Парфюмни размисли и страсти - 218

• 93 860
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Аз нямам много нишови. Имам и харесвам следните:
Teint de Neige na Lorenzo Villoresi
Love na By Killian
Mandorlo di Sicilia na Acqua di Parma
Fleur nocturne na Isabey.

Страшно харесвам Creed като аромати и трайност, но са ми много скъпи и за сега се утешавам с мостри. Обожавам Love in White и Acqua Fiorentina, ама скоро не предвиждам покупка. Иначе харесвам и By Killian и Annick Goutal. Amouage и Тom Ford не са за мен.

# 76
  • някъде под слънцето...
Нишовите станаха много масови, а аз обичам да съм уникална.
Бих заложила на моите "бабички" отдавна спрени  формули и практически неоткриваеми

# 77
Търся добри по трайност сапунени аромати,подобни на мъжките PRADA Amber и NAUTICA VOYAGE Simple Smile

# 78
Не е точно по темата, но препоръчвам да видите новата книга за Gucci, ако ви се чете историята на семейството през погледа на незаконната му дъщеря. Страшно върви с обилно количество от прелестния Gucci Bloom. Доставиха ми страхотно удоволствие в комбинация. Heart Eyes

# 79
Нишовите станаха много масови, а аз обичам да съм уникална.
Бих заложила на моите "бабички" отдавна спрени  формули и практически неоткриваеми

Така е, само дето са вече трудно откриваеми бабките.  Peace

Аз пак ще подосаждам с питане за подарък. В предишната тема питах кой парфюм да подаря на снаха ми за РД. Любимият и беше La Vie Est Belle. Консултирах се с фрагрантика, единият от подобните аромати е https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Candy-12426.html
Днес го тествах, но тъй като тая група не е моята, не мога да преценя. Струва ми се, че ще и допадне, но ми си иска да се консултирам с вас. Доколко са сходни? Бяхме със сина ми, той каза, че е много женствен аромат и му допада. Но искам да чуя и вашето мнение. Другият, който ми се върти в акъла е Flowerbomb Viktor&Rolf.
Моля, казвайте, че малко време остана и трябва да реша.  Hug

# 80
 Аз категорично гласувам за Цветната бомба. По-открояващ се е като аромат, изключително траен, и
 поне върху мен се променя според температурата навън. Flowerbomb има и чудесни сетове. Heart Eyes Hug

# 81
Аз категорично гласувам за Цветната бомба. По-открояващ се е като аромат, изключително траен, и
 поне върху мен се променя според температурата навън. Flowerbomb има и чудесни сетове. Heart Eyes Hug

А Бонбонът на Виктор и Ролф? Какво ще кажеш за него?
Оф, съвсем се оплетох вече...

# 82
  • София
Flowerbomb на мен стоеше твърде близо до кожата. Не го усещах и  го подарих.

# 83
Абсолютно подкрепям. И Бонбон е готин, но Бомбата си е класика и то разкошна. Да не говорим, че Ла Ви е гледал от нея и то сериозно. Wink
Винаги получавам комплименти с него. Имам 4 версии и още ще си купя, нямам насищане на този женствен сладък аромат.

# 84
Flowerbomb на мен стоеше твърде близо до кожата. Не го усещах и  го подарих.

Върху мен всичко сладко и тежко изчезва, но този е доста упорит.
Вероятно зависи и коя от всички версии ползвате. В момента ползвам Bloom версията, и той е доста
по-фриволен, не е така гръмогласен, като най-звънливи са горските ягодки.
Честно казано, не съм ползвала цветна бомба, която да стои близо до кожата, явно има и изключения
Hug

# 85
И аз не съм. Да не би да е била копие? Парфюмът има много ментета.

Сега се сетих Интенз версията едната, е доста по-тиха и стои по-близо от ЕДП, да не би да е тя?

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 23:41 от densi

# 86
  • На черешатааа
Може ли някоя дума за това https://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/Desnuda-3612.html

# 87
Много хубав парфюм, но си е леко ретро.

# 88
Аз скоро подарих Бонбона на Виктор и Ролф, и пожънах успех. Невероятно красива опаковка, флакон.

# 89
  • Бургас
Нито Ла Ви,нито Бомбата харесвам,виж Бонбона е съвсем друго нещо.Много го обичам.Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт