Бебешката количка - цяла наука за второ висше №40

• 87 336
  • 803
  •   1
Отговори
# 420
Не си правете експерименти, като добавяте разни приставки, подложки, облегалки и тн в столчетата за кола... Мислите ли че вие разбирате повече, от хората, които са ги изобретили и ги усъваршенстват с всеки един изминал модел, за да бъдат по-безопасни за децата ни? Това са огромни фирми, с екипи от специалисти, да не би да си мислите че нарочно ги правят така хлътнали столчета? Явно има някаква причина за това. Замислете се!

# 421
😂 Те столчетата така си се продават - с допълнителна оригинална подложка за новородено. Никой няма да те задължи в магазина да го купиш, но го има! Вие го изкарахте все едно е шарлатанство. Толкова ли не сте виждали? Спокойно! Това не е черна магия. Просто, тия хора "дето са ги изобретили" предлагат и такива "приставки, подложки, облегалки и т.н. в столчетата за кола"  🤣

# 422
  • София
Ако подложката е оригинална - да. Но да вземеш Лорели просто ей така и то с толкова изписано по темата за мен е безотговорно.

# 423
Оригиналните подложки са ергономични и бебето е в правилната поза, а тази му повдига дупето и е сгънато, което е опасно при път и евентуален инцидент.

Day, коментарът ви е към мен, много добре знам какво в ергономично и съм информирана доста добре по въпеоса със столчетата. Няма нужда от иронични коментари.

# 424
😂 Те столчетата така си се продават - с допълнителна оригинална подложка за новородено. Никой няма да те задължи в магазина да го купиш, но го има! Вие го изкарахте все едно е шарлатанство. Толкова ли не сте виждали? Спокойно! Това не е черна магия. Просто, тия хора "дето са ги изобретили" предлагат и такива "приставки, подложки, облегалки и т.н. в столчетата за кола"  🤣

Тук ставаше въпрос не за оригиналните, които се продават със столчетата... а за другите на Лорели, Бертони и тн... Така че не виждам нищо смешно.  И не си виждала само ти Simple Smile И ние сме виждали Wink

# 425
  • Варна
Оригиналните подложки са ергономични и бебето е в правилната поза, а тази му повдига дупето и е сгънато, което е опасно при път и евентуален инцидент.

Day, коментарът ви е към мен, много добре знам какво в ергономично и съм информирана доста добре по въпеоса със столчетата. Няма нужда от иронични коментари.

За да е удачна за ползване ергономичната подложка трябва да е преминала краш тест с въпросното столче за кола.
Няма производител, който да произвежда аксесоари и да ги тества със всяко едно столче за кола, дори повечето не са преминали никакви тестове.
Друг е въпросът за вложените в самото столче ергономични подложки, възглавници и т.н., столчето преминава тестовете (ако има такива) заедно с всичките си принадлежности.

# 426
Здравейте, дами! Има ли някой запознат с някоя от тези две колички?
Hauck Duett 2
Hauck Duett 3
Искам да я използвам за близнаци и доколкото разбирам трябва да си купя допълнителен кош за новородено. Не можах да разбера и дали е съвместима с всички столчета за автомобил на марката.

# 427
Не е нужно,  с трансформиращ се кош да киличките
https://youtu.be/Ub_cT5uu5q8

# 428
Здравейте, имам един въпрос свързан с количките, които са с кош за новородено, трансформиращ се в седалка за деца от 6месеца до 36м. Какво мислите за тях? Такива, примерно, са някои модели на Moni, Kikkaboo.
Това да гледаш колички е толкова отчайващо. Има всякакви модели, с всякакви характеристики. На човек може да му се завие свят от гледане.

# 429
  • София
astinedd, няма значение ние какво мислим. Това са нисък клас колички и щом тях гледате значи така сте преценили заради бюджет или друго. Аз лично държа за отделен кош за новородено, защото нашия бебок го чакаме декември и искам да е на идеално равно и на завет зимата. Прочети малко темата назад и ще видиш какви колички се препоръчват и защо.

# 430
Здравейте, имам един въпрос свързан с количките, които са с кош за новородено, трансформиращ се в седалка за деца от 6месеца до 36м. Какво мислите за тях? Такива, примерно, са някои модели на Moni, Kikkaboo.
Това да гледаш колички е толкова отчайващо. Има всякакви модели, с всякакви характеристики. На човек може да му се завие свят от гледане.
Гледах такива в началото, когато изобщо не знаех какво е детска количка, защото си мислех, че ще е по-лесно. Не само ниския клас призвеждат такива (и на марката Jane съм виждала), но по принцип мисля, че не е удобно изобщо за бебето, защото когато е свита седалката се получава една като кутийка, в която бебето е принудено да стои превито на две докато стане на година и нещо, особено ако обича да си държи крачетата.. Една приятелка купи такава и изобщо не ми изглежда практична, нито удобна

# 431
Аз просто търсех мнение, не съм се спряла на нея. Дали сме си бюджет до 1000лв. Сега попаднах на една друга, която ми се струва добра. Fappapedretti Supertres Travel System Penim Perla 3 в 1. Ако ми дадете насоки и за други колички, ще съм много благодарна. Изобилието, което има на пазара, просто, е твърде много.

# 432
[

astinedd, няма значение ние какво мислим. Това са нисък клас колички и щом тях гледате значи така сте преценили заради бюджет или друго. Аз лично държа за отделен кош за новородено, защото нашия бебок го чакаме декември и искам да е на идеално равно и на завет зимата. Прочети малко темата назад и ще видиш какви колички се препоръчват и защо.
Количките с трансформиращ се кош, когато е направен на такъв за новородено е идеално равен. Същото е като при тази с отделен.

# 433
  • София
alina_si, може ли няколко примера от по-вискокия клас колички? Звучи удобно ако наистина е така, но как после кошът става на седалка без да има някакви чупки?

# 434
alina_si, може ли няколко примера от по-вискокия клас колички? Звучи удобно ако наистина е така, но как после кошът става на седалка без да има някакви чупки?
Говорим за зимния кош- кош за новородено - равен е и закътан при трансформиращите колички, точно толкова, колкото и при такива с отделен кош. Като се трансформира в тъй наречения летен, който е за по-големи деца, си е с чупка.
Например такава е Chicco Urban.
http://www.novobebe.com/chicco-kombinirana-kolichka-s-transformi … ban-stroller.html

Общи условия

Активация на акаунт