Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между комбинирана количка 3 в 1 и лятна количка?
Какви са разликите между количките Adbor Nemo (2015) и Gusio Carrera New?
Какви са предимствата и недостатъците на количката Cam Taski Sport?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между комбинирана количка 3 в 1 и лятна количка?
-
Какви са разликите между количките Adbor Nemo (2015) и Gusio Carrera New?
-
Какви са предимствата и недостатъците на количката Cam Taski Sport?
Количката Cam Taski Sport е известна със своята маневреност и проходимост, но може да бъде тежка. Предимства включват лесно сгъване и разгъване, възможност за използване на различни терени, включително неравни повърхности. Недостатъците включват тежестта и предизвикателствата при смяна на памперса в анатомичната седалка.
-
Какво мислите за количката EGG?
-
Какви са разликите между количките Jane Muum Koos и Mama's and Papa's Urbo 2?
Много тъпо ми стана и много се разстроих, защото се бях нагласила вече, че няма да е тази количка, изключително много ме обидиха и вбесиха с цялото поведение към мен. Сега ми е ясно, че най-вероятно нямам и законово право да искам да върна всичко, защото осигурявайки адаптерите те попълват комплекта и решават проблема с нарушената окомплектовка. На мен ми е ясно вече обаче, че не получавам нов запечатан кашон, а нещо, което е отваряно, размятано насам натам, вадени са държачи, адаптери, бутани са някакви дъждобрани... Като казах, че това не е решението, за което говорихме, се оказа, че няма управител, трябва да дойда по друго време, собствениците ги няма отново в България, едната продавачка ми се смееше насреща през цялото време, докато аз през насълзени очи се чудех как да им обясня, че ме мотаят вече цял месец в напреднала бременност...
Бебето не искаше да стои в нея, повече носи със слинг и сега я продава. Но количката е много маневрена, лека...аз отстрани я смятам и за красива.
След този коментар си помислих, че никога няма да си изберем количка
Според мен говорят донякъде и от личен опит, защото са се интересували от конкретното Mutsy и са проучили, следователно имат наблюдения. Аз пък не разбирам как може толкова ревностно да защитавате нещо, за което толкова хора казват, че не им е харесало. Всеки си има мнение и е свободен да го изразява.