, залитащи най-вече в ниш посока, носещи доста трудни и самобитни аромати, даваха категоричен отговор, че LVEB и сходните му аромати им действат моментално. Мисля, че и Scandal By Night Jean Paul ще има такъв ефект върху мъжкия пол. Скандално присъствен и забележим, няма как да останете инкогнито с него. Почитателите на LVEB, Miss Dior Le Parfum, Poison Girl и Alien essence Absolu  мисля, че ще го оценят положително. Ако обаче не сте от почитателите на тази парфюмна група, не рискувайте. Аз се изненадах, колко хубаво стои на моята хладна и суха кожа. Ще го тествам още веднъж и кой знае, може да изненадам себе си с покупка.
Скрит текст:
В последно време наблюдавам интересна промяна при мен. Мога с месеци да не хапна нищо сладко, и след това прещраквам, освирепявам за сладко и мога за една вечер да изям всички шоколади вкъщи или буркан Нутела Joy Същата работа и при парфюмите. Мога цял месец да изкарам на цитруси и зелении, и изведнъж душата ми търси само сладости в парфюм. Явно и сега съм в период на парфюмен глад за сладки парфюми. Лошото е, че мога да нося сладък аромат пет пъти, докато ми мине мерака, и след това една година да не посегна изобщо към него и да се чудя, с какъв акъл съм го купила.

Парфюм за деня беше микс от Gucci Guilty Absolute pour Femme и Valentino Noir Absolu Musc Essence, опитвайки се да докарам Imitation for Woman Amouage с налични парфюми Joy Получи се много хубав аромат, но не и това, което имах като цел Joy

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 01:17 от kovatcheva

# 205
Влюбена съм от първо помирисване в Scandal By Night Jean Paul. Чувствам се все едно някой ме е полял с бъчонка мед. Като Мечо Пух носещ гърненцето и постоянно похапващ. Толкова е сладък, че ме омайва. Него ще го купя при първа възможност, защото е супер мой. В студено време ще ми трябва задължително толкова сладост. Обичам и търся много често сладки парфюми в студено време. Този е от най-сладките. Heart Eyes

# 206
Влюбена съм от първо помирисване в Scandal By Night Jean Paul. Чувствам се все едно някой ме е полял с бъчонка мед. Като Мечо Пух носещ гърненцето и постоянно похапващ. Толкова е сладък, че ме омайва. Него ще го купя при първа възможност, защото е супер мой. В студено време ще ми трябва задължително толкова сладост. Обичам и търся много често сладки парфюми в студено време. Този е от най-сладките. Heart Eyes
Densy,има ли общо със Scandal/него използвах когато излезе-миналата година ,август месец/ и беше мнооого опияняващ.

# 207
  • Бургас
Денс,така е права си като не допадне един парфюм има много други.Blue Heart А този нов Скандал не го видях вчера,прилича ли на първообраза? Аз въобще не харесвам Скандал.Безумно влюбена съм в  https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Blossom-Love-43476.html Ето този аромат си струва човек да го купи,висока класа! Бих му платила цената с удоволствие,прекрасен,неземно красив,шлейф,излъчване всичко е топ!

# 208
Прилича страшно много, но е по-сладък, го-гъст, по-меден, по-страстен и секси и по-тъмен. Върхът е, но падат пломбите, да си знаете. Много по-хубав е от Скандал в началото. В базата са си напълно еднакви.

# 209
Много "мой" ще е Scandal By Night ,н влиза ми в списъка с парфюми за есента ,заедно с Vanille Fatale на Tom Ford.

Аз съм пристрастена към последния парфюм който си взех ,на Swiss Arabian e , и не мога да намеря никакво инфо за тях ,дори и във Фрагантика няма подболно описание на всички аромати.
Изкушавам е да взема на сляпо и другите два парфюм от ензо. , особено този ми звучи доста изкушаващо..

Скрит текст:

Top Notes: Ripe Grapes, Sweet Apple
    Middle Notes: Patchouli, Orris, Blonde Wood
    Base Notes: Amber, Peru Balm, Musk, Suede and Liquid Caramel

Общи условия

Активация на акаунт